Picături pentru pisici din purici: tipuri principale și descriere

Ce sunt picăturile de puriciUtilizarea picăturilor de purici pentru pisici și pisici adulte este un mod inofensiv de a face față acestor insecte. Aceste fonduri pot fi aplicate în condiții de siguranță în zonele la care animalele nu pot ajunge. Modul în care picăturile de purici sunt picurate către pisică vor determina efectul tratamentului.. Acest lucru trebuie făcut corect.

, știind exact unde să picure.

Caracteristici de utilizare

Picăturile din căpușe și purici pentru pisici sunt cele mai convenabile preparate pentru distrugerea paraziților care suge sânge și, de asemenea, complet sigure, deoarece în timpul aplicării corecte, animalul de companie nu va putea să se întindă pentru a le linge. Adesea, proprietarii de animale nu știu unde să arunce picături de purici la o pisică, astfel încât să nu intre în corp. Pentru a nu provoca otrăvire, trebuie să procesați doar zona greabanului între omoplați. Picăturile trebuie aplicate pisoiului pe piele în sine, iar lâna trebuie îndepărtată pentru a oferi acces direct la ea.

Adesea, proprietarii întreabă cum să aplice corect picăturile de purici pentru pisici. Medicii veterinari recomandă alegerea acestora în funcție de vârsta și greutatea animalului. Pregătirile speciale se fac pentru pisoii nou-născuți. Este recomandabil să mânuiți animalele în zilele înnorate sau seara, deoarece nu ar trebui să permiteți lumina directă a soarelui pe zona tratată. După procedură, pisoiul trebuie să stea acasă câteva zile. Pentru cele mai bune rezultate, anumite medicamente trebuie aplicate de-a lungul coloanei vertebrale..

Folosiți picături din purici pentru pisici este destul de simplu și acesta este principalul lor avantaj. Compoziția conține o substanță care afectează larvele și ouăle de purici, adulți, precum și alte insecte care suge sângele.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu știu unde și cum să picure picăturile de purici la o pisică.. Puteți afla, citind cu atenție instrucțiunile atașate sau consultați un medic veterinar. Trebuie să aveți grijă, deoarece acestea pot conține substanțe care prezintă un anumit pericol pentru femelele sau pisicile care alăptează și gravide. Înainte de a utiliza picături, cel mai bine este să testați sensibilitatea la acest agent. Pentru care o picătură este frecată în piele. Proprietarul trebuie să observe cu atenție cum se comportă animalul său de companie timp de câteva ore.

Masuri de securitate

Picături de puriciPicături de purici pentru pisici conțin o cantitate mică din principalele substanțe active, prin urmare, linsul accidental al lânii nu va afecta sănătatea animalului. Toate fondurile sunt relativ sigure. Sunt periculoase atunci când o pisică începe să lingă pisoii care au fost tratați cu acest medicament. Animalul poate fi otrăvit.

Picături din căpușe pentru pisici vor putea ajuta doar atunci când animalul iese rar din casă. Ele ajută atunci când proprietarul intenționează să meargă la casa de la țară pentru a se odihni cu animalul de companie. În acest caz, utilizați-le de 2-3 ori pe tot parcursul sezonului..

Beneficiile medicamentelor

Pentru pisici, picăturile de purici pe greabăn au un avantaj important datorită locului de aplicare a acestui agent: medicamentul este inaccesibil animalului de companie și, în consecință, nu permite medicamentului să intre în stomac. Alte aspecte pozitive aceste picături sunt:

 • cost scăzut;
 • durata acțiunii 1-6 luni;
 • comoditate și ușurință în aplicare.

De asemenea, un avantaj important este nivelul scăzut de toxicitate. După ce a fost aplicat animalului, agentul începe să acționeze în 20-30 de minute.

O gamă largă de efecte este, de asemenea, un avantaj. Medicamentul scutește de purici și căpușe, precum și de diferite tipuri de viermi și păduchi.

Acțiunea și compoziția medicamentelor

Droguri pentru puriciInsecticidul este activ o componentă care se află în compoziția medicamentului, care reprezintă un pericol mortal pentru târâtorul paraziților. Mai mult, nu dăunează pisicilor și pisicilor..

