Nu-mi permit: cele mai scumpe rase de pisici

Pisicile au multe diferențe între ele, inclusiv în ceea ce privește costul. În acest articol vom analiza cele mai scumpe rase.

Maine Coon

Sunt de dimensiuni mari: până la 1,2 metri lungime corp cu coadă. Greutatea lor: până la 8 - 10 kg. Acești uriași cu ochi expresivi, urechi mari și blană dezvăluită fac o impresie puternică privitorului..

Cu toate acestea, personajul lui Maine Coon este afectuos. Se înțeleg bine cu copiii și alte animale de companie. Rămâneți independenți, dar rămâneți în același timp primitori, jucăuși și binevoitori.

Pisoii din această rasă pot costa până la 1500 USD.

Savannah

Această pisică a fost crescută în Statele Unite în anii 80 ai secolului XX. Acesta este rezultatul traversării unei pisici domestice și a unei servale africane sălbatice. Greutatea poate fi de până la 15 kg, iar înălțimea de până la 0,6 m.

Savanele se caracterizează prin culoare pătată, palton gros, corp subțire, picioare lungi și urechi cupate..

Din fire, aceste pisici sunt foarte curioase, inteligente și foarte active..

Se adaptează perfect vieții în condiții noi. Le plac tratamentele cu apă și plimbările lungi.

Prețul poate fi de la 4000 la 22000 $.

Pisica din Bengal

Rasa a fost crescută în anii 80 ai secolului trecut în America. Acesta este rezultatul traversării unei pisici de leopard domestice și asiatice. Principala lor caracteristică este lână densă de culoare leopard. Greutate - de la 4 la 8 kg.

Bengalii sunt foarte sociabili și apreciază atenția. Le place să învețe totul nou, se adaptează perfect la condiții noi. Aceste pisici sunt foarte sociabile: iubesc copiii și alte animale. Blând și empatic, sunt puternic atașați de stăpânul lor. De asemenea, le place să înoate și să petreacă timp în apă..

Costul pisoiului: de la 1000 la 4100 $.

British Shorthair

Aceste pisici au blana scurta, moale si foarte placuta la atingere in diferite nuante. Cele mai populare: albastru, violet, negru și ciocolată.

Animalele de companie au un caracter foarte independent. Rareori își arată afecțiunea și numai atunci când ei înșiși vor să se joace sau să alinte.

Reținerea lor le permite să suporte cu ușurință singurătatea și să nu necesite o atenție sporită pentru ei înșiși..

Costul pisoiului - de la 500 la 1600 $.

Albastru rusesc

Această rasă provine din Rusia. Pisica a venit în alte țări la sfârșitul secolului înainte de sfârșit, când un crescător din Anglia, Karen Cox, a scos pisoi albastri din țară. Se crede că rasa a fost găsită în orașul Arhanghelsk, de unde și al doilea nume - „pisică Arhanghelsk”.

Din fire, acestea sunt animale blânde, pașnice, uneori puțin timide. În prezența prietenilor și a oamenilor iubitori, aceștia sunt foarte afectuoși și jucăuși..

Se crede că această rasă aduce bunăstare acasă..

Prețul acestor pisici „norocoase” este de la 450 la 2200 $.

Bucla americana

Această rasă se distinge printr-o formă foarte neobișnuită a urechilor: vârfurile lor au o curbă ascuțită caracteristică. De aici și numele „buclă”, care înseamnă „buclă”. Această caracteristică este rezultatul mutației aleatorii, nu munca crescătorilor..

Buclele sunt foarte jucăușe și sociabile. Le place când li se acordă multă atenție. Ei găsesc cu ușurință un limbaj comun cu oamenii și animalele. Au și o haină foarte moale, aproape „de mătase”.

Prețul pisoiilor ajunge la 1200 $ - 1500 $.

Serengeti

Aceste pisici au fost crescute în America. Acestea sunt rezultatul traversării unei pisici orientale și bengaleze. Greutatea animalelor de companie variază de la 8 la 12 kg. Serengeti sunt bine construiți, au urechi mari, o culoare pătată caracteristică și picioare lungi..

Sunt pisici foarte frumoase. Le plac jocurile în aer liber, sunt fericiți să contacteze. Înțelegeți-vă bine atât cu oamenii, cât și cu animalele.

Prețul unui pisoi variază de la 600 la 2000 $.

Printre animalele de companie pufoase, există reprezentanți ai unei mari varietăți de pisici: de la servali sălbatici până la britanici rezervați și aristocrati Dintre o astfel de varietate, puteți alege cu siguranță un animal de companie cu coadă pentru dvs., nu numai după gust, ci și accesibil.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Nu-mi permit: cele mai scumpe rase de pisici