Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri

Varietate de rase de pisici albe cu imagine de ochi albaștriCel mai adesea, când vine vorba de pisici albe ca zăpada, o persoană are o asociere a ceva frumos, pur, bun și neobișnuit. Și dacă Albă ca Zăpada are și ochi albaștri, puțini oameni pot rămâne indiferenți la un astfel de miracol al naturii. Strămoșii noștri au mai spus că a vedea o pisică albă în vis este un semn al succesului și al unei vești bune. Ei bine, cum altfel? La urma urmei, nu tuturor li se dă să admire o pisică cu astfel de date aristocratice în vis. Obișnuiau să aibă astfel de animale de companie pentru a-și proteja casa de spiritele rele..

Pisici albe

pisică albă cu aspect expresivMulți oameni confundă pisicile cu ochi albastru-albi cu albinoși. Cu toate acestea, există o diferență semnificativă: albinilor le lipsește deloc genele de culoare, în timp ce există o pisică albă ca zăpada cu ochi albaștri pigment melanocit, care are un procent redus de conținut.

Din ce în ce mai des există informații că pisicile albe cu ochi albaștri sunt surzi. Cu toate acestea, geneticienii au propriile statistici în acest sens, ceea ce spune că mai mult de jumătate din pisicile albe au auz excelent. Acest lucru este confirmat de proprietarii acestor animale de companie..

Rase populare de pisici albe ca zăpada

Angora turcească

Pisica orientală turcă AngoraAceasta este probabil una dintre cele mai renumite rase de pisici albe ca zăpada. Se numește turcă, deoarece această rasă a fost inițial formată în Turcia. Trebuie admis că această rasă este încă foarte apreciată în acele locuri..

Există Angora cu ochi multicolori. Adevărat, astfel de pisici, de regulă, sunt surde la acea ureche, din care se află ochiul albastru..

Angora turcească este o pisică grațioasă, cu pupile larg deschise și o coadă lungă. Pisicile albe Angora, ca și pisicile adulte, au un caracter foarte afectuos și pașnic. Angora este una dintre cele mai scumpe rase de pisici..

Angora turcească - pisicuță drăguță

Scoțian cu urechi

Scottish Fold Luxurious White CatUn mic pisoi scoțian alb cu ochi albaștri este probabil visul fiecărui copil. Pisica Scottish Fold este destul de valoroasă, deoarece se distinge prin unicitate. Paltonul ei alb ca zăpada este întruchiparea inocenței și frumuseții..

Pisica poate avea pete întunecate în partea de sus a capului, acest lucru poate însemna că pisoiul avea strămoși albastri sau negri. Pe măsură ce pisica crește, aceste pete se vor lumina..

Ochii unui pisoi din această rasă pot fi albaștri, portocalii sau multicolori. Pisica din această rasă are o dispoziție blândă, nu are conflicte și se poate înțelege cu copiii și persoanele în vârstă.

Simpatică pisică scoțiană

Rasă orientală

Pisoii albi din această rasă se pot naște cu o mică pată pe cap, dar până anul dispare. ei cu părul lung și cu părul scurt. Haina lor este foarte albă. Există pisici din această rasă cu ochi multicolori. Pisicile orientale sunt foarte atașate de proprietarul lor și, în absența acestuia, sunt supuse suferinței.

pisică orientală albă

Rasa persană

Pisicile acestei rase sunt destul de mari și pufoase. Avea caracter linistit, iubeste proprietarul. De regulă, ochii lor sunt albastru închis, dar există pisici cu ochi multicolori. Al doilea ochi este portocaliu. O frumusețe prietenoasă și afectuoasă, albă ca zăpada, este foarte calmă, își iubește casa și proprietarul.

Pisică persană pufoasă

Rasa Khao Mani

Pisică albă de rasă Khao Mani cu ochi multicolori fotografieKao Mani se traduce prin ochi de diamant. Într-adevăr, reprezentanții acestei rase au ochi conturați strălucitori și sclipesc ca diamantele. Această rasă a fost dezvoltată în Thailanda. Pisoii din această rasă au părul scurt, ceea ce este foarte convenabil de îngrijit. Anterior, culoarea ochilor era doar albastră, dar acum indivizii cu ochi verzi și portocalii, precum și cu multicolori.

Aceasta este foarte rasă rară și scumpă, nu toată lumea își poate permite să o cumpere. Pisicile din rasa Khao Mani au un caracter similar cu siamezele. Pisicile iubesc foarte mult casa și proprietarul lor, suportă singurătatea teribil.

Pisică albă ca zăpada kao mani

Pisică albă rusă

Pisoii din această rasă au fost crescuți în Australia prin hibridizarea unei pisici siberiene albe ca zăpada cu o pisică albastră. Animalele din această rasă au ochi albaștri, păr dens și scurt și sunt în stare bună de sănătate. ei foarte calm și pașnic, poate rămâne fără proprietar mult timp.

Sfinxurile

Pisicile acestei rase ușor de antrenat, foarte artistic. Au ochi albaștri și multicolori, există și o nuanță roz. Sfinxurile au un aspect uimitor și controversat. Sunt inteligenți, înțelepți, afectuoși, amuzanți, amuzanți, jucăuși și prietenoși..

Pisică albă Sphynx

Îngrijire pentru lână albă ca zăpada

Pentru a nu strica aspectul aristocratic al unei pisici albe, trebuie să aderați la unele reguli de îngrijire dupa ei:

  • Pisica albă se scaldă în baieDeoarece paltoanele albe sunt foarte sensibile, ar trebui să folosiți cu siguranță balsamuri și balsamuri..
  • Dacă pisica are probleme cu haina, este mai bine să folosiți un șampon medicamentos..
  • Pisicilor albe li se recomandă să facă o baie mai des decât omologii lor de altă culoare..
  • Mai bine alegeți un șampon hipoalergenic.

Important:

  • Uscați-vă bine haina după scăldat.
  • Pisică persană mohorâtăAnimalele de companie albe cu părul lung ar trebui să fie periate zilnic..
  • Pentru ca lâna unei pisici albe să fie albă ca zăpada, este necesar să se excludă din dieta sa ficatul, inima, algele și morcovii..
  • Dacă culoarea hainei s-a schimbat, este necesar să vizitați o clinică veterinară, deoarece aceasta poate indica o boală a glandelor suprarenale și tiroidiene.
  • Trebuie să ne amintim că cel mai adesea bazele urechilor, cozii, botului, pieptului sunt murdare la pisoi albi.

Pisică albă leneșăLeneșilor nu li se recomandă să aibă o pisică albă, deoarece are nevoie de îngrijire specială. 70% dintre pisicile albe sunt parțial sau complet surde. Astfel de pisici trebuie să fie îngrijite cu atenție și să nu fie lăsate singure pe stradă. Astfel de pisici nu se simt foarte sigure și au nevoie de un stăpân. Au un caracter foarte blând și afectuos..

Pisicile albe ca zăpada sunt preferate de persoanele pragmatice și îngrijite. Pentru o atitudine amabilă, o pisică albă își va răsplăti proprietarul cu o dragoste nemărginită. Aducând pisoii albi, este necesar să mențineți curățenia perfectă în casă, deoarece pisoiul va găsi imediat murdărie și își va pata blana albă ca zăpada.

Pisicile albe trebuie ținute departe de praf, de odorizante de aer, de pulberi de curățat. Toate acestea provoacă alergii. Alimentele pot provoca, de asemenea, o reacție alergică. Înainte de a cumpăra, trebuie să aflați de la vânzător nuanțele hrănirii unui astfel de animal de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri