Care picături de purici și căpușe sunt cele mai bune?

Chiar și proprietarul unei pisici care nu iese afară se poate confrunta cu problema puricilor și căpușelor. Paraziții pot fi aduși de pe stradă pe haine, pe un câine. Lipsa unei igiene adecvate a animalelor de companie și curățenia locului de dormit sunt unul dintre motivele răspândirii dăunătorilor. Picături de purici și căpușe pentru pisici - cel mai bun remediu.

Utilizarea picăturilor de purici se datorează următoarelor avantaje:

 • Acestea sunt cea mai eficientă și mai sigură protecție împotriva căpușelor. Locul în care se aplică picături (pe greabăn) exclude supradozajul și intoxicația corpului. Picăturile conțin de mai multe ori mai puține insecticide: astfel de formulări pot fi utilizate pentru animalele bătrâne și tinere, inclusiv pentru pisoi.
 • În picături din purici, sunt selectate mai multe grupuri de insecticide. Aceasta înseamnă că, indiferent de caracteristicile corpului păduchelui, infecția va dispărea. Produsul are un efect bun asupra căpușelor și puricilor în același timp.
 • Combaterea dăunătorilor nu este o procedură unică. Picăturile creează un fel de strat protector pe piele și strat care acționează ca un guler. Timp de câteva luni, animalul de companie este protejat de atacurile insectelor.
 • Picăturile de protecție împotriva căpușelor și puricilor sunt favorizate de consumul minim. Astfel de medicamente costă de câteva ori mai ieftin decât șampoanele și medicamentele foarte specializate, iar o cantitate minimă de substanță este suficientă pentru a lupta împotriva infecției.
 • Picăturile se descurcă bine cu insectele deja adulte și elimină larvele și ouăle. Aceasta este o condiție prealabilă pentru a contracara întoarcerea repetată a oaspeților neinvitați în corpul animalului de companie..

Picături de purici și căpușe pentru pisici alungă alte făpturi care suge sânge de la fiara blană. Acestea sunt țânțari, mușchi și alți locuitori de pe străzi și căsuțe în sezonul estival, care vă pot afecta animalul. De asemenea, este important ca utilizarea picăturilor să nu implice prezența unor abilități și cunoștințe foarte specializate..

Celandine - protecție universală pentru animale

Celidonia este un agent de control al puricilor sub formă de picături dezvoltate pe bază de permetrină și finpronil. Suplimentele conțin repelenți - uleiuri esențiale pe bază de plante.

Conform clasificării, Celandine aparține celei de-a treia categorii de toxicitate. Picăturile de marcă pot fi utilizate pentru tratarea pisicilor și pisicuților adulți cu vârsta peste 2 luni.

Repelentul pentru purici este vândut în pachete cu pipete. Cutia conține 4 bucăți care acționează imediat după ce au fost aplicate greabănului. Componentele compoziției își păstrează efectul timp de 2 luni de la data aplicării.

Beneficiile medicamentului sub formă de picături includ:

 • pret acceptabil;
 • protecție pe termen lung împotriva dăunătorilor;
 • modalitate ușoară de aplicare;
 • dozare optimă a pipetei;
 • protecție universală împotriva creaturilor care suge sânge și a păduchilor.

Linia de picături constă din opțiuni speciale pentru pisoi. Acest lucru reduce riscul de consecințe pentru un corp în creștere..

Picăturile de purici Celandine nu sunt recomandate animalelor cu vârsta sub 8 săptămâni. Nu permiteți substanței să lingă lâna imediat după aplicare.. În plus, ar trebui să verificați toleranța componentelor picăturilor de Celidon, care pot provoca alergii la proprietarul pisicii..

Biafar - un remediu pentru purici din Olanda

Produsul european de combatere a puricilor este solicitat în întreaga lume. Beneficiu cheie - toleranță nedureroasă la pisicile sănătoase și adulte.

În structura picăturilor de biafar, există margoz, un ingredient natural care subminează un minim de contraindicații. Producătorul interzice utilizarea medicamentului pentru persoanele însărcinate și pentru pisici-bebeluși.

Margoz este o substanță care distruge creaturile de pe viță. Elementul ucide și alungă paraziții adulți și combate larvele și cuiburile într-un timp scurt.

Bars este un produs rusesc de marcă

Picături împotriva puricilor și căpușelor pentru pisici Sutienele sunt produse la Moscova. Compoziția picăturilor include 3 substanțe: diflubenzuron, dicarboximidă, finpronil. În exterior, este un lichid mirositor cu aspect transparent uleios, cu incluziuni gălbui.

Principiul de acțiune al picăturilor Barele din purici este sigur. Componentele compoziției pentru pisici sunt distribuite uniform pe strat și piele, dar nu pătrund în canalele sanguine și nu provoacă toxicitate.

Producătorul produce o linie de picături anti-căpușe pentru adulți, un tratament și un complex profilactic pentru pisici, o compoziție separată orientată nu numai împotriva puricilor, ci și după căpușe.

