Instrucțiuni de utilizare opriți mâncărimea pentru pisici

Cea mai frecventă problemă cu mâncărimea pielii poate apărea la o pisică care a fost ridicată recent pe stradă. Dar o pisică sau un câine domestic are și motive care îl fac pe animal să sufere. Și apoi suspendarea Stop-Itch pentru pisici vine în ajutor. Ce se știe despre producătorul acestui medicament? Care sunt ingredientele active din acest produs? Și în ce cazuri și probleme ale animalelor noastre ar trebui să recurgem la acest medicament?

Api-San este o companie rusă de încredere. Din 1991, produsele sale sunt cunoscute pe piața veterinară. De atunci, compania a crescut și deja pe baza sa există un laborator, producție și QCD, o comisie care controlează calitatea medicamentelor. Este echipat cu cele mai moderne echipamente.

Toate acestea vorbesc pentru calitatea produselor. Și recenziile reale ale utilizatorilor care cumpără produsele NPO Api-San pentru pisici și câini arată că există motive întemeiate pentru popularitatea meritată a producției:

 • O gamă largă de medicamente veterinare. Și acestea sunt produse farmaceutice, cosmetice și de tratament chimic;
 • Eficiență ridicată a medicamentelor. Pentru ca calitatea să rămână la nivelul adecvat, compania respectă politica de achiziționare a celor mai bune echipamente pentru producție și atragerea celor mai buni specialiști în acest domeniu;
 • Sortimentul este completat în mod constant și, în același timp, cel vechi este actualizat, rețeta lor se îmbunătățește;
 • Ca parte a fondurilor, sunt utilizate numai ingrediente active.

Și toți acești factori de calitate sunt confirmați de recenziile principalilor crescători de pisici și proprietari ai suspensiei Stop-Itch pentru pisici. Evaluările produselor au rămas ridicate de zeci de ani. O astfel de popularitate este meritată.

Cu toate acestea, pentru o mai bună înțelegere a Stop-Itch pentru pisici, merită să obțineți răspunsuri la următoarele întrebări. Pentru ce este acest spray? Cum funcționează Stop Itch? Ce este inclus în el? Care este metoda de aplicare și care este doza suspensiei? Stop Itch pentru pisici are contraindicații sau efecte secundare? Cum și cât să stocați acest produs?

Scopul opririi mâncărimii pentru câini și pisici

Tratamentul cu Stop-Itching este prescris dacă pisica are dermatită acută sau cronică, otită medie alergică sau boli de piele cauzate de bacterii.

Din păcate, toate bolile sunt destul de grave și acest lucru afectează bunăstarea pisicii.. Cu o mică verificare, proprietarul animalului poate găsi cu ușurință motivul. Pentru a-l elimina, se folosește un spray Opriți mâncărimea pentru pisică. Și este mai bine să începeți să utilizați acest remediu cât mai curând posibil pentru a elimina problemele pielii în primele etape. Dermatita lansată sau alte boli de pe listă sunt mult mai dificil de tratat, au o serie de consecințe neplăcute și chiar periculoase. Și, pot deveni ușor cronici.

Acțiunea împotriva drogurilor

Înainte de a începe să utilizați Stop Itching, ar trebui să citiți instrucțiunile pentru a lua în considerare recomandările medicilor și oamenilor de știință. Cine a obținut cele mai bune rezultate în timpul studiului acestui medicament.

Cum funcționează Stop Itch pentru problemele de piele ale pisicii? Există trei domenii principale de expunere la fonduri:

 • În primul rând, Stop Itching este un medicament care ameliorează inflamația..
 • În al doilea rând, dacă cauza bolii pielii este alergia. Sau, reacția alergică a apărut ca urmare a unui proces prelungit de boală la pisici. Dar poate motivul este că o alergie a început din cauza medicamentelor de calitate scăzută. Aceste medicamente nu numai că nu au rezolvat problema, dar au și agravat tabloul clinic. În aceste cazuri, Stop Itch for Cats va ameliora cu ușurință alergiile datorită triamcinolonului, care este inclus în spray..
 • În al treilea rând, tratamentul va avea succes, deoarece aceeași triamcinolonă are o capacitate de desensibilizare. Adică îndepărtează sau reduce sensibilitatea corpului.

