Caracteristicile preparatului pentru pisici `nibbler`

Pisică și medic veterinarSănătatea dinților animalelor de companie este la fel de importantă ca și nutriția lor. Spray "Zubastik" este un remediu popular pentru tratamentul și prevenirea bolilor orale la pisici și câini. Citiți despre compoziția medicamentului și metoda de aplicare în continuare în articol..

Compoziția chimică și caracteristicile spray-ului

Compoziția chimică a "Zubastik" înseamnă:

 • propolis;
 • calendula;
 • Coaja de stejar;
 • muşeţel;
 • salvie;
 • amilosubtilină;
 • Excipienți.

Proprietățile preparatului "Nibble"

Sprayul "Zubastik" distruge bacteriile dăunătoare care provoacă o serie de boli. Ingredientele active ameliorează inflamația mucoasei bucale și elimină durerea. De asemenea, ajută la vindecarea rănilor de pe suprafața gingiei. Datorită substanțelor pe bază de plante din compoziție, spray-ul luptă eficient împotriva respirației urât mirositoare la câini și pisici.

afla, cum să antrenezi o pisică să se spele pe dinți și cât de des să o faci.

Propolisul previne, de asemenea, placa și calculul. O caracteristică distinctivă a produsului este mirosul de șuncă. Datorită aromei cărnoase, animalele nu interferează cu aplicarea spray-ului, ci, dimpotrivă, manifestă interes.

Formular de eliberare

Preparatul dentar „Zubastik” este produs sub formă de spray și gel. Sprayul se vinde într-o sticlă de plastic de 30 ml cu un spray.Preparate pentru pisici

Indicații și posibile limitări

Sprayul "Zubastik" este indicat pentru următoarele boli dentare:

 • miros neplăcut;
 • stomatită;
 • alveolită;
 • parodontita;
 • boala parodontală;
 • sindromul durerii;
 • recuperare postoperatorie.

De asemenea, medicamentul este aplicabil pentru a preveni apariția calculului dentar și pentru a menține igiena orală. Produsul este utilizat numai pentru câini și pisici..

Important! Este mai bine să utilizați remediul numai în conformitate cu mărturia unui medic veterinar. Auto-medicarea animalelor, ca și oamenii, este plină de complicații.

Instructiuni de folosire

Instrucțiunile pentru medicament nu indică vârsta minimă a animalului. Aplicați sprayul conform instrucțiunilor medicului veterinar. Agitați bine sticla înainte de utilizare. Pulverizarea se aplică pe zona afectată a cavității bucale. Agentul este aplicat în astfel de doze, astfel încât gingiile și porțiunea de rădăcină a dinților să fie prelucrate uniform.Gura pisiciiPuteți să vă hrăniți câinele sau pisica și să beți la doar jumătate de oră după utilizare. Frecvența tratamentelor este de 2-3 ori pe zi. Cursul, în funcție de indicațiile medicului veterinar, se desfășoară timp de 7-10 zile. Utilizarea ulterioară este posibilă numai în scopul prevăzut.

Contraindicații și efecte negative

Nu există contraindicații pentru utilizarea sprayului Zubastik. Un efect negativ sub formă de alergii poate apărea cu o sensibilitate puternică a animalului la componentele individuale. De asemenea, smalțul dinților poate, în cazuri rare, să schimbe culoarea..

Important! Dacă apare o reacție alergică, utilizarea medicamentului trebuie întreruptă.

Interacțiuni medicamentoase

Componentele active ale medicamentului nu prezintă nicio interacțiune cu alte medicamente. Produsul poate fi, de asemenea, combinat cu orice aliment, inclusiv alimente uscate.

Condiții de depozitare și termen de valabilitate

Perioada de valabilitate a produsului este de 2 ani de la data fabricației. Păstrați recipientul închis. Condițiile optime de depozitare sunt un loc întunecat cu umiditate minimă și o temperatură de +2 ... + 25 ° С.Pulverizează „Zubastik” pentru pisici

Preț și analogi

Prețul unui spray într-un volum de 30 ml este de 226 ruble. Spray-ul este produs de compania rusă Api-San. Există, de asemenea, analogi străini ai medicamentului pe piață. Așadar, pasta de dinți spray italiană - pasta de dinți Argital Spray este populară printre proprietarii de câini.&Moutwash pentru cavitatea bucală. Produsul american Nutri-Vet Breath Fresh împotriva plăcii dentare și a mirosului pentru câini are un efect similar..

Știați? În Marea Britanie și Australia, întâlnirea cu o pisică neagră este considerată un bun augur.

Pentru unele boli, cum ar fi stomatita sau boala parodontală, câinii și pisicile necesită un tratament constant la domiciliu. Pentru aceste cazuri, preparatul „Nibbler” este potrivit. Datorită formei convenabile de eliberare, este ușor de aplicat, iar mirosul plăcut de carne nu va lăsa animalul dvs. indiferent față de produs.

Recenzii

Cât de des te speli singur pe dinți? Și animalele tale? Animalele nu de multe ori? Este necesar să se corecteze, deoarece cavitatea lor orală necesită îngrijire și nu mai puțin decât a ta. Sunt un fericit proprietar al unui câine mic, acum are aproximativ un an și ne spălăm dinții în mod regulat. Este ciugulitorul care ne ajută în această chestiune. Medicamentul în sine este sub formă de gel și chiar seamănă oarecum cu o pastă de dinți umană și sub formă de spray. Prefer să cumpăr medicamentul sub formă de spray, se consumă mai economic și îmi place mirosul de eucalipt, gelul are mai mult "cauciuc" aromă. Utilizarea acestuia este, de asemenea, mai mult decât satisfăcută, este suficient să irigați gura animalului de companie, apoi să-l spălați cu o periuță de dinți moale. În timpul utilizării, nu s-au identificat efecte secundare, animalul de companie a reacționat la fântână și cu curiozitate. Îi sfătuiesc pe toți.Insuportabil https://otzovik.com/review_3778010.html

Confruntat cu o astfel de problemă ca respirația unei pisici. După examinarea cavității bucale, placa a fost găsită pe dinții din spate. Într-o farmacie veterinară, aceștia au recomandat un spray dentar zoohigienic „Zubastik”. Costul este de 260 de ruble. Producător Rusia. Compoziție naturală. Impresiile noastre: spray-ul a eliminat respirația urât mirositoare literalmente după 2 ori, și placa se desprinde de pe dinți. Dar pisica este speriată de zgomotul pulverizatorului și, prin urmare, nu poate fi procesată conform instrucțiunilor. Pisica trebuie mai întâi prinsă, iar apoi fălcile trebuie, de asemenea, desfăcute ... Prin urmare, tratamentul cu medicamentul a fost efectuat o dată pe zi și acest lucru, în principiu, este suficient. Pisicii nu-i place gustul spray-ului. Valexikhttps: //irecommend.ru/content/sprei-zubastik-deistvitelno-effektivnoe-sredstvo

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Caracteristicile preparatului pentru pisici `nibbler`