Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor din căpușe „practică” pentru câini

Picături Prac-tic din purici și căpușe pentru câiniMagazinele de animale de companie oferă o gamă largă de medicamente care vă ajută scapă-ți animalul de companie de căpușe

, puricii și alți paraziți. Oamenii de știință dezvoltă din ce în ce mai multe instrumente noi care ajută viața unui câine să fie calmă și sănătoasă, fără a-i dăuna. În medicamentele care sunt produse sub formă de picături, se utilizează elemente speciale care nu sunt absorbite în sângele animalului..

Una dintre cele mai eficiente și în același timp sigur pentru sănătatea câinelui, se ia în considerare instrumentul practicantului. Instrucțiunile sale spun că principala componentă a medicamentului este piriprolul. Nu este absorbit în piele, afectând astfel doar paraziții.

Piriprol aparține grupului de componente nesistemice pentru eliminarea căpușelor și puricilor. Afectează organele senzoriale ale paraziților, apoi le paralizează respirația și sistemul nervos, ceea ce duce la moartea inevitabilă a insectelor și căpușelor. Metoda de aplicare și aplicare a produsului oferă un efect garantat de la utilizare, fără a afecta animalul de companie în sine și proprietarii acestuia.

Forma de eliberare a mijloacelor Practician

Picături pentru câini Prak-tikAceste picături de căpușe și purici sunt utilizate exclusiv la câini, în timp ce nu există forme de dozare pentru alte animale de companie din întreaga lume., parazit. Medicamentul Praktik este popular nu numai în Rusia, ci și în alte țări ale lumii, ceea ce confirmă eficacitatea acestuia.

Pentru a utiliza produsul, vârsta animalului trebuie să fie de cel puțin 2 luni, cu o greutate de 2 kilograme.

Pachetul conține instrucțiuni de utilizare și o pipetă de unică folosință. În funcție de greutatea și rasa câinelui, există următoarele doze de agent:

 • 57 mg - pentru cele mai mici rase de câini și pui;
 • 138 mg - pentru animalele de companie mici;
 • 275 mg - pentru rasele medii de câini;
 • 625 mg - pentru câinii adulți de rasă mare.

Caracteristicile instrumentului pentru practicieni

În instrucțiunile pentru medicamentul Praktik puteți vedea că este produs în Germania și este utilizat pe scară largă în țările europene. Acest lucru indică o eficiență ridicată în lupta împotriva căpușelor și puricilor și câinilor. Numeroase recenzii ale proprietarilor confirmă acest lucru. Avantajele pe care proprietarii de câini le evidențiază în procesul de utilizare a practicii:

 1. Picături pentru purici și căpușe pentru câiniEficiență ridicată. Medicamentul este garantat pentru a scăpa câinii de paraziți și insecte.
 2. Siguranță pentru animal. Datorită compoziției unice, picăturile rămân pe pielea câinelui și nu sunt absorbite în sânge. Acesta este unul dintre puținele medicamente indicate chiar pentru utilizare pentru tratamentul puiilor mai vechi de 2 luni.
 3. Rezistență ridicată la umiditate. Timp de o lună întreagă, medicamentul nu va fi spălat de pe pielea animalului, continuând să acționeze chiar și după spălare și scăldat în rezervoare..

Produsul nu conține parfumuri și arome, consistența este uleioasă. O cutie a Practicii conține 3 pipete pentru utilizare dozată și o instrucțiune cu o descriere pas cu pas a utilizării și contraindicații.

Substanța piriprol, care stă la baza practicii, a fost studiată de specialiști și este utilizată numai pentru tratamentul animalelor de companie. Este eficient nu numai împotriva căpușelor și puricilor adulți, ci și împotriva ouălor și larvelor depuse pe corpul câinelui. După cum s-a menționat mai devreme, puteți folosi practicantul în siguranță chiar și pentru a trata rase mici de câini și pui. Numai paraziții mor din cauza căruia sistemul nervos și căile respiratorii încetează să mai funcționeze.

