Cele mai rele pisici din lume

Pisicile sunt unul dintre acele animale care sunt asociate cu creaturi pufoase afectuoase ale naturii. Dar printre ele există și cele care se disting prin caracterul lor capricios și uneori destul de agresiv. Cine sunt acești prădători cu gheare? Vă aducem în atenție primele 10 rase de pisici cele mai rele.

Pisică furioasă

siamez

Reprezentanții rasei siameze atrag prin memoria și inteligența lor excepțională. Nu numai că își amintesc infracțiunea cauzată, dar sunt gata să o răzbune. Siamezii sunt docili, ușor de educat. Dar cerințele stabilite de proprietar nu pot fi modificate ulterior. Acest lucru va duce la neînțelegere și resentimente față de animal..

Unul dintre motivele pentru care pisicile siameze manifestă un temperament rău este devotamentul lor acerb față de stăpânul lor. Dacă animalul simte că el sau „secția” sa este în pericol, este gata să folosească dinți și gheare.

Pisică siameză

Maine Coons

Acestea aparțin numărului de animale foarte încrezătoare și bune. Însuși înțelegerea faptului că sunt mai mari decât alți reprezentanți ai tribului felin și-au format atitudinea flegmatică față de lume..

Dar printre Maine Coon există și tovarăși care sunt gata, la vederea străinilor, să demonstreze indignare sub forma unui șuierat și a unui rânjet de animal. Acestea sunt mai degrabă defectele educației. După ce ați decis să aveți aceste pisici inteligente acasă, ar trebui să vă ghidați după regula: caracterul animalului trebuie educat, iar temperamentul său trebuie instruit..

Angry Maine Coon

Pisicile din junglă

Reprezentanții acestei rase pot fi numiți domestici numai condiționat. Pisicile din junglă sunt pe bună dreptate una dintre cele mai malefice rase, deoarece reprezintă în mod clar înclinațiile naturale ale prădătorilor..

Experimentarea cu astfel de lucruri exotice nu merită cu siguranță în familiile cu copii mici. Complexitatea procesului educațional poate fi comparată cu încercarea de a îmblânzi un râs sălbatic sau un pui de ghepard..

Pisicile din junglă

scoţian

Se crede că pisicile scoțiene sunt lipsite de agresivitate la nivel genetic. Da, majoritatea sunt independenți, nu le plac mâinile. Dar, cu toate acestea, printre ei există indivizi care lovesc cu o dispoziție abruptă și intoleranță la o atenție excesivă..

Pot exista mai multe motive pentru care pisicile scoțiene manifestă furie și chiar agresivitate. Aceasta este atât o atitudine specială față de propriul spațiu, care se manifestă prin faptul că nu îi permite să creeze tot ceea ce o persoană dorește să facă cu sine, cât și o expresie de nemulțumire din cauza senzațiilor dureroase trăite. Tendința de a deveni pisici furioase se poate manifesta și în timpul schimbărilor hormonale. Prin urmare, sarcina proprietarului este să acorde suficientă atenție animalului de companie, dar să nu fie intruziv..

pisică scoțiană furioasă

britanic

Frumusețile cu părul scurt, care au devenit proprietatea Imperiului Britanic, „mită” cu o dispoziție independentă și calm calm care persistă în orice situație. Deși sunt atașați de stăpânii lor, nu sunt pregătiți să suporte o familiaritate excesivă..

Cel mai frecvent motiv pentru care pisicile britanice prezintă furie și agresivitate este stresul contactului forțat cu oamenii și durerea la animal pe care o poate experimenta cu boli cronice..

Pisică britanică supărată

Savannah

Frumusețele grațioase reperate, asemănătoare exterior cu o copie redusă a sevralelor africane, sunt renumite pentru inteligența și curiozitatea lor. Acești prădători domestici sunt gata să vâneze în fiecare secundă.

Sunt foarte atașați de proprietarii lor. Dar, în relație cu străinii, ei demonstrează adesea agresivitate și dispoziție sălbatică. Acest comportament se explică prin faptul că în momentele de pericol savanele „trezesc” sângele strămoșilor lor sălbatici.

Savannah

Pisica lui Pallas

Prin natura lor, pisicile lui Pallas sunt adevărate animale sălbatice. Există un motiv pentru care se numără printre cele mai malefice rase de pisici. La urma urmei, sunt secrete și independente, iar în caz de pericol le place să se ascundă în pândă.

Chiar dacă a trăit în cartier cu o persoană de mulți ani, pisica lui Pallas în orice moment este capabilă să-și demonstreze obiceiurile de prădător. Simțind pericolul, pisica poate ataca inamicul, aruncându-și ghearele lungi și colții înfricoșători în el. Colții pisicii Pallas sunt de trei ori mai lungi decât cei ai altor rase.

Manul furios

Chausie

Reprezentanții rasei Chausie sunt printre cele mai malefice rase de pisici din motivul că pisicile din junglă au luat parte la selecția lor. Cu siguranță, progenitorii nu au avut niciodată un caracter docil. Prin urmare, sângele „sălbatic” continuă să influențeze caracterul Chausiei..

Da, sunt sociabili și afectuoși. Dar, cu o educație greșită, pot face lucruri de neconceput pentru animalele de companie..

Furios chausie

Mekong Bobtail

Când te uiți la aceste creaturi drăguțe cu cozi de „iepure”, este greu de crezut că pot fi periculoase. Însă rudenia strânsă cu siamezii a jucat rolul lor.

Bobtail-urile sunt renumite pentru independența, voința și neîncrederea lor. Prădătorii miniaturali, care seamănă cu câinii de pază, sunt capabili să respingă cu ușurință pe străini. Dacă este necesar, nu ezită să folosească gheare tenace și colți ascuțiți curbați. Nu e de mirare că iubitorii de animale îi consideră gărzi de acasă ideale..

Mekong Bobtail

Bengaleză

Pisicile din Bengal sunt renumite pentru inteligența lor înaltă și manierele rezervate. Dar acest lucru nu îi împiedică din când în când să-și arate dispoziția sălbatică și să demonstreze clar un instinct pronunțat de vânătoare. Motivul constă în faptul că reprezentanții acestei rase au fost crescuți prin hibridizare atunci când traversau animale de companie cu animale sălbatice.

Pisici bengaleze

Bengalienii sunt inerent greu de educat. Nu le place să se supună rutinelor familiale. Sunt gelosi pe limitele spatiului personal. Puteți stabili contactul cu ei doar prin prietenie..

Citește și:

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai rele pisici din lume