Celidonia este un mijloc fiabil de a lupta împotriva oaspeților neinvitați ai pisicilor - paraziți

Planta numită celandină este bine cunoscută de mulți ierburi și vindecători tradiționali, ca, în primul rând, un mijloc de curățare a pielii, care are un puternic efect antibacterian. Acesta este probabil motivul pentru care creatorii liniei de cosmetice pentru animale de companie au ales acest nume pentru produsele lor. Astăzi, medicamentele cu acest nume sunt îndrăgite de mulți proprietari de produse pufoase și cu coadă, iar șampoanele, spray-urile și picăturile de la paraziți sunt la medicul veterinar de acasă. Să vorbim despre aceste produse, precum și despre eficacitatea lor acum..

Eficacitatea preparatelor Celandine

Desigur, fiecare potențial cumpărător este preocupat de calitatea și eficiența produsului. Produsele Celandine și-au dovedit eficiența pe piața grădinii zoologice de mulți ani. Acestea luptă împotriva tuturor formelor de infecție parazitară, deci pot fi utilizate atât în ​​stadiile inițiale, cât și în cele avansate ale bolii. După cum observă producătorii înșiși, tehnologiile moderne și compoziția medicamentelor ajută nu numai la combaterea căpușelor, puricilor și a altor paraziți existenți, ci și la protejarea animalului de companie împotriva reinfectării pentru o lungă perioadă de timp.

Este important de menționat că în premiul național „Produsul anului 2012” produsele Celandine au fost foarte apreciate ca fiind cel mai bun produs din categoria „Cele mai bune produse cosmetice pentru animale”.

Seria de preparate din Celidonia

Astăzi, fiecare client poate găsi o gamă largă de produse pentru combaterea paraziților atât la pisici, cât și la câini. Linia pentru pisoi și pui merită o atenție specială. Tehnologiile speciale le permit să fie utilizate în siguranță pentru copiii în creștere și să le protejeze în mod fiabil de căpușe, purici și viermi.

Picături pentru purici și căpușe pentru pisici

Picăturile de astăzi sunt o formă foarte convenabilă și eficientă de combatere a paraziților pielii. Insectal plus picături din Celandine sunt utilizate pentru a combate și preveni păduchii, toate tipurile de căpușe, puricii, păduchii, ouăle acestora, precum și bolile pe care le provoacă la pisici. Produsul, cu dozarea și utilizarea corectă, nu provoacă efecte secundare și nu irită pielea. Poate fi utilizat atât pentru tratarea infecției, cât și ca profilaxie. În plus, în linia Celandine există un tip special de picături bio medicinale create pe bază de ulei esențial de citronella cu efect pronunțat de respingere..

Instructiuni de folosire

Picăturile sunt destinate pisicilor și pisicilor adulte, precum și pisicilor cu vârsta peste 2 luni. Este necesar să aplicați produsul conform instrucțiunilor pe pielea uscată și sănătoasă în acele locuri în care pisica nu va ajunge la lins. De exemplu, poate fi aplicat pe cap, între urechi și greabăn și omoplați. Dacă animalul cântărește mai puțin de jumătate de kilogram, atunci pentru a clarifica doza de picături, trebuie să consultați un medic veterinar.

Guler de purici

Gulerul este o altă formă destul de cunoscută de utilizare antiparazitară. Gulerul Celandine este fabricat dintr-o bandă polimerică specială și impregnat cu o substanță activă care are un puternic efect acaricid și insecticid. Are un efect dăunător asupra paraziților adulți și a ouălor lor și creează, de asemenea, o barieră de protecție. Se folosește împotriva puricilor, căpușelor, păduchilor care parazitează pisicile.

Gulerul este purtat de pisică, dimensiunea este ajustată astfel încât să existe un decalaj de 1-1,5 cm între gât și gulerul însuși. Animalul trebuie să-l poarte constant timp de 2-4 luni. După expirarea acestei perioade, substanța activă își pierde puterea, de aceea agentul trebuie înlocuit.

Șampon antiparazitar pentru pisici

Șamponul este o formă convenabilă de prevenire și tratament a pisicilor de la paraziți, mai ales dacă animalului de companie îi place să ia proceduri de igienă. Șamponul terapeutic și profilactic este utilizat în același mod ca toate cele obișnuite. Trebuie aplicat pe lână umedă, frecat pe spumă, țineți puțin (4-5 minute) și clătiți cu apă caldă. Dacă este necesar, procedura poate fi repetată în timp. Este important să rețineți că în linia Celandine există un șampon separat pentru pisoi și pui, precum și un șampon profilactic special pentru pisicile cu părul lung care previne încurcarea.

După cum arată practica, șamponul, ca formă de agent terapeutic, necesită o prelucrare suplimentară a animalului. De exemplu, pulverizarea așternuturilor sau purtarea unui guler.

Pulverizează celidină

Spray-ul este convenabil de utilizat, deoarece poate fi aplicat atât direct pe blana animalului în sine, fie pentru prelucrarea accesoriilor sau a habitatelor animalelor cu acesta. De exemplu, poate fi pulverizat pe așternuturi pentru purici, căpușe și păduchi și pe un guler obișnuit. Dacă este utilizat pe lână, aplicați spray-ul pe pisică de la o distanță de 15-20 cm, apoi aplicați-l cu o mănușă umezită peste urechi și bot. În niciun caz spray-ul nu trebuie pulverizat în zona capului animalului, deoarece picăturile pot pătrunde în urechi, ochi și nas, ceea ce va provoca iritații..

Suspendarea împotriva viermilor

Pe lângă paraziții pielii, marca Celandine are o mare varietate de remedii pentru viermi. De exemplu, pentru pisici, suspensia Glistogon este deosebit de populară. Medicamentul conține principalul ingredient activ pirantelpamoat, care are un efect dăunător atât asupra paraziților adulți de toate tipurile și formelor, cât și asupra ouălor acestora. Preparatul în sine are aspectul unui lichid cenușiu-galben, cu un miros destul de plăcut. În funcție de gradul de acțiune asupra corpului animalului, Glistogon este un agent cu risc redus și, dacă se observă doza, nu provoacă efecte secundare.

Este prescris atât pisicilor adulte împotriva viermilor, cât și a pisoiilor de la vârsta de 3 săptămâni. Adăugați medicamentul în doza indicată conform instrucțiunilor, și anume 2 kg 1 ml, fie în furaj în timpul hrănirii dimineața, fie în formă pură folosind un dozator. În caz de infecție severă, se recomandă repetarea deparazitării după 10-15 zile.

Video „Picăturile din purici pentru pisici pot fi periculoase”

Citiți întotdeauna cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza orice remediu pentru paraziți. Și cu atât mai mult, consultați un medic veterinar dacă pisica dvs. este însărcinată sau alăptează. Aflați la ce greșeli pot duce în acest videoclip..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Celidonia este un mijloc fiabil de a lupta împotriva oaspeților neinvitați ai pisicilor - paraziți