Cum funcționează un guler de purici și căpușe pentru pisici?

guler de purici și căpușe

Insectele pot livra animalelor de companie pisici o mulțime de probleme, și proprietarii lor, de asemenea, dacă animalul îi aduce în casă. Și să te protejezi de acest lucru va ajuta la anti-purici guler pentru pisici - un instrument ușor de utilizat și accesibil, care va oferi o bună prevenire împotriva paraziți.

Principiul de funcționare

Să încercăm să ne dăm seama cum funcționează un guler de purici pentru pisici. Mai simplu spus, se sperie și distruge. Produsul este impregnat cu un produs chimic special care alungă căpușe și purici. O coajă de protecție invizibilă apare în jurul pisicii. Și acele insecte care s-au „așezat” deja în lână, insecticidul cu mirosul său specific distruge pur și simplu.guler de purici și căpușe

Dar, vorbind despre modul în care funcționează un guler de purici pentru pisici, trebuie remarcat faptul că nu va ajuta împotriva larvelor de purici și a ouălor. Larvele, deși suferă de miros, pur și simplu nu pot părăsi fizic animalul. Dar imediat ce vor deveni insecte adulte, vor fugi imediat.

Știați? Pisicile scot aproximativ 100 de sunete diferite, dar câinii doar 10.

Termeni de utilizare

Mulți proprietari pot avea o întrebare foarte firească, cât timp să poarte un guler de purici pentru pisici. Este anti-purice care trebuie purtat de la 3 săptămâni la 7 luni, dar de la căpușe - până la 1 lună. Apoi, atât aceia cât și ceilalți ar trebui schimbați.

Vă va fi util să citiți despre cum să vindecați o pisică din: lipsind, viermi, subcutanat și acarianul urechii, păduchi, și, de asemenea, aflați despre aceste boli ale pisicilor: micoplasmoza, piroplasmoza, calciviroza, piometru, toxocarioza, aspergiloză, epifora, ciumă (panleucopenie) și boala urolitiaza.

Soiuri

Există mai multe tipuri de produse. Poate fi împărțit condiționat în două categorii: după scop și prin tehnologia de influență asupra paraziților.

1. Prin desemnare:

 • pentru animalele de companie adulte;
 • pentru pisicile gravide;
 • pentru cei mai mici pisoi.
guler de purici și căpușe

2. Prin tehnologia de acțiune:

 • compoziția chimică (insecticid);
 • ingrediente naturale (uleiuri aromate și ierburi);
 • ultrasunete.
Pentru cea mai eficientă utilizare, trebuie să citiți cu atenție ambalajul sau instrucțiunile produsului, acesta indică modul de acțiune al temperaturii și în ce condiții scade eficacitatea acestuia. De asemenea, oferă informații despre vârsta la care poți purta animalul tău de companie.

Guler pentru pisici

Aceste firimituri au încă o imunitate extrem de slabă și, prin urmare, paraziții reprezintă o amenințare specială pentru ei. Din cauza imunității lor slabe, cei mici au nevoie de propriul lor produs special - un guler de purici pentru pisici. Acestea sunt produse biologice, nu conțin substanțe toxice, cu excepția funcției lor principale - de a speria insectele, alungă țânțarii și au, de asemenea, un efect pozitiv asupra pielii și blănii firimiturilor. Dar pot fi purtate pe pisoi care nu au purici, altfel eficacitatea va scădea..guler de purici și căpușe

Posibile consecințe negative

La fel ca în cazul tuturor celor utilizate în această lume, pot apărea efecte nedorite atunci când se poartă aceste produse. Și cele mai frecvente dintre ele sunt:

 • alergie la produs;
 • căderea părului în zona gâtului;
 • inconvenient datorat mirosului continuu;
 • eficacitatea poate fi evaluată numai după 3-4 zile;
 • o pisică care urcă în copaci, arbuști etc. poate fi expusă riscului de a fi prinsă de ceva.
Știați? O pisică poate sări de cinci ori înălțimea sa..

Reguli de siguranță

La utilizarea acestui produs, animalul trebuie protejat. Măsurile de securitate sunt extrem de simple.

Când te îmbraci

Urmați schema de pansament și fixare recomandată pe ambalaj.Fixați pe gâtul animalului astfel încât să rămână 1-1,5 centimetri între acesta și curea.Nu tăiați excesul sau jumătatea, înfășurați partea liberă cu un alt strat. Lungimea produsului este selectată pe baza greutății animalului și a duratei de viață.

Important! Un guler sigur trebuie pus la 7-10 zile după ce animalul de companie a fost tratat cu picăturile corespunzătoare.
guler de purici și căpușe

Folosind

În primele câteva ore după îmbrăcare, trebuie să observați animalul - compoziția chimică a produsului poate provoca alergii. Când se constată primele simptome, îndepărtați imediat.

Ce gulere sunt cele mai eficiente

Fiecare proprietar de animale de companie dorește să garanteze confortul animalului său de companie și nu are deloc dorința de a risipi bani. Printre numărul mare de produse, cele mai eficiente gulere pentru purici și căpușe pentru pisici sunt:

 • Bolfo este un remediu de elită, nu ieftin, dar cu un efect lung (până la 7 luni). La vânzare de la 3 la 4 dolari.
 • Hartz - respinge și ucide insectele dăunătoare, rezistente la apă. Efectele secundare sunt extrem de rare. „Etalon” printre produsele similare. Preț - aproximativ 1,5 USD.
 • Beaphar - eficient, acționează cu extract de margose. Există, de asemenea, gulere de pisoi. Cost - aproximativ 1 USD.

Cum afectează gulerul și este posibil pentru pisicile însărcinate

În acest caz, abordarea alegerii ar trebui să fie deosebit de responsabilă. Pentru pisici însărcinate utilizați agenți biologici, deoarece principalul lucru este că nu intră droguri în sângele sau pielea unei pisici însărcinate, altfel ar putea avea un efect negativ asupra fătului. În produsele bio, ingredientul activ este uleiurile esențiale special selectate, care resping insectele cu mirosul lor.

Important! Gulerul poate fi purtat pe o pisică însărcinată numai după consultarea unui medic veterinar.
Gulere biologice sunt considerate eficiente și sigure de iubitorii de pisici pentru combaterea paraziților la pisicile însărcinate..guler de purici și căpușe

Există opinia că motorul progresului este îndoiala și, prin urmare, mulți oameni se întreabă dacă un guler de purici ajută pisicile. Răspunsul este clar - ajută. Acesta este un mod convenabil și eficient de a vă proteja animalul de companie de insectele periculoase și enervante. Funcționează nu mai rău decât alte mijloace, eficacitatea sa este destul de comparabilă cu efectul picăturilor speciale antiparazitare asupra greabănului unui animal. Cu gulerul potrivit, animalul dvs. de companie poate scăpa de amenințarea paraziților pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu pentru totdeauna, iar dvs. - de la durerea de cap asociată.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum funcționează un guler de purici și căpușe pentru pisici?