Multe medicamente se bazează pe permetrină, care s-a dovedit eficientă de multe ori. Când intră în stomacul unui animal, acesta este repartizat rapid și excretat din corp. Atunci când se acumulează o cantitate semnificativă de permetrină, este posibil să apară efecte secundare..

Un alt modern fipronil este un insecticid îmbunătățit în formulările actuale. Aceste picături din purici sunt folosite pentru animalele însărcinate și pentru pisoi cu vârsta peste 2 luni.

Astăzi, picăturile se fac și pe bază de piriproxifen. Înainte de asta, el se afla în otrăvurile cu care erau impregnate gulerele de purici pentru pisici.

Următorul insecticid este ivermectina, care este dotat cu impact versatil. Această substanță poate distruge:

 • nematode;
 • puricii;
 • căpușe.

Aplicarea picăturilor la greabăn poate otrăvi atât paraziții, cât și speria. Este suficient să aplicați acest lucru droguri o dată. Acesta va acționa mai eficient asupra animalelor de companie, deși îl puteți folosi pentru animalele care preferă să meargă mult afară. În acest din urmă caz, eficacitatea medicamentului scade..

Instrucțiunile de utilizare trebuie respectate cu strictețe. Nu utilizați picături de purici și căpușe pentru pisici după timpul specificat de utilizare. În anumite situații, o reacție alergică este posibilă sub forma:

 • mâncărime;
 • Pierderea parului;
 • dermatită.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, animalul trebuie să fie la greabăn picurați câte o picătură pe rând, urmărindu-și tot timpul reacția.

Ce afectează rezultatul utilizării picăturilor?

Cum se aplică picături de puriciRegulile de utilizare a tuturor acestor medicamente sunt similare, diferențele se referă doar la metodă și dozare. Instrucțiunea le descrie. Apoi, când blana este ușor despărțită, picăturile de purici picură pe greabănul pisicii. După ce sunt frecate cu mâinile, astfel încât produsul să fie absorbit. Cel mai mic din trei zile în care nu este nevoie să faceți baie și să zgâriați animalul.

Modul în care funcționează picăturile de purici pentru pisici depinde în mare măsură de condițiile meteorologice. Când animalul de companie intră în ploaie, lapoviță, medicamentul va fi spălat. Efectul va fi zero. Și în alte cazuri, rezultatul poate fi atins.

În unele cazuri, efectul picăturilor aplicate nu arată rezultatul dorit. Acest instrument poate fi pur și simplu un fals. Este necesar să selectați cu atenție picăturile, deoarece fiecare medicament are un scop specific. Pentru a preveni toți paraziții care suge sânge, lâna trebuie procesată o dată pe lună. Picăturile individuale sunt destul de puternice, de aceea este recomandabil să le utilizați după două luni și o dată.. În prezent pe piață există diferite picături de purici pentru pisici produse de o mare varietate de producători.

Cele mai populare picături

Să descriem cele mai eficiente mijloace:

