Rasa de pui redbro caracteristici descriere condiții

Rasa de puiFiecare fermier care se respectă are păsări de curte pentru găini, gâște, curci și așa mai departe. Puteți alege găini pentru ou, pentru carne sau pentru ou și carne. Pentru a conduce o gospodărie este nevoie de mult efort pentru a obține un rezultat bun. Ei bine, este mai bine să aveți pe masă carne delicioasă de casă cultivată cu furaje naturale și să aveți întotdeauna ouă proaspete în frigider. Există o mulțime de rase și toate sunt diferite prin aspectul și scopul lor. Toată lumea încearcă să obțină un animal care necesită un minim de costuri și eforturi și, în același timp, cu o bună degenerare a cărnii și a produselor.

Cu ajutorul crescătorilor, au fost crescute multe rase care necesită puțin timp. Deci puiul Redbro a fost crescut. Această rasă este complet modest, și are un randament bun de carne.

Istoria și descrierea originii

Cu ajutorul crescătorilor, s-a obținut rasa Redbro M., cu aspect frumos, există și Redbro C - acestea sunt găini cu gâtul gol, în aparență arată atât de mult, mult mai rău decât culoarea M. Anglia a devenit patria acestor găini. Compania Hubbard a crescut această rasă prin încrucișarea cărnii din Cornish și a cărnii de ouă. Piețele au reușit deja să recunoască și să iubească această rasă. Aceste păsări se dispersează foarte repede. Din moment ce această rasă carne de ou, a provocat cererea producătorilor de mari dimensiuni.

Caracteristicile rasei de pui redbro descriere după caracteristici externe

O rasă precum puii Redbro are un penaj roșu. Cocoșul arată puțin mai interesant datorită penelor sale multicolore. Gâtul luminat se potrivește bine cu laturile viu colorate. Datorită faptului că atât aripile negre, cât și cele verzi se găsesc în aripi, burta roz arată minunat pe toate aceste fundaluri. Femelele au, de asemenea, o culoare roz pe abdomen..

Adult o pasăre din această rasă cântărește în medie 4-5 kg, cocoșul este de obicei cu 1-2 kg mai mult. Capetele unei astfel de rase precum Redbro sunt mari, spatele și pieptul sunt de asemenea masive. Datorită corpului mare, labele sunt la distanță mare între ele, ceea ce le face să iasă în evidență. Ce pui fără pieptene și cercei. Cocoșii Redbro au o culoare stacojie strălucitoare, cu un pieptene și cercei uriași, iar găinile au un pieptene și cercei ceva mai mici, dar și roșii. Cocoșii au, spre deosebire de găini, un cioc uriaș și masiv.

Natura rasei de pui redbrough

OuăSunt complexe și cu temperament rapid, la fel ca cele ale progenitorilor genetici. Uneori puteți observa un comportament agresiv de la ei. Cocoșii sunt deosebit de calzi. Ei urmăresc acțiunile stăpânului lor și, dacă ceva nu-i place, el poate ataca și mușca fără ezitare. Acest lucru nu ar trebui să se aștepte de la pui. ei calm și agreabil, ceea ce nu înseamnă despre cocoși. Dar între găini, poate apărea un conflict intern asupra alimentelor. Dar astfel de conflicte se sfârșesc repede, datorită intervenției liderului gărgăriei.

Înainte ca găinile redbro să câștige masa corporală finală, acestea se maturizează pentru a depune ouăle. Durează 5-6 luni de la vârsta puiului până la primul ou. Performanța acestor păsări este reglată la cel mai înalt nivel. O găină papură Fără opriri. Ouăle acestei rase sunt destul de mari, ceea ce va aduce bucurie proprietarului. Productivitatea ouălor acestei rase este de 82% pe an..

Descrierea puilor redbro

Este clar că din Anglia însăși nu aduc un ou pentru reproducere. Două companii mari cunoscute, cu sucursale în întreaga lume, fac acest lucru de mult timp. Rusia nu face excepție, oamenii nu sunt privați de posibilitatea de a cumpăra găini. Puteți cumpăra pui de 2-5 zile sau puteți depune un ou în incubator.