Fiecare tip de picături este furnizat cu instrucțiuni care sugerează unele restricții:

 • principala regulă - Barele este interzisă utilizarea și amestecul cu alți agenți anti-purici;
 • este un medicament periculos împotriva puricilor pentru animalele slabe și bolnave;
 • compoziția cu trei componente este contraindicată pentru pisicile însărcinate și care alăptează.

Purici germani picături Avantaj

Picăturile de avantaj sunt protecția împotriva căpușelor Bayer și a puricilor. Medicamentul este mai scump decât analogii ruși, dar include mai puține restricții.

Cu consultarea prealabilă și supravegherea cu un medic, Advantage poate fi utilizat pentru femeile însărcinate și pisoii mici de peste 2,5 luni.

Remediile pentru purici pentru pisici din Germania sub marca Advantage sunt concepute pentru a combate puricii, păduchii și păduchii. Principala amenințare pentru paraziți este reprezentată de ingredientul activ imidacloprid. Atunci când interacționează cu un organism de insecte, elementul provoacă paralizie și după un timp moartea dăunătorului.

Picăturile sunt livrate într-un pachet cu 4 pipete, fiecare conținând 0,8 ml de substanță. Consistența este incoloră, dar poate fi caracterizată de o nuanță gălbuie și maronie, precum și de o aromă specifică.

Avantajele picăturilor Advantage pentru pisici includ:

 • expunere sigură care nu implică pătrunderea toxinelor în sistemul circulator al pisicii;
 • acțiune pe termen lung: picăturile își păstrează funcționalitatea timp de 1-1,5 luni cu un singur tratament al animalului;
 • compoziția picăturilor pentru pisici este rezistentă la interacțiunea cu umiditatea: după spălarea unei pisici sau pisoi, substanța nu se va spăla și nu va pierde parametrii de lucru.

A scăpa de purici cu Advantage este un minim de contraindicații. Printre cele mai frecvente se numără intoleranța individuală. Doar un medic veterinar poate ajuta la identificarea probabilității de reacții adverse.

Delkis este un medicament de nouă generație

O altă dezvoltare rusească este picăturile Delkis pentru pisici. Fabricat de compania Bionix, care poziționează Delix ca un tratament eficient pentru purici la o pisică, precum și un remediu împotriva căpușelor.

Baza emulsiei picăturilor este formată din ingrediente naturale. Acestea sunt extracte de aloe, piretru, ginseng. Structura include arbori de ceai și repelenți de eucalipt. Delix ucide paraziții și are un efect pozitiv asupra stratului, care devine neted și pufos, dar în același timp protejat de dăunători.

Drops Delix pentru pisici sunt ambalate în pipete cu doze diferite, ceea ce face distincția între medicamentele pentru pisici adulte și pisici. Pentru un adult, se recomandă un volum de cel mult 1 ml..

Producătorul limitează durata picăturilor la 30 de zile pentru un tratament unic de lână. Pe lângă efectul antiparazitar, picăturile Delix oferă protecție împotriva ciupercilor și, printre altele, sunt agenți antiseptici. Este cea mai bună alegere pentru pisicile care au fost atacate de insecte de mult timp..

Picăturile pentru pisici și pisici sunt rezistente la lumină ultravioletă și apă, dar pisica nu poate fi spălată timp de 2-3 zile după aplicare. Baza naturală a medicamentului face Delix sigur pentru pisicile însărcinate și care alăptează, dar consultarea cu un medic veterinar nu va fi inutilă, mai ales dacă alte mijloace au fost utilizate fără succes înainte.

Primele picături franceze

Picăturile frontale produse în Franța de Merial S.A.S vor ajuta la scăparea pisicii de căpușe și purici..

Front Line Cat Drops se bazează pe un element activ - un pesticid. În plus, compoziția conține solvenți și substanțe auxiliare care sporesc și accelerează efectul.

Picăturile sunt furnizate în blistere, a căror doză variază de la 0,5 la 4 ml.

Combaterea puricilor la pisici este lentă: picăturile din prima linie acționează treptat. După aplicarea pe greabăn, compoziția este distribuită peste strat și corp timp de o zi și jumătate. Când componentele picăturilor se acumulează în piele și glandele sebacee, începe eliminarea larvelor și a paraziților adulți. Insectele mor după paralizie, ceea ce blochează impulsurile dăunătorului.

Pentru a scăpa animalele de companie de purici, căpușe, păduchi și țânțari, este suficient să pulverizați lâna cu picături o dată. Paraziții și larvele vor dispărea de pe pielea animalului în următoarele două zile.

Indiferent de marcaj, picăturile pentru pisici sunt selectate în funcție de greutate. La majoritatea pisicilor cu greutatea de până la 5 kg, este suficientă o doză standard de 0,5 ml de substanță.

Siguranța unei pisici sau a unui pisoi depinde de respectarea instrucțiunilor. Este important să studiați contraindicațiile picăturilor, dacă este posibil, consultați un medic veterinar. Specialistul va studia starea animalului și va scrie remediul cel mai eficient și cu acțiune îndelungată.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Care picături de purici și căpușe sunt cele mai bune?