Cele mai frumoase 10 pisici negre de rase diferite

Rase de pisici negre

În acest articol voi lua în considerare rasele de pisici negre. Va fi vorba despre apariția pisicilor, natura și prețurile pisoiilor din diferite rase de pisici negre. Vă voi spune pe care să îl alegeți pe baza temperamentului și stilului de viață al proprietarului.

Cele mai bune rase de pisici negre

Există multe pisici în lume care poartă părul negru, în unele culturi aduc probleme, în timp ce în altele, dimpotrivă, sunt considerate un semn de noroc..

Pisică Maine Coon

Maine coon negru renumit pentru dimensiunile sale mari, greutatea unei pisici adulte poate ajunge la 15 kilograme. Un craniu mare, cu o parte frontală puternic proeminentă, obraji masivi, ochi larg deschiși, urechi lungi, cu ciucuri la capete, sunt trăsăturile distinctive ale Maine Coon. Paltonul lui Maine Coon este gros și lung, cu un strat dens.

Natura pisicilor mari este flexibilă. Maine Coons se disting prin dispoziția lor amabilă și nevoia de afecțiune. Pisicile sunt foarte mobile, duc un stil de viață activ.

Culoarea ochilor este în armonie cu culoarea. Black Maine Coons au ochi galben-verzi sau verde-gri.

Pisicile sunt nepretențioase în îngrijire și hrănire, potrivite pentru persoanele cu o mare varietate de temperamente. Îngrijirea stratului gros este esențială. Trebuie să piepteneți Maine Coon cel puțin o dată pe săptămână. Este important să vă asigurați că părul lung nu se încurcă și să-l păstrați curat.

Puteți cumpăra un pisoi de la crescători sau în creșe speciale.

Prețul variază de la 20 la 80 de mii de ruble.
Maine coon negru
Maine coon negru

Pisică Bombay cu ochi galbeni

Pisica Bombay nu diferă în dimensiuni mari sau mici. Lungimea corpului și a cozii sunt medii. Labele pisicii sunt subțiri și grațioase. Capul este rotund, urechile sunt ușor rotunjite. Blana este scurtă, nu există nici un substrat.

Pisicile Bombay se disting prin dispoziția afectuoasă și devotamentul față de proprietar. Singurătatea nu poate sta.

Ochii sunt așezați pe un bot larg. Culoarea ochilor chihlimbar sau galben-verzui.

Bombay se potrivește unei persoane care așteaptă loialitate și înțelegere perfectă de la un animal.

Reprezentanții Bombay sunt destul de obișnuiți.

La cattery, prețul pentru un pisoi este de aproximativ 60 de mii de ruble.
Pisica Bombay
Pisica Bombay

Bobtail american

Pisicile renumite pentru cozile lor scurte. Dimensiunea corpului Bobtailului american este medie. Corpul este muscular și pieptul și picioarele sunt puternice.

Capul este în formă de pană, botul este lat. Există ciucuri pe vârfurile urechilor.

Bobtailul american poate fi cu părul scurt sau cu părul lung.

Pisicile din această rasă sunt renumite pentru prietenia lor și iubesc nu numai un proprietar, ci și restul familiei. Bobtail-urile sunt foarte inteligente și afectuoase.

Bobtailul negru are ochi verzi cu o nuanță galbenă..

Este recomandat să aveți un reprezentant al rasei bobtail în familiile cu copii mici, deoarece astfel de pisici sunt jucăușe și nu vor jigni niciodată pe nimeni.

Bobtailul american este crescut doar în SUA, prețul pentru un pisoi este de 30-80 de mii de ruble. Puteți cumpăra un pisoi în Rusia, Belarus și Ucraina de la crescători privați.
Bobtail american
Bobtail american

Pisică orientală

Caracteristici rasă orientală - labe grațioase, corp flexibil grațios, eleganță izbitoare și, desigur, urechi uriașe. Pisicile au o burtă trasă și un corp slab.

Paltonul este aproape de corp și foarte strălucitor.

Ochii orientali sunt doar de un verde aprins. Este un indicator al purității sângelui.

Reprezentanții rasei orientale sunt foarte vorbăreți și mândri. Sunt mobili în orice moment al zilei, foarte jucăuși și adoră să fie obraznici..

Este mai bine să obțineți orientali pentru cei care au timp să comunice cu un animal de companie și să-l crească.

Rasa este răspândită și puteți cumpăra un pisoi oriental în limita a 20-40 de mii de ruble.
Negru oriental
Negru oriental

Devon rex

Devon Rex sunt renumite pentru grațiunea lor, labele subțiri și pomeții puternic proeminenți.

O caracteristică a Devon Rex este mustața lor cretă și blana aparent de velur. Urechile sunt așezate larg și mare.

Culoarea ochilor la pisici este galben-verzui, aurie.

Devon Rex este foarte atașat de proprietar și se va potrivi celor care petrec mult timp acasă. Reprezentanții acestei rase se împrumută bine la antrenament și se înțeleg cu copiii..

Rasa este răspândită și populară, puteți găsi Devon Rex la fabrici și la creșe.

