Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de purici pentru câini advantix

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de purici pentru câini Advantix

În acest articol voi vorbi despre medicamentul pentru câini Advantix. Voi descrie forma lansării și compoziției. Vă voi spune despre mecanismul de acțiune, voi lista indicațiile și instrucțiunile de utilizare. Voi da regulile pentru calcularea dozei. Vă voi spune despre modul în care este utilizat medicamentul și despre ce efecte secundare și contraindicații are. Voi da mai mulți analogi.

Compoziția avantajului medicamentului și forma de eliberare

Conține componente precum permetrina (din grupul piretroid) și imidacloprid.

Advantix este un lichid de culoare maro conceput pentru a ucide paraziții externi la câini. Medicamentul este pus în vânzare în pipete de plastic cu un volum de 0,4, 1, 2,5 și 4 ml. Sunt conectate în 4 sau 6 bucăți și ambalate în cutii de marcă împreună cu instrucțiuni detaliate.

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de purici pentru câini Advantix
Dozat în pipete de plastic de 0,4 ml și ambalat într-un blister

Mecanism de acțiune și indicații de utilizare

Picăturile de avantaj sunt utilizate pentru a proteja animalele de companie de paraziții care aspiră sângele, precum și pentru a ucide căpușe, purici și păduchi. Componentele medicamentului au o proprietate de respingere (descurajantă).
Această acțiune durează 4-6 săptămâni..

Medicamentul nu numai că sperie paraziții, dar are și un efect dăunător asupra tuturor fazelor dezvoltării lor (preimaginal și imaginal).

De asemenea, Advantix protejează câinele de atacul țânțarilor, mușchilor, mușchilor, muștelor calului și al altor insecte zboară care suge sângele.

Instructiuni de folosire

Există patru doze diferite la vânzare: pentru animalele de companie mici (până la 4 kg), pentru câinii mici (de la 4 la 10 kg), pentru animalele medii (de la 10 la 25 kg) și pentru rasele mari (peste 25 kg). Înainte de a cumpăra medicamentul, câinele este cântărit și apoi este selectată doza necesară de Advantix.

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de purici pentru câini Advantix
Aplicați medicamentul direct pe piele de la baza capului până la omoplați

Medicamentul se aplică direct pe pielea animalului:

  1. Câinele este așezat și fixat, dacă este necesar, botul este legat sau bot.
  2. Vârful pipetei cu lichid este străpuns apăsând pe partea din spate a capacului.
  3. Blana de la greaban animalului de companie este împinsă și picături sunt aplicate pe piele în mai multe locuri diferite (de-a lungul coloanei vertebrale).
După procesare, este necesar să vă asigurați că animalul nu linge medicamentul de pe piele.

De asemenea, ar trebui să limitați comunicarea animalelor de companie cu copiii și animalele de companie timp de 1-2 zile..

Efecte secundare și contraindicații pentru câini

Advantix provoacă foarte rar efecte secundare, dar în cazuri rare, este posibilă o reacție individuală..

O posibilă reacție se manifestă prin roșeață locală a pielii și mâncărime ușoară.

Contraindicațiile includ:

  • Animale de companie cu vârsta mai mică de 7 săptămâni.
  • Câini cu o greutate mai mică de 1,5 kg.
  • Animale de alte specii, incl. pisici.
  • Combinație cu alte produse care vizează distrugerea paraziților pielii.

Advantix este aprobat pentru animalele de companie însărcinate și care alăptează, dar în astfel de cazuri trebuie utilizat numai sub supravegherea strictă a unui medic veterinar..

Reguli și durată de stocare

Medicamentul este depozitat în pipete sigilate, într-un loc întunecat și uscat, la o temperatură nu mai mică de 0 și nu mai mare de +25 grade. Advantix își păstrează proprietățile timp de 24 de luni de la data emiterii.

Dacă medicamentul intră în contact cu pielea, spălați-l bine cu apă caldă cu săpun..

Dacă este înghițit, mergeți la spital cât mai curând posibil pentru spălare gastrică. Pipetele picurătoare goale sunt eliminate.

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de purici pentru câini Advantix
Medicamentul este rezistent la umiditate și nu se spală atunci când apa de ploaie lovește lâna

Costul picăturilor și analogilor

Picăturile sunt vândute în pachete de 4 pipete pe cutie. Costul depinde de doză: până la 4 kg - 2300-2500 frecați - de la 4 la 10 kg - 1600-1700 frecați - de la 10 la 25 kg - 2800-3000 frecați - de la 25 kg - 1800-2000 frecați..

Medicamentul poate fi înlocuit cu următorii analogi, care includ substanțe din grupul piretroidian:

  • Drops Vectra 3D. Compoziția include următoarele componente: permetrină, dinotefuran, piriproxifen. Un pachet de trei pipete are un preț de 1200-2000 ruble, în funcție de doză.
  • Hatrz UltraGuard scade. Compoziția include metopren și fenotrin. Medicamentul vine la vânzare în pachete de trei pipete. Costul unei cutii este de 1000-1400r.
Advantix este un medicament destul de scump, dar foarte eficient, care protejează câinele de paraziții externi și de insectele zburătoare care suge sângele.

Medicamentul este periculos pentru pisici, prin urmare, după procesare, este necesar să vă asigurați că animalul de companie nu intră în contact cu ele în timpul zilei.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de purici pentru câini advantix