Caracteristică trăsături pui.

Puii au o culoare roșie deschisă în jos, cântăresc aproximativ 30-40 de grame. Atunci când cumpărați pui, trebuie să fiți foarte atenți, deoarece, în aparență, puii sunt toți asemănători între ei din copilărie și nu ar trebui să le cumpărați în locuri necunoscute și de la persoane neconfirmate. La aproximativ 1 lună, puii ajung la o greutate de până la 1 kg.

Pleacă să-i hrănești pe tineri.

Necesar condiții pentru puii nou-născuți:

  1. Alimentație adecvată
  2. Băut stabil
  3. Curăță gunoiul
  4. Multă căldură

Pui RedbroÎncă din primele zile ale vieții unui pui, este necesar să se creeze condiții pentru existență. Bebelușii au nevoie de căldură și multă lumină. Toate curentele de aer și frigul trebuie eliminate. În locul în care vor fi copiii, temperatura ar trebui să fie de 31-33 de grade, treptat va fi posibilă scăderea temperaturii. Hrănirea până la o lună constă în începerea hranei pentru pui și în hrănirea vitaminelor. Așternutul trebuie să fie uscat în orice moment și cât mai curat posibil. Bebelușii trebuie să aibă întotdeauna apă curată. Dacă sunt îndeplinite toate condițiile necesare, păsările vor crește puternice și sănătoase..

Îngrijire și hrănirea găinilor roșii adulți

Nepretenția acestor găini este nutriția. Este foarte ușor să vă rugăm să alegeți hrana pentru păsări. Mănâncă găini cu poftă bună. Calculul furajului se poate face în funcție de condițiile în care trăiesc. Dacă este toamnă afară, atunci veți avea nevoie de mai multe alimente, deoarece nu există nicio modalitate de a vă hrăni cu iarbă sau legume, iar găinile trebuie să se pregătească pentru iarnă. Vara, când merg pe jos, puii își completează nevoia de vitamine.

Hrănirea are loc de aproximativ 3 ori pe zi. Pentru o creștere mai bună, vă puteți hrăni cu amestecuri de furaje mixte, există o mulțime de fibre, vitamine și minerale care accelerează creșterea puiului. Dar vă puteți hrăni și cu cereale spălate. Din natural creșterea hrănirii nu este atât de rapidă, dar proprietarul va fi sigur de naturalețea produsului. Pentru rezultate mai bune, furajele pot fi aburite în bulion.

Condiții pentru păstrarea puilor de rasă Redbro

Necesar condiții pentru găinile adulte:

  1. Băutură
  2. Hrănirea necesară
  3. Coș de pui sau casă de păsări
  4. Cuiburi

Curățenie de pui curatăPuteți repeta din nou și spuneți că aceste păsări sunt nepretențioase în îngrijire și nu necesită o atenție specială. Dar condițiile elementare pentru conținut vor trebui îndeplinite. Pasărea se adaptează rapid la orice condiții. Clima nu este o piedică pentru ei, ei trăiesc în orice condiții. Productivitatea nu se va schimba dacă treceți de la tipul de mers pe jos la închis tipul de conținut. S-a constatat că carnea iese mai gustoasă dacă pasărea merge mai mult decât stând într-un singur loc. Temperatura recomandată a casei este între 6 și 26 de grade. Iarna, la o temperatură de -4 grade, poți să ieși la plimbare. Nu va face mult rău.

De asemenea, această rasă se poate îmbolnăvi. În acest moment, o mulțime de infecții omoară pasărea. Principalul lucru este să lupți cu acestea. Datorită ajutorului prematur cu boala, puiul poate muri și infecta pe alții. Tratamentul este prescris de un medic veterinar. De obicei, acestea sunt antibiotice cu o lungă utilizare. Avantajul acestei rase este că imunitatea lor este foarte puternică împotriva agenților patogeni mici. Dar pentru prevenire, ar trebui să dați uneori un complex de vitamine.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » » Rasa de pui redbro caracteristici descriere condiții