Un pisoi Devon Rex costă de la 15 la 30 de mii de ruble.
Pisoii negri Devon Rex
Pisoii negri Devon Rex

Bucla americana

Pisicile de dimensiuni medii sunt cunoscute pentru urechile lor „inversate”. Buclele poartă atât păr scurt, cât și lung, care este aproape de corp și moale și matasos la atingere.

Culoarea ochilor buclă americană negru poate fi diferit, dar mai des verde-auriu.

American Curl are o personalitate calmă și afectuoasă. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică pisica să fie jucăușă și să se înțeleagă bine cu alte animale..

Pisica este potrivită pentru o familie cu un copil mic și alte animale de companie. Blana ondulată necesită îngrijire săptămânală. Pieptănarea și scăldatul este o necesitate.

Rasa American Curl a devenit răspândită în anii 2000..

Costul unui pisoi este relativ mic de 3-10 mii de ruble.

Va fi posibil să se stabilească dacă un pisoi este de rasă numai la a 4-a lună de viață. Fii atent dacă vrei o pisică de rasă 100%.

Bucla americana
Bucla americana

Pădurea norvegiană Cat

O pisică cu dimensiuni mari este cunoscută pentru părul lung și pufos. Avea pisici de pădure norvegiene labe mari și piept puternic. Ochii apropiați sunt de obicei de culoare galbenă. Urechile mari au ciucuri. Fălcile puternice și capacitatea de sărituri ajută pădurea norvegiană să vâneze.

Silvicultura norvegiană este foarte curajoasă și ușor de antrenat. Vânătoarea este ușoară pentru pisici și sunt jucăușe nu numai în copilărie.

Pisicile din rasa forestieră norvegiană sunt potrivite pentru oamenii calmi. Aceste animale de companie sunt foarte loiale și își iubesc proprietarii. Cu toate acestea, pisicile mari din pădure nu tolerează îmbrățișările și manifestările de afecțiune care le încalcă limitele personale..

Costul unui pisoi de rasă forestieră norvegiană este de 12-70 de mii de ruble. Prețul depinde de culoarea sa.
Norvegian negru
Norvegian negru

Pisică siberiană pufoasă

Pisică siberiană foarte mare, are un corp masiv și o greutate impresionantă.

Fălcile puternic dezvoltate și ciucuri pe urechi caracterizează rasa pisicii siberiene. Paltonul lung cu un strat gros necesită o îngrijire constantă.

Ochii verzi-galbeni se despart.

Pisicile siberiene se disting prin dispoziția lor mândră. Este dificil să faci dintr-un astfel de animal de companie un animal afectuos și ascultător..

Pisica siberiană converge ușor cu o persoană răbdătoare și îi rămâne fidelă numai lui. Pisica tratează pe străini cu neîncredere și curiozitate.

Prețul mediu pentru o pisică siberiană începe de la 8 mii de ruble.
Siberian negru cu sân alb
Siberian negru cu sân alb

Bobtail japonez

Bobtail japonez Sunt pisici cu coada foarte scurtă. Corpul bobtailurilor este musculos, arată armonios cu picioarele lungi. Blana medie, fără substrat.

Ochii unei cozi negre sunt înclinate. Culoarea ochilor galbeni.

Bobtail japonez - pisica este foarte activă și jucăușă, ușor de dresat.

Bobtail este potrivit pentru o persoană care duce un stil de viață activ. Pisicile se adaptează cu ușurință la o lesă cu guler și vor fi bucuroși să se joace cu proprietarul lor afară.

Un pisoi japonez Bobtail de la crescători costă în medie 30 de mii de ruble.
Bobtail japonez
Bobtail japonez

Ragamuffin negru cu piept alb

Ragamuffin este renumit pentru stratul său pufos de o moliciune uimitoare. Pisicile acestei rase sunt renumite pentru o mare varietate de culori..

Rasa are o dimensiune corporală peste medie, este densă, cu o musculatură ridicată.

Ochii lui Ragamuffin sunt mari și strălucitori. Pisicile cu ochi de culori diferite sunt deosebit de apreciate, la pisicile negre un ochi este galben, celălalt este verde. Adesea alb-negru, negru cu piept alb și labe albe.

Pisica are un caracter foarte flexibil, loialitatea este principala sa caracteristică. Animalele de companie din rasa Ragamuffin își iubesc nu numai proprietarul, ci întreaga familie.

Ragamuffinurile se adaptează persoanelor cu o mare varietate de personalități și nu le place să intre în conflict. Pisicile trăiesc liniștite cu alte animale chiar și într-o zonă mică.

Ragamufinele adulte sunt foarte vorace. Obezitatea unei pisici nu ar trebui să fie permisă, dieta sa ar trebui să fie strict monitorizată.

Rasa nu este răspândită pe teritoriul Federației Ruse, ragamuffinele sunt crescute în principal în străinătate.

Costul unui pisoi de rasă este de 57 de mii de ruble.
Ragamuffin alb-negru
Ragamuffin alb-negru

Dintre rasele de pisici din întreaga lume, pisicile negre sunt reprezentate într-o mare varietate. Puteți alege o pisică neagră pe baza diferitelor caracteristici, de exemplu, lungimea hainei, capacitatea de a comunica cu membrii gospodăriei și mulțumirea caracterului. Principalul lucru nu este să uităm că animalul de companie trebuie iubit indiferent de rasă și culoare..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai frumoase 10 pisici negre de rase diferite