Opriți mâncărimea pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare

Opriți mâncărimea pentru pisiciFiecare animal de companie, în anumite perioade ale vieții, începe să dezvolte probleme de sănătate asociate pielii.. Pentru a livra

animal de companie din cauza unui sentiment de disconfort, este necesar să se includă medicamente antiinflamatoare în tratamentul complex. Unul dintre cele mai solicitate medicamente este "Nu mai mânca", ceea ce vă permite să ascundeți toate simptomele inflamației pielii într-o perioadă scurtă de timp.

Forma de eliberare și compoziția produsului

Un drog "Nu mai mânca" vândute în farmacii veterinare în două forme de eliberare, a căror compoziție este diferită una de cealaltă.

 • Cum se produce medicamentulSpray. Medicamentul conține: clorhidrat de lidocaină, cloramfenicol, extract de calendula, metronidazol, triamcinalonă. Volumul fiecărei sticle este de 30 ml, vizual lichidul este similar cu apa (transparent, inodor, densitatea este identică). Se vinde într-un pachet de carton, kitul include și instrucțiuni de utilizare și un distribuitor de seringi.
 • "Opriți mâncărimea: suspendare". Sub formă de suspensie, medicamentul se vinde în flacoane de 10 și 15 ml. Recipientul cu conținutul este plasat într-o cutie de carton, trusa include instrucțiuni de utilizare și un distribuitor de seringă. Suspensia conține următoarele substanțe active și auxiliare: cloramfenicol - 5 mg, triamcinalonă - 0,5 mg, clorhidrat de lidocaină, extract de calendula etc..

Proprietățile farmacologice ale medicamentului "Nu mai mânca"

 • Acțiunea împotriva drogurilor"Opriți mâncărimea: suspendare" atunci când intră în sistemul digestiv al unui animal, poate avea un efect antiinflamator complex eficient. Datorită acidului succinic și metioninei, este posibilă suprimarea rapidă a tuturor manifestărilor reacțiilor alergice, accelerarea proceselor de regenerare și blocarea proceselor inflamatorii. Glucocorticoid sintetic - triamcinalona joacă un rol auxiliar, completând efectul antialergic al componentelor de mai sus și, de asemenea, ajută la eliminarea edemului.
 • "Opriți mâncărimea: pulverizați". Medicamentul conține triamcinalonă, care suprimă în mod eficient manifestarea proceselor inflamatorii pe suprafața pielii, iar prednisolonul și cloramfenicolul au un efect dăunător asupra ciupercilor și infecțiilor de diferite origini, care sunt localizate în zonele deteriorate ale corpului animalului. Medicamentul conține lidocaină, care ameliorează toate sindroamele dureroase, animalul încetând să prezinte un comportament neliniștit. Extractul de calendula prezintă proprietăți bactericide puternice, inhibând activ microflora patogenă și promovează, de asemenea, vindecarea pielii și a părului animalului.

Un drog "Nu mai mânca" pentru pisici

Indicații pentru utilizarea medicamentului

Un drog "Nu mai mânca: suspendare" pentru pisici sau "Opriți mâncărimea: pulverizați" sunt indicate pentru utilizare în cursul următoarelor boli sau afecțiuni:

 • Complicații însoțite de infecții fungice;
 • Otită;
 • Manifestarea reacțiilor alergice. Diverse mușcături de insecte;
 • Dermatită de diferite origini;
 • Urticarie.

Fiecare dintre condițiile de mai sus însoțit de diferite simptome nefavorabile, din cauza cărora bunăstarea animalului se agravează, se formează roșeață, nu există pofta de mâncare și mâncărime severă este îngrijorată.

Contraindicații de utilizare și efecte secundare

Caracteristica droguluiPregătirea suspensiei sau spray-ul nu are o listă de contraindicații, cu excepția hipersensibilității la componentele medicamentului sau a manifestării reacțiilor alergice. Nu se recomandă administrarea medicamentului pentru pisicile gravide sau în timpul alăptării, precum și pentru animalele grav slăbite din cauza unei boli prelungite sau a unei intervenții chirurgicale.

