Picături de purici pentru pisici - bare

Preparatul sub formă de picături Bars Forte este destinat pentru tratarea blănii unei pisici sau pisici pentru a evita apariția unor insecte dăunătoare precum căpușele și puricii. Acesta este un remediu foarte eficient care conține o cantitate mare de substanțe care pot ucide insectele și au un efect insectoacaricid. În același timp, punctul pozitiv este că pisica sau pisica nu vor suferi deloc de picături, dacă urmați toate recomandările. Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor Bars forte pentru pisici se află în cutie.

Beneficii

 • Substanța este capabilă să protejeze animalul de căpușe și insecte periculoase pentru o perioadă de câteva luni.
 • Bras Forte exterminează nu numai insectele, ci și larvele și ouăle lor.
 • Are calități respingătoare și, prin urmare, ajută la respingerea dăunătorilor.
 • Ajută în mod eficient la evitarea bolilor cauzate de căpușe și purici.

Componente și natura acțiunii

Bars Forte conține diflubenzuron, fipronil și ulei esențial. Bars forte are o activitate insectoacaricidă crescută în raport cu gradele mature de dezvoltare a puricilor, larvelor și a oricăror păduchi. Produce un efect descurajant.

După ce picăturile au lovit pielea, diflubenzuronul și fipronilul nu vor pătrunde în sistemul circulator, ci se vor acumula în epidermă, păr și, de asemenea, în glandele sebacee ale unei pisici sau pisici. Astfel, se va asigura un efect insectoacaricid pe termen lung..

Fipronilul este capabil să destabilizeze mișcarea impulsurilor nervoase, ceea ce va duce la o paralizie și la moartea ulterioară a căpușelor dăunătoare. Regulatorul de creștere a dăunătorilor modifică sinteza chitinei și, prin urmare, ciclul lor de viață este întrerupt.

Indicații

Proprietarul pisicii poate cumpăra medicamentul Bars Forte și îl poate folosi pentru tratament sau măsuri preventive împotriva apariției păduchilor, puricilor sau păduchilor. Și, de asemenea, substanța se descurcă bine cu bolile mâncărime ale pielii și cu acarienii ixodidi dăunători.

Contraindicații

 • În niciun caz nu trebuie să utilizați picături dacă pisica este în curs de sarcină sau hrănește pisoi.
 • Dacă pisica a suferit recent o boală infecțioasă și în prezent se recuperează doar, atunci Bars Forte nu ar trebui utilizat, deoarece pisica nu și-a recuperat încă complet puterea.
 • Nu tratați picăturile unui pisoi care nu a împlinit încă vârsta de zece săptămâni.

Doze și administrare

Bars Forte se aplică prin picurare pe o suprafață uscată a pielii unei pisici sau pisici, în conformitate cu instrucțiunile. Durata protecției împotriva insectelor durează aproximativ 1 și 2 luni. Picăturile trebuie aplicate în locuri greu de lins.

Doza minimă este de 0,1 ml per kilogram de greutate corporală a unei pisici sau pisici.

Înainte de a cumpăra Bars Forte, ar trebui să știți exact masa și tipul de pisică, deoarece alegerea unei pipete va depinde de acești indicatori, care sunt selectați cu volumul necesar la cumpărare.

 • Pentru pisicile cu greutatea de până la 1 kilogram, trebuie aplicate doar două picături. Va fi de 0,5 ml.
 • Un animal care cântărește 1-3 kilograme trebuie tratat cu șase picături.
 • Dacă greutatea este de la 3 la 10 kg, atunci trebuie să dați pisicilor picături Bars Forte complet cu întreaga pipetă.

Re-procesarea se efectuează exclusiv conform indicațiilor, dar trebuie să știți că nu mai mult de 1 dată într-o lună. Pentru a preveni infestarea secundară, pisicile trebuie să-și schimbe așternutul sau să le trateze cu produse insecticide. Pentru a distruge căpușa ixodidă atașată la piele, trebuie aplicată o picătură pe dăunător și pe locul unde s-a atașat. Dacă după 30 de minute căpușa nu cade de la sine, atunci trebuie să o îndepărtați cu atenție cu o pensetă, apoi să o distrugeți.

Este interzisă spălarea pisicii timp de două zile după aplicarea preparatului Bars Forte și, de asemenea, purtarea picăturilor pe pielea rănită sau umedă.

Efecte secundare

În cazul în care picăturile Bars Forte pentru pisici sunt aplicate exact conform instrucțiunilor, atunci nu ar trebui să existe proprietăți secundare și negative. Dar dacă observați că pisica și-a pierdut pofta de mâncare, există lacrimare, salivație necontrolată sau greață, atunci acest lucru poate însemna că a avut loc un supradozaj sau animalul are o intoleranță la drogurile altcuiva. În acest caz, trebuie să-l duceți imediat la medicul veterinar..

Descrierea siguranței personale

 • În cazul în care picăturile lovesc membrana mucoasă sau pielea unei persoane, trebuie să ștergeți imediat acest loc cu săpun și să clătiți cu un jet cald de apă.
 • Timp de 24 de ore după aplicarea Bars Forte, nu puteți mângâia animalul.
 • Țineți copilul departe de pisică câteva zile după tratamentul direct cu acest medicament.

Depozitare

Picăturile pentru pisici împotriva puricilor sunt disponibile într-un borcan sigilat din fabrică, care protejează lichidul de umiditate și lumină. Păstrătorul ar trebui să se afle exclusiv în această cutie în compartimente greu accesibile pentru animale și copii. În niciun caz prepararea barelor nu trebuie plasată aproape de alimente și furaje. Temperatura optimă de depozitare este de la 0 la 30 de grade.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Picături de purici pentru pisici - bare