Condițiile de utilizare a medicamentului

Conform instrucțiunilor în pachetul de picături al medicului, pentru a scăpa complet de purici și căpușe, este suficient să tratați câinele o singură dată. Pentru a obține un astfel de efect, este imperativ să urmați toate punctele de procesare detaliate în recomandările din instrucțiuni și, de asemenea, să nu încălcați doza.

Picăturile grase ale practicantului sunt vândute la magazinele de animale de companie și la clinicile veterinare. Trebuie să le utilizați în următoarea succesiune:

 1. Picături din purici și căpușe pentru câiniScoateți o pipetă cu produsul din cutie.
 2. Întoarceți pipeta pe verticală și lăsați produsul să curgă din duză în recipientul principal. Pentru a face acest lucru mai rapid, puteți atinge ușor partea superioară a dozatorului cu degetul. Când întregul produs s-a revărsat din gură, acesta poate fi rupt cu atenție.
 3. După ce ați ales o zonă pe greabănul câinelui, blana este împinsă ușor pe ea și agentul este picurat pe piele fără mușcături sau deteriorări. Asigurați-vă că câinele nu poate linge preparatul cu limba până în zona tratată. Proprietarii găsesc unul dintre cele mai bune locuri pentru a aplica produsul la baza gâtului câinelui.
 4. Dacă rasa câinelui este mare, atunci trebuie să procesați mai multe zone ale corpului de-a lungul spatelui. Pentru procesare de înaltă calitate, sunt suficiente 3 astfel de locuri. Părțile laterale ale câinelui sunt considerate nepotrivite pentru tratament, produsul se poate scurge din ele..

Efectul utilizării medicamentului apare deja o zi mai târziu, când lupta împotriva puricilor. Căpușele mor complet în decurs de 2 zile după tratament. Efectul protector maxim de la Practica durează 30 de zile.

Dacă animalul de companie suferă de boli de piele, de exemplu, dermatită, atunci înainte de a utiliza Practica, acesta este amestecat cu un medicament prescris de un medic veterinar pentru tratarea acestor boli. Produsul interacționează bine cu alte medicamente fără a provoca alergii și alte efecte secundare.

DIN folosiți agentul cu precauție, dacă animalul este infectat cu o boală infecțioasă sau observați o slăbiciune constantă în aceasta. Este strict interzis să amestecați produsul cu alte insecticide pentru a obține cel mai bun rezultat. Dacă câinele este însărcinat, consultați un medic veterinar înainte de manipulare.

Puii cu vârsta sub 8 săptămâni pot fi manipulați numai de către un practicant sub supravegherea atentă a unui medic veterinar.

Pentru prevenirea puricilor și căpușelor, puteți utiliza medicamentul nu mai mult de o dată în 4 săptămâni.

Precauții pentru utilizare Practică

În procesul de procesare a unui animal de companie cu un medicament, trebuie respectate câteva reguli importante:

 • Cum să scapi de paraziți în diferite moduri, ce scade din parazițiÎnainte de procesare, trebuie să deschideți toate ferestrele, astfel încât să existe o ventilație bună în cameră..
 • Proprietarului în timpul procedurii nu beți și nu mâncați alimente, astfel încât produsul să nu pătrundă pe membranele mucoase și pielea umană. Dacă s-a întâmplat acest lucru, atunci trebuie să clătiți urgent medicul cu apă curentă și să vă spălați pe mâini.
 • Nu utilizați medicamentul pe alte animale de companie, cum ar fi pisicile.
 • Este necesar să se aplice produsul numai pe acele părți ale corpului animalului pe care nu le poate atinge cu limba.
 • Dacă tratamentul animalului de companie a fost precedat de tratamentul pe termen lung pentru boli, trebuie să amânați procedura până la recuperarea sa completă..
 • Nu puteți scălda câinele timp de 2 zile după tratament.

Păstrați medicamentul într-un loc întunecat, la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor din căpușe „practică” pentru câini