Pisici de pisici orientale în moscova și st petersburg

Este dificil să-ți aduci un pisoi neobișnuit de rasă rară: în magazinele de animale de companie rareori dai peste exemplare cu adevărat pur-ras cu propriul lor pedigree și autenticitate de origine. Dacă doriți să găsiți un reprezentant cu adevărat rar al pisicilor, contactați pisica orientală pentru pisici și un animal drăguț cu urechi mari vă va încânta în fiecare zi..

Pisică orientală

Proprietarii de pisici orientale vorbesc despre blândețea și bunăvoința reprezentanților acestei rase, precum și flexibilitatea antrenamentului. Animalelor le place să vorbească cu stăpânii lor și nu suportă singuratatea îndelungată..

Pisicile orientale sunt nepretențioase în îngrijire. Nu este necesar să le spălați, ștergeți praful de pe stratul scurt și îngrijit cu un prosop umed rezidual. Nu există nimic complicat în nutriție: la fel ca alte rase, principalul lucru este o dietă echilibrată. Vaccinările preventive se administrează în copilărie la pisici înainte ca pisicile să fie predate noilor proprietari..

O pisică se naște de la 2 la 6 pisoi, care sunt gata pentru o nouă casă la vârsta de 12 săptămâni. Costul mediu pentru o minge de lână de rasă pură variază de la 20 la 30 de mii de ruble.

Ce este o creșă

Pisica de pisici orientale este un loc confortabil, confortabil, cu o viață confortabilă a animalelor și a descendenților lor. Adesea, un apartament obișnuit este echipat pentru reproducerea raselor rare de pisici. Crescătorii moderni nu folosesc cuști sau voliere, precum și angajații angajați.

De obicei, într-o categorie de pisici orientale există mai multe animale adulte care asigură descendenți permanenți. Pisoii sunt crescuți până la 12 săptămâni, plecând cu mama lor. Efectuați toate vaccinările preventive și examinările de către medicii veterinari.

Multe feline aderă la posibilitatea unei rezerve de pisici. Adică, la vârsta de 1-2 luni, viitorii proprietari vin și își aleg singuri o fată sau un băiat. Crescătorii atenți au grijă de elevii lor și mențin comunicarea cu noii proprietari de pisoi orientali, oferind recomandările necesare pentru îngrijirea și păstrarea animalelor.

Când cumpărați un pisoi de la un receptor fără dreptul de reproducere sau împreună cu acesta, sunt atașate documente de pe pedigree-ul animalului, care confirmă fiabilitatea rasei. Animalele care vor fi folosite pentru reproducerea descendenților sunt mai scumpe.

Pisoi oriental de culoare ciocolată

Un pisoi cu pedigree este o garanție a cumpărării unui animal de ras pur cu adevărat rar. Toate pisicile din Moscova și Sankt Petersburg au grijă de reputația lor, prin urmare, cresc pisici și pisici cu pedigree frumoase, în conformitate cu toate cerințele veterinare și cu prezentarea documentației necesare viitorilor proprietari.

Cum să alegeți o creșă adecvată

Crescătorii de pisici de rasă aleg cu grijă de unde să le cumpere. Pentru a identifica o pisică orientală foarte bună, acordați atenție câtorva puncte:

  • proprietarul pisoilor vă invită să vedeți și să discutați cu toate animalele înainte de a face o achiziție;
  • organizația există de mult timp și are toate certificatele necesare pentru reproducerea genealogică a pisicilor de rasă;
  • toate animalele sunt supuse examinării preventive și sunt vaccinate în timp util;
  • crescătorul vă va sfătui în mod competent cu privire la îngrijirea și îngrijirea „mingii fericirii”;
  • fii atent la recenziile despre pisica selectată.

Când găsiți o catărie de pisici orientale potrivite pentru toate punctele, puteți rezerva sau cumpăra pisoi în siguranță.

Vânătoare de pisici orientale la Moscova

În orașele mari, este mai ușor să găsești pisici orientale adecvate pentru pisici. Deci, la Moscova, există mai mulți crescători care vând constant pisoi cu toate documentele și certificatele de la medicii veterinari.

Nume

Scurta descriere

Contacte

Marsiori

Crescător de pisici orientale și siameze. Scopul proprietarului este creșterea animalelor sănătoase și prietenoase cu culori tradiționale și rare ale hainei. Pisica este înregistrată oficial în sistemele felinologice WCF și FARUS. Pisoii se administrează la vârsta de 3-3,5 luni. Cu un set complet de documentație și oferă, de asemenea, asistență suplimentară noilor proprietari în îngrijirea pisicilor.

