Caracteristici și compoziția mâncării de alegere pentru pisici

Compania canadiană 1st Choice s-a angajat inițial în producția de alimente uscate agricole, dar ulterior și-a reorientat producția către produse specializate pentru animale de companie. Rețeta alimentară pentru pisici a fost dezvoltată sub supravegherea nutriționiștilor. Pentru fabricarea sa, se utilizează materii prime de înaltă calitate, astfel încât produsele acestei mărci sunt clasificate ca clase super premium. Experții au dezvoltat mai multe soiuri de mâncare uscată de primă alegere, astfel încât fiecare proprietar să poată alege cea potrivită pentru animalul său de companie în funcție de vârsta și caracteristicile individuale ale corpului.

1 Descrierea produsului

Compania produce produse pentru pisici domestice încă din anii 90 ai secolului trecut. Nutriția acestui brand ia în considerare nevoile pisoilor mici, adulților, bolnavilor și animalelor de companie în vârstă. Toate produsele uscate și umede îndeplinesc cerințele Asociației Oficialilor Americani pentru Controlul Furajelor (AACCC). Principala caracteristică este că producătorii schimbă regulat formula în conformitate cu principiile unei alimentații sănătoase pentru animale de companie..

Toate produsele sub această marcă sunt supuse controlului de calitate obligatoriu. Veterinarii canadieni și americani spun că produsele de prima alegere satisfac 98% din nevoile pisicilor domestice cu vârsta cuprinsă între 2 luni și 10 ani și peste.

Hrana uscată este produsă sub formă de granule de dimensiunea optimă pentru pisici. Produsele sunt ambalate în saci de 350 g, 2,72 kg și 5,44 kg. Linia de produse industriale uscate include următoarele tipuri de furaje:

 1. unu. "Început sănătos" pentru pisoi de la 2 la 12 luni. Poate fi folosit ca aliment complementar atunci când bebelușii încă se hrănesc cu lapte matern.
 2. 2. "Vitalitate" pentru pisicile adulte domestice de la unu la 10 ani.
 3. 3. "Hipoalergenic". Hrană fără cereale formulată pentru pisicile care suferă de tulburări digestive. O alternativă excelentă dacă sunteți susceptibil la surse comune de proteine.
 4. 4. "Haina și pielea sănătoase". Datorită conținutului de pește și ulei de pește, stratul pisicii devine strălucitor, iar pielea este sănătoasă.
 5. 5. "Pentru pisici pretențioase". Special formulat pentru animale de companie selective.
 6. 6. "Controlul greutății" pentru animalele de companie sterilizate și castrate, precum și cele predispuse la obezitate.
 7. 7. "Pentru pisicile castrate". Hrană fără cereale, cu conținut scăzut de calorii pentru pierderea în greutate.
 8. 8. "Urinari". Hrană medicală pentru prevenirea formării pietrelor în vezica animalului de companie. Conține cantități minime de magneziu, calciu și fosfor.
 9. nouă. "Pentru pisici îmbătrânite și inactive" (de la 10 ani). Nutriția este îmbogățită cu glucozamină și condroitină, care îmbunătățesc sănătatea și mobilitatea articulațiilor. Antioxidanții din compoziție încetinesc procesul de îmbătrânire.

Fiecare pachet conține viteza zilnică de alimentare, care se calculează pe baza greutății animalului. Se recomandă administrarea de medicamente animalului dvs. de companie numai după consultarea unui medic veterinar.

2 Avantaje și dezavantaje

Printre principalele avantaje ale acestor produse se numără:

 • rețetă unică;
 • prezența furajelor medicinale și hipoalergenice în linie;
 • ingrediente de înaltă calitate;
 • o gamă largă de produse, inclusiv conserve;
 • lipsa de soia, cereale și grâu;
 • cost acceptabil (comparativ cu produse similare super premium);
 • miros și gust plăcut care îi plac pisicilor;
 • disponibilitate (vândută la majoritatea magazinelor pentru animale de companie);
 • conține doar arome naturale și conservanți;
 • lipsa substanțelor dependente.

Datorită acestei din urmă caracteristici, proprietarul, dacă se dorește, poate transfera cu ușurință animalul pentru hrana unui alt brand.. Potrivit experților, compoziția echilibrată a produselor de prima alegere garantează, de asemenea:

 • normalizarea stării de sănătate a hainei și a pielii;
 • curățarea dinților unei pisici de placă și tartru;
 • creșterea funcției de protecție a corpului;
 • prevenirea dezvoltării bolilor stomacului și intestinelor;
 • rezistența corpului pisicii la bolile virale și parazitare;
 • eliminarea dezechilibrului bacterian;
 • creșterea și dezvoltarea corectă a animalelor de companie mici.

Dezavantajul produselor 1st Choice este prezența proteinelor vegetale (aproximativ 30%) și a organelor din compoziție.

3 Ingrediente principale în compoziția furajelor

Indiferent de tipul de mâncare prima alegere, compoziția conține un complex din următoarele ingrediente naturale:

 1. unu. Veverițe animale. Producătorii adaugă ouă de pui și carne la mâncare. Volumul de proteine ​​animale - de la 14 la 31%.
 2. 2. Proteine ​​vegetale. Prima alegere originală conține cereale precum ovăz, orez brun și alb și orz. Toate componentele sunt surse de carbohidrați vegetali și proteine. Ingredientele sunt adăugate la hrană numai după o prelucrare atentă.
 3. 3. Gras. Producătorii includ somon și grăsimi din carne în prima alegere, iar conținutul total al acestuia nu depășește 20%. Aceste ingrediente sunt îmbogățite cu aminoacizi grași. Semințele de in sunt folosite ca o sursă suplimentară de grăsime; sunt adăugate în principal tipurilor alimentare de furaje..
 4. 4. Celuloză. Această componentă este necesară pentru normalizarea tractului digestiv al animalului de companie. Îți ajută animalul să se umple mai repede și să nu mănânce prea mult. Pulpa de sfeclă proaspătă, mazărea și roșiile sunt utilizate ca surse principale de fibre. Deoarece această componentă este slab absorbită de corpul pisicii, conținutul său nu depășește 5%.

Mâncarea de prima alegere conține și un complex de nutrienți:

 • aminoacizi taurină;
 • lecitină;
 • vitaminele din grupele B, E și D;
 • calciu;
 • magneziu;
 • fosfor;
 • sulfat de cupru.

Pentru a normaliza echilibrul bacteriilor benefice și dăunătoare din tractul gastro-intestinal al animalului de companie, cicoarea și extractul de drojdie au fost adăugate în furaje. Extractul de Yucca Shidigera, prezent și el în compoziție, ajută la reducerea intensității mirosurilor proaste din fecale.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Caracteristici și compoziția mâncării de alegere pentru pisici