Cele mai populare rase de pisici

O pisică este un animal capricios, care merge singur. Dar dacă o tratezi cu afecțiune și dragoste, vei avea un prieten devotat de mulți ani..

În plus, astăzi există multe rase care, sub influența crescătorilor, au socializat și s-au adaptat pentru a trăi alături de oameni..

Pisica Sphynx

britanic

Rasa britanică este opusul complet al Sphynxului. Pisica este acoperită cu păr scurt, cu un strat dens, are urechi mici, ochi rotunzi și botul ușor plat. Animalul arată cald și plușat. Spre deosebire de Sphynxes, britanicii sunt mult mai predispuși să dea dovadă de temperament. În general, animalul este echilibrat și nepretențios. Astăzi, în multe orașe din Rusia, au loc expoziții de pisici, unde nu puteți vedea doar animale, ci și cumpărați un pisoi din rasa dvs. preferată.

Pisici britanice

Persani

Persii cu părul lung și-au găsit fanii în toate colțurile globului. Aspectul animalului este pur și simplu atingător - un nas înfundat, urechi mici, ochi rotunzi surprinși. Moda pentru această rasă fie s-a calmat, apoi s-a reluat din nou. Pisica persană este greu de îngrijit. Părul lung trebuie pieptănat constant și tăiat dacă este necesar. Persii au nevoie de feluri de mâncare speciale, deoarece pur și simplu nu pot obține alimente dintr-un vas adânc..

Pisoi - persan

Maine Coons

Preferatul expozițiilor moderne este Maine Coon. Cine nu vrea să aibă un râs acasă sau un tigru? Dar aceste pisici nu sunt pentru apartamente mici. Greutatea unui animal adult poate ajunge la 12 kg. Maine Coon este în primul rând un prădător, iar acest lucru trebuie amintit. Dacă locuiți într-o clădire cu mai multe etaje, ferestrele și balconul ar trebui protejate cu o plasă. În caz contrar, vânătoarea unei alte păsări sau a unui fluture zburător se poate termina tragic. Dacă nu aveți ocazia să invitați deseori prietene pentru animalul dvs. de companie, acesta trebuie castrat. Maine Coons sunt foarte iubitori. Lipsa actului sexual provoacă boli grave la animal..

Maine Coon

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai populare rase de pisici