Medicamentul "coterwin": instrucțiuni de utilizare pentru pisici

Caracteristicile medicamentului akotevinProblemele legate de sistemul urinar sunt destul de frecvente la pisicile domestice. Leneșii pufoși domestici sunt adesea sedentari, iar proprietarii lor neglijenți își hrănesc deseori secțiile, permițându-le să mănânce chiar și acele alimente care sunt contraindicate.

Ca rezultat, apar diferite răni feline, inclusiv cele asociate cu vezica urinară. Cum pot ajuta pisica? Ce medicament îl poate scuti de durere și disconfort? Într-o astfel de situație vine în ajutor "Coterwin" pentru pisici, care este foarte popular pentru eficacitatea sa.

Când e nevoie "Coterwin"

Acest medicament este indicat pentru tratamentul și prevenirea multor afecțiuni feline, inclusiv a bolii vezicii urinare.. Este un preparat natural, care conține doar componente vegetale, nu conține conservanți și are un efect delicat asupra corpului animalului de companie: "Coterwin" potrivit chiar și pentru cele mai sensibile păsări. Medicamentul are trei avantaje principale - o formă convenabilă de eliberare, un preț scăzut și, desigur, o acțiune eficientă..

Instrucțiuni de utilizare a medicamentului: indicații, proprietăți medicinale, dozare

Principalele indicații de utilizare medicamente "Coterwin" sunt problemele sistemului excretor și anume:

 • pietre și nisip la rinichi;
 • urinare problemă;
 • inflamația vezicii urinare și a tractului urinar.

Acest medicament rezistă bolilor și poate acționa și ca agent profilactic..

Conform instrucțiunilor, preparatul conține componente cum ar fi apa, rădăcina de oțel, coada calului, tricotul păsărilor și troscotul târâtor.

Proprietățile medicamentoase ale medicamentului

Instrucțiunea descrie în detaliu toate proprietățile medicinale "Coterwin", acestea includ următoarele:

 • îndepărtează ușor excesul de săruri din corpul unei pisici sau al unei pisici;
 • dizolvă perfect pietrele formate (excepția este oxalații);
 • acționează ca un diuretic;
 • are un efect antiinflamator excelent asupra corpului pisicii.

Compoziția naturală acționează în mai multe moduri simultan, ameliorând simptomele, distrugând boala și oferind un efect preventiv. "Coterwin", produs sub formă de picături, este recomandat să aveți fiecare iubitor de pisici în trusa de prim ajutor de acasă, în special pentru cei ale căror animale de companie aparțin raselor, predispus genetic la boli ale tractului excretor.

Cum să dai "Coterwin" pisică

Cum să dai corect coterwinTrebuie subliniat imediat că aceste picături trebuie păstrate la frigider, deoarece nu conțin conservanți și se pot deteriora rapid la temperatura camerei. Când pisica are probleme cu vezica urinară, medicamentul trebuie agitat (pentru a slăbi sedimentul format), puneți o pipetă pe gâtul sticlei și măsurați cu atenție o linguriță de medicament. "Coterwin" se amestecă cu apă, lapte, terci, cu toate acestea, cu orice alt aliment. După aceea, trebuie să vă asigurați că pisica sau pisica mănâncă astfel de alimente.

A doua metodă de aplicare este, de asemenea, permisă. "Pisica lui Erwin" - aceasta este injectarea unui medicament direct în vezică. Trebuie remarcat imediat că această procedură este efectuată în principal numai de către medicii veterinari experimentați.. Încearcă pe cont propriu a face acest lucru cu o pisică este plin de viață: animalul se poate contracta la momentul nepotrivit, iar proprietarul își dăunează astfel animalului său de companie.

Dozajul medicamentului

Cerere "Coterwin" permis o dată pe zi timp de 2-4 ml. Cursul general al tratamentului este de 1 săptămână, după care trebuie repetat de încă 3 ori într-un an. Acest lucru se face în scopul prevenirii: 1 dată pentru tratament, de 3 ori pentru prevenire.

Dacă boala progresează, iar simptomele animalului de companie nu dispar în niciun fel, apoi aportul de medicament este crescut de până la 2 ori pe zi cu aceeași doză. Utilizarea este permisă "Coterwin" în combinație cu alte medicamente care vizează eliminarea bolilor tractului excretor.

Dacă pisica are urinare foarte dificilă, atunci medicamentul este cel mai bine administrat în vezică. Dar, după cum sa menționat mai devreme, nu ar trebui să faceți acest lucru pe cont propriu, dar cel mai bine este să duceți animalul pufos la o clinică veterinară calificată.

Dacă proprietarul este sigur în puterea ta, atunci trebuie să acționezi conform următoarelor instrucțiuni:

 • Utilizarea medicamentuluipurtați mănuși speciale;
 • pregătiți o seringă sterilă, trageți o soluție de 11-15 ml în ea;
 • cu un tampon de bumbac înmuiat în apă, îndepărtați resturile de urină;
 • puneți un cateter pe seringă, cu care să injectați medicamentul în vezica animalului de companie;
 • aplicarea procedurii ar trebui să aibă loc la fiecare 2 zile până când animalul de companie este recuperat complet.
Atenţie! În timpul procedurii, asigurați-vă că utilizați doar un cateter! În niciun caz nu trebuie să încercați să injectați medicamentul cu un ac de seringă!

Sfat: ambalajul deschis al medicamentului "Coterwin" nu trebuie păstrat mai mult de 7 zile, chiar dacă este refrigerat.

Contraindicații și posibile efecte secundare ale medicamentului

Contraindicații pentru utilizarePregătirea naturală "Coterwin" nu are contraindicații pentru utilizare. Excepția este intoleranța individuală a animalului de companie la unele dintre componentele care alcătuiesc acest medicament. În general, chiar și cele mai delicate și mai sensibile ronțe pot tolera cu ușurință efectul acestui medicament, prin urmare "Coterwin" numit fără teamă. De asemenea, nu s-au înregistrat efecte secundare, principalul lucru este să folosiți numai instrumente sterile, mai ales atunci când se injectează medicamentul direct în vezica animalului de companie. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă mânuiți mâinile, să aveți mănuși medicale speciale, un cateter nou și o seringă.

După administrarea medicamentului pisica va merge mai des la litiera de gunoi. Atunci este normal "Coterwin" a început să acționeze, apoi în curând animalul de companie se va simți mult mai bine.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Medicamentul "coterwin": instrucțiuni de utilizare pentru pisici