Ca urmare, celulele care dăunează organismului sunt inhibate, iar procesul inflamator încetinește. Alte ingrediente ale Stop-Itch pentru câini și pisici au proprietăți antibacteriene și calmante, ameliorează mâncărimea.

Compoziția suspensiei Stop-mâncărime și ambalare

Pe lângă triamcinolonă, atât spray-ul pentru pisici, cât și suspensia Stop-Itch includ și alte medicamente active. Substanțe și doza lor:

 • Triamcinolonă - 0,5 mg;
 • Cloramfenicol - 5mg;
 • Metronidazol - 1mg;
 • Extract de calendula - 4mg;
 • Lidocaină 50 mg.

Formular de eliberare Spray și suspensie pentru oprirea mâncărimii. Puteți cumpăra suspensii pentru pisici Stop-mâncărime, ambalate în 15 și 10 ml. Pachetul este din carton, în interior, împreună cu o sticlă de plastic, există o instrucțiune de utilizare și o seringă. Spray pentru pisici se vinde în borcan de 30 ml.

Cum și cât să-l folosiți

Când tratați cu Stop Itching, este important să respectați câteva reguli:

Suspensie. Cursul tratamentului este de 10-12 zile. Primele 4 zile dau întreaga doză. Pentru pisici de până la 3 kg - 0,25 ml, dacă pisica are mai mult de 3 kg de greutate, doza sa va fi de 0,5 ml. În următoarele zile, merită să le dați Stop Itch pisicilor doar jumătate din doză. Injectați suspensia în gură cu o seringă dimineața înainte sau în timpul mesei.

Spray. Cursul este de cel puțin 5 zile, maximul este până la recuperarea completă. Cum se aplică spray-ul? De 3 ori pe zi este necesar să pulverizați preparatul Stop-Itch pe zona afectată. Agitați bine borcanul înainte de utilizare. Este necesar să țineți sprayul Stop-Itch la o distanță de aproximativ 10 cm, perpendicular pe corpul pisicii, astfel încât agentul să ajungă exclusiv la locul leziunii. Asigurați-vă că ochii sunt protejați în siguranță și nu pătrund în mod accidental în ei.

Efecte secundare și contraindicații

Când și în ce condiții nu este recomandat sau recomandat pisicilor să oprească mâncărimea:

 • Contraindicat la contactul vizual! Dacă se întâmplă acest lucru, clătiți-vă bine ochii sub apă curgătoare..
 • Contraindicat la pisici Opriți mâncărimea dacă este grav slăbit de boală.
 • Nu se recomandă utilizarea Stop Itch Spray la pisicile gravide și care alăptează..
 • Dacă pisica are diabet, acesta este și un motiv pentru a limita consumul de medicamente..
 • Și încă un motiv este intoleranța pisicii la medicament sau la una dintre componentele lor ca parte a Stop Itching.
 • În plus, dacă începeți să vă tratați pisica cu Stop Itching, este recomandabil să nu folosiți alte remedii similare..

Ce efecte secundare poate avea o pisică după utilizarea Stop Itch? Testele lungi de laborator au dovedit că este un medicament sigur. Cu toate acestea, pisica poate avea o reacție individuală la Stop Itching: vărsături, somnolență, indigestie, depresie. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să încetați să luați Stop Itching și să îl înlocuiți cu un analog.

Cum se păstrează medicamentul Stop-mâncărime

Perioada de valabilitate - 2 ani. Păstrați-l mai mult timp și, cu atât mai mult, aplicați, oprirea mâncării nu este recomandată. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat, unde nici pisicile, nici copiii mici nu pot ajunge.

Motive pentru utilizarea suspensiei Stop Itch

Dacă decideți să dați medicamentul pisicii, citiți cu atenție instrucțiunile. Aflați direcția medicamentului, o descriere a efectului său asupra diferitelor boli. Și, de preferință, aplicați numai după ce unul dintre diagnostice a fost pus la pisică: eczeme, dermatită infectată, dermatită atopică, alopecie, reacții negative după mușcătura de insectă, neurodermatită difuză. În acest caz, utilizarea Stop-Itching pentru pisică este destul de justificată..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni de utilizare opriți mâncărimea pentru pisici