În ceea ce privește efectele secundare, uneori, comportamentul pisicilor poate fi observat somnolență excesivă, stare emoțională depresivă, tulburări ale tractului gastro-intestinal, însoțite de vărsături și diaree. Dacă au fost diagnosticate manifestările simptomelor de mai sus, atunci medicamentul trebuie oprit imediat. și înlocuiți-l cu alți analogi existenți.

"Nu mai mânca" pentru câini

Indicații de utilizare

Orice proces inflamator la câini asociat cu manifestarea reacțiilor alergice poate fi tratat cu medicamentul negociat. Medicamentul este indicat pentru utilizare în următoarele boli sau afecțiuni:

 • Inflamația cauzată de mușcăturile de insecte
 • Stadiul progresiv al alopeciei;
 • Dermatita aparținând tipului atopic;
 • Otită;
 • Eczemă;
 • Urticarie.

Utilizarea medicamentului este indicată pentru evoluția leziunilor straturilor superioare ale epidermei, complicate de infecții bacteriene primare sau secundare.

Contraindicații de utilizare și efecte secundare "Nu mai mânca" pentru câini

Pregătirea spray-ului și suspensiile sunt contraindicate pentru următoarele afecțiuni și boli:

 • Perioada de lactație a animalului;
 • În timpul sarcinii;
 • Prezența bolilor virale;
 • Tulburări diabetice.

Este necesar să opriți imediat administrarea medicamentului dacă există semne de hipersensibilitate sau intoleranță la componentele medicamentului. Tulburările sistemului digestiv, roșeața sau inflamația crescută a pielii, mâncărimea crescută sunt cele mai frecvente semne ale reacțiilor adverse ale corpului câinelui..

Bună ziua tuturor vizitatorilor forumului! Sunt medic veterinar cu 10 ani de experiență. Am văzut multe și, pe baza practicii, am ajuns la concluzia că Stop Itch este un medicament excelent pe care îl prescriu întotdeauna câinilor și pisicilor mele care se confruntă cu boli inflamatorii. În 92% din cazuri, administrarea medicamentului este însoțită de un efect pozitiv, iar efectele secundare sunt extrem de rare..

Andrei

Recenziile medicamentului opresc mâncărimeaAm decis să-i dăm fiicei noastre de trei ani un pisoi pentru Anul Nou. A fost un cadou de neuitat din care copilul a plâns de fericire, dar acum nu este vorba despre asta. Șase luni mai târziu, pisica noastră s-a îmbolnăvit. Apetitul a dispărut aproape complet, am fost lent pe parcursul zilei. De foarte multe ori întinse mâna pentru a-și zgâria laba. Am mers imediat la o consultație cu un medic veterinar.

Rezultatele examinării au arătat că am avut o reacție alergică, care a fost cauzată de o mușcătură de insectă. Veterinarul ne-a numit "Nu mai mânca". Medicamentul aparține bugetului, dar în ciuda acestui fapt, ne-a ajutat foarte mult. Rezultatul dorit a fost atins după două zile, dar cursul tratamentului a fost de o săptămână. Mă bucur că medicamentul nu numai că a ascuns simptomele, dar a scăpat de problemă..

Svetlana

Trat animalele de multă vreme, de când sunt cu jumătate de normă, medic veterinar și crescător al Spitzului Pomeranian. Destul de des recurg la utilizarea acestui medicament, deoarece în majoritatea cazurilor este bine tolerat de corpul animalului și aduce efectul dorit, dar nu îl prescriu niciodată puii și nu îl dau eu însumi. Puțină lume știe, dar Opriți mâncărimea se referă la medicamente hormonale, iar cu un corp fragil de pui este mai bine să nu-l riscați. Poate că acesta este singurul minus pe care l-am remarcat, dar destul de semnificativ.

Denis Vladimirovici
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Opriți mâncărimea pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare