Ce picături sunt cele mai bune pentru pisoii din purici

Astăzi există multe mijloace diferite, a căror acțiune vizează combaterea paraziților pielii, dar picăturile de purici pentru pisoi sunt considerate cele mai convenabile, sigure și eficiente. Datorită insecticidelor incluse în compoziție și a toxicității reduse, acestea câștigă rapid popularitate. Mai des, acestea sunt folosite pentru aplicare în locuri greu accesibile, de regulă, aceasta este zona greabănului. Mai mult, au fost inventate picături speciale pentru pisoi. Nu au contraindicații grave și sunt inofensive pentru pisoi care nu au nici măcar o lună și pentru pisici adulte..

Picături populare de purici

Medicamentele anti-purici sunt sub forma unei soluții concentrate, care include insecticide cu acțiune rapidă și un conținut redus de proprietăți toxice.

Puricii pentru un pisoi se potrivesc mai bine:

  • Ivermectina. Este un fel de insecticid cu cele mai puternice caracteristici universale. Când tratați un animal de companie cu Ivermectină, toate regulile trebuie respectate cu strictețe, deoarece este destul de toxică;
  • Permetrin. A fost folosit în medicină veterinară de mult timp și este potrivit pentru animalele cu sânge cald;
  • Piriproxifen;
  • Fipronilul este un medicament modern eficient. După finalizarea tratamentului, doar 2% dintre animale pot fi reinfectate. Dintre cele mai bune picături de purici pentru pisici, este luat în considerare acest medicament.

Foarte des oamenii folosesc șamponul universal Bars.

Când substanțele active pătrund în piele, atunci sângele devine otravă pentru paraziți, dar există și medicamente care au un miros neplăcut, speriind astfel puricii.

Unele produse au parfumuri pe care s-ar putea să nu le placă animalului dvs. de companie, așa că încercați să le frecați cât mai tare în piele. Astfel, pisica nu va putea să o îndepărteze mecanic și nu va ceda la otrăviri toxice..

Avantaje și dezavantaje

Protejați animalele de companie de paraziți pentru o lungă perioadă de timp. De regulă, durează 2 - 3 luni. Acest lucru este foarte important pentru animalele de companie care merg în exterior și pot intra în contact cu alte animale bolnave. Insecticidele pot respinge paraziții care atacă.

Efectul poate fi văzut deja după prima aplicare. Dacă respectați cu strictețe toate regulile și recomandările, atunci nu vă puteți face griji că pisica dvs. va fi otrăvită.

La fel ca alte substanțe medicinale, picăturile au dezavantajele lor. Pisica poate deveni alergică la unele insecticide.

Cum se aplică corect?

Trebuie să vă amintiți că fiecare producător are propriile recomandări în această privință, dar există unele generale care vor ajuta la eliminarea pisicilor de purici:

  • Cu câteva zile înainte de a aplica o picătură, nu vă puteți scălda animalul de companie timp de câteva zile.
  • Întindem blana astfel încât să putem ajunge la baza craniului la greabăn și să aplicăm medicamentul. Unii producători recomandă aplicarea substanței pe toată coloana vertebrală, dar rețineți că, dacă o aplicați sub mijlocul corpului, animalul de companie poate ajunge cu ușurință la ea și poate otrăvi.
  • Dacă instrucțiunile de utilizare indică faptul că picăturile trebuie să fie frecate, atunci încercați să o faceți cu atenție, astfel încât să nu rămână nimic pe piele. Dacă nu există astfel de indicații, atunci pur și simplu distribuiți-l uniform pe piele..
  • Puteți pieptăna pisica numai după 2-3 zile..

Amintiți-vă că astfel de medicamente sunt destul de toxice pentru corpul uman și pot provoca iritarea membranelor mucoase și otrăvirea. Prin urmare, este mai bine să lupți cu puricii la pisoi cu mănuși..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ce picături sunt cele mai bune pentru pisoii din purici