 • Care sunt cele mai populare remedii pentru puriciBeaphar. Avantajul picăturilor olandeze este că sunt utilizate în siguranță la animalele însărcinate, pisicile slăbite sau bătrâne și chiar pisicile. Prezența extractului de margoză ca ingredient activ în compoziție, chiar și în cazul linsului accidental, face medicamentul sigur. Efectul picăturilor poate dura până la o lună.
 • Avantaj. Medicamentul fabricat în Germania este considerat unul dintre cele mai populare. În aceste picături, imidaclopridul are rolul ingredientului activ activ. Acest produs bun protejează fiabil animalul de insectele care suge sânge timp de o lună.
 • Frontline. Acest insecticid vă poate scăpa și proteja animalul de companie atât de helminti, cât și de purici. Medicamentul se face în pipete de polimer. Aceste picături sunt permise să fie utilizate pentru pisoi mici de peste 2 luni. Medicamentul nu este recomandat pentru utilizare înainte de expoziții, deoarece poate schimba culoarea hainei la anumite animale. Principalul ingredient activ al picăturilor Frontline este fipronilul, care împiedică puricii de animale să intre în strat timp de două luni și căpușele timp de 20 de zile. Caracteristica sa este utilizarea sigură pentru pisicile însărcinate și care alăptează..
 • Hartz. Medicamentele acestui brand sunt foarte populare. Metoprenul este ingredientul activ al acestor picături americane. Este interzisă utilizarea acestuia în raport cu pisoii nou-născuți cu vârsta sub trei luni. Produsul se aplică într-o bandă de-a lungul coloanei vertebrale. Insectele sunt distruse în decurs de 24 de ore.
 • Bariera este super. Acest medicament este popular datorită distrugerii eficiente a paraziților care suge sânge în diferite stadii ale dezvoltării lor. Efectul pozitiv poate dura până la două luni. Poate fi utilizat începând de la 3 luni, procesul nu cauzează inconveniente. Acest lucru este posibil datorită diferitelor picături de dozare.
 • Leopard. Un medicament intern care este foarte bine tolerat de animale de companie. Pentru adulți este realizat într-o formă mai puternică, iar pentru pisoi mici de la 3 luni - într-unul mai moale. Remediul Bars relativ ieftin conține substanța activă fipronil. Eficacitatea acestui medicament durează două luni.
 • Inspector. Acest instrument conține două ingrediente active - moxidectină și fipronil. După aplicarea pe animale de companie timp de o lună, apariția paraziților nu este amenințată. Înainte de utilizare, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare..
 • Bastion. Gama largă de efecte face acest remediu destul de popular. Acest remediu pentru purici vă poate scăpa animalul de companie de viermi, purici și căpușe. Medicamentul nu este potrivit pentru pisoii foarte tineri, cu vârsta de cel mult o lună. Toate celelalte animale trebuie manipulate la fiecare 30 de zile.
 • Natura-DELIX BIO. Aceste picături picură pe greabăn de la vârsta de o lună. Acest lucru este posibil datorită uleiurilor vegetale esențiale conținute în compoziție. Acțiunea poate dura 30 de zile.
 • Rostopască. Efectul medicamentului se bazează pe acțiunea simultană a două substanțe active toxice - fipronil și permetrin. Instrumentul luptă eficient împotriva puricilor și căpușelor feline. Celandina nu trebuie utilizată la pisicile care alăptează și la cele însărcinate, precum și la pisicile foarte mici..

Care sunt cele mai bune picături de ales?

Ce fel de picături pot proteja cel mai bine un animal de companie, chiar și un medic veterinar foarte experimentat nu poate răspunde. Eficacitatea unui anumit medicament iar siguranța de utilizare a acestuia va depinde de mulți factori, care includ:

 • predispoziție la o reacție alergică;
 • gradul de infecție;
 • urmarea instrucțiunilor în timpul procesării;
 • caracteristicile personale ale corpului și așa mai departe.

Cum se utilizează produsele pentru puriciAtunci când cumpărați picături bune, trebuie să țineți cont de starea fiziologică a animalului de companie. Mai mult, acest lucru se aplică acestor cazuri dacă este necesar să se manipuleze pisoi mici sau o pisică însărcinată.

După utilizare, mai sunt evenimente neprevăzute. S-ar putea ca animalul să înceapă să mănânce după medicament. În acest caz, trebuie avut în vedere faptul că, atunci când a fost infestat semnificativ cu purici, atunci după otrăvire insectele vor prezenta o activitate excesivă..

Paraziți care suge sânge nSub influența drogurilor insecticide, acestea își arată agresivitatea excesivă, iar animalul începe să muște și mai tare. Această stare poate dura o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă. În acest timp, insectele mor, iar animalul încetează să se mai zgârie. In unele cazuri acest timp este suficient pentru ca animalul să dezvolte dermatită de purici, astfel încât pisica va mânca după tratament. Vina este o alergie la mușcăturile de paraziți, care nu dispare în scurt timp..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Picături pentru pisici din purici: tipuri principale și descriere