8 (926) 055-96-09

Boston

Pisicile rare cu pete orientale sunt crescute cu culori obișnuite. Pisica este numită după prima pisică care a devenit campioană mondială printre reprezentanții acestei rase. Organizația funcționează din 2013.

8-905-539-4411

Sharess-orientează

Puii orientali și siamezi sunt crescuți din 2013. Proprietarul este un felinolog certificat care lucrează cu reprezentanți ai familiei feline de peste 20 de ani. Animalele sunt ținute acasă, există culori tradiționale și rare ale hainei. Pisoii se dau de la 3 luni, puteți rezerva în avans „bila de fericire” preferată.

8-926-283-72-41

8 (495) 601-78-08

Shambela

Pe lângă pisicile orientale, există și pisici siameze. Lucrează din 2009. Animalele de companie participă în mod constant la diferite expoziții, unde câștigă.

8-916-944-69-01

Mi Ra Сat

Începând cu anul 2013, cresc pisoii genealogici cu pedigree. La cumpărarea unui animal, se furnizează un pașaport veterinar internațional, pedigree, o notă de îngrijire și un contract pentru transferul unui pisoi unui nou proprietar. Costul depinde de raritatea culorii și de vârsta „pistolului cu păr neted”.

8-905-786-53-22

8 (495) 587-24-96

Toate pisicile enumerate au certificate obligatorii pentru reproducerea unei rase rare de pisici. Părinții pisoilor orientali au titlul și au un pedigree lung, care este transmis automat copiilor. Transferul animalelor pe mâini noi se efectuează începând cu vârsta de 12 săptămâni și există posibilitatea de a rezerva un animal de companie preferat.

Vânătoare de pisici orientale în Sankt Petersburg

Al doilea oraș cel mai important din Rusia este Sankt Petersburg, unde există, de asemenea, multe creșe profesionale de pisici orientale cu costuri diferite de descendenți, în funcție de culoare și vârstă..

Nume

Scurta descriere

Detalii de contact

Siomar

Există pisici orientale rare și tradiționale în crescătorie, care sunt cumpărate pentru expoziții și reproducere, la fel ca animale de companie sau pe bază de coproprietate. Dă „o viață nouă” mâinilor îngrijitoare la vârsta de 14-16 săptămâni.

8-921-788-8017

Syriyothai * ru

Lucrează din 2008, crescând pisici orientale cu păr scurt. Membru FIFe din 2009.

8-921-323-1405

Stea estică

Ei cresc animale afectuoase și prietenoase, care se înțeleg ușor cu alte animale de companie. Pisoii sunt însoțiți de toată documentația necesară.

[email protected]

DE Fides

O creșă tânără care funcționează din 2015. Toți pisoii sunt supuși unui curs obligatoriu de vaccinare și li se oferă un pedigree.

8 (812) 476-78-36

Categoriile de pisici orientale enumerate pe site-urile lor web oferă fotografii ale părinților viitoarelor pisici și ale descendenților în sine. După ce ați fost de acord cu proprietarul, puteți veni în avans și puteți vedea toate animalele pentru a vă alege animalul de companie preferat. Se întocmește un contract pentru achiziționarea unui animal, iar crescătorii oferă, de asemenea, sprijin constant noilor proprietari de pisoi în îngrijirea și îngrijirea pisicilor orientale.

Cum să alegi un pisoi

Ar trebui să alegeți animalul de companie potrivit pentru a găsi animalul care va deveni un prieten de neînlocuit. Există mai multe caracteristici ale alegerii unor rase rare de pisoi:

  • puteți privi un pisoi din a cincea săptămână de viață: la această vârstă, puteți ridica animalul și puteți comunica cu acesta;
  • verificați disponibilitatea unui card veterinar, este mai bine ca acesta să fie într-un format internațional, astfel încât să puteți călători chiar și în țări fără a vă despărți de iubita voastră pisică;
  • priviți activitatea animalului: o stare depresivă și un comportament pasiv la vârsta de 14-16 săptămâni indică o stare de sănătate precară a bebelușului.

Toate celelalte criterii de selecție se referă doar la propriile preferințe în ceea ce privește culoarea și scopul achiziției. Animalele de companie numai pentru viață în casa sau apartamentul dvs. fără dreptul de reproducere sunt mai ieftine decât pisoii pentru reproducerea independentă ulterioară.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisici de pisici orientale în moscova și st petersburg