Cele mai scumpe rase de pisici: primele 10

Este imposibil să ne imaginăm viața modernă fără pisici - aceste animale de companie, conform statisticilor, au devenit favoritele fiecărei a treia persoane din lume. Animalele de companie ronțăitoare vin în multe rase diferite și fiecare dintre ele este individuală. În plus față de semnele externe, acestea diferă și în ceea ce privește costul: am compilat o listă cu cele mai scumpe pisici și le-am descris pe scurt caracteristicile..

Pisică albastră rusă

Au un aspect frumos, în special - ochi interesanți.

  • Preț: de la 400 la 2000 $

Locul 9 - Serengeti

Lista celor mai scumpe 10 rase de pisici Serengeti continuă - animale cu o culoare sălbatică și picioare posterioare neobișnuit de lungi. Ei, oricât de ciudat ar părea, adoră să comunice - ronțăesc în permanență, îl urmăresc pe proprietar, se alintează la el etc..

Îmi place mereu să mă joc, mai ales cu copiii. Serengetii sunt abili și neînfricați, dar în același timp sunt foarte blânzi, cerând în mod constant îngrijire și atenție. Ei suportă calm călătoriile cu mașina, nu se tem de participarea la expoziții.

Pisica Serengeti

  • Preț: de la 500 la 2200 $

Locul 8 - Manx fără coadă

Pe locul 8 în TOPul celor mai scumpe pisici sunt așa-numiții bărbați. Principala lor diferență este o coadă foarte scurtă..

Personajul Manxului este interesant: aproape tot timpul sunt calmi și răbdători, dar imediat ce văd jucăria, devin mai activi și încep să se distreze. Nu pot fi singuri - au nevoie de îngrijire și atenție constantă. Nu îți plac extrem de mult procedurile de apă.

Pisică fără coadă mainx

Datorită coloanei vertebrale și a cozii specifice, pisicile nu au voie să cadă.

  • Preț: de la 750 la 2700 $

Locul 7 - Cat-Elf

Denumirea interesantă a rasei se explică prin forma interesantă a urechilor, asemănătoare cu urechile creaturilor mitice - spiriduși.

Aproape nu există păr pe corp (inclusiv mustața și sprâncenele). Firele mici de păr sunt rare.

În ciuda aspectului său serios, caracterul acestei rase este foarte plăcut. Pisicile se înțeleg bine cu oamenii și alte animale. Sunt afectuoși, curioși, adoră căldura și confortul, așa că în timpul somnului se întind pe pat către proprietar.

Pisica Elf

  • Preț: de la 1300 la 3000 $

Locul 6 - Peterbald

Următoarele 10 pisici cele mai scumpe de pe listă sunt Peterbalds. Fizicul lor sofisticat și coada lungă sunt imediat evidente..

Sunt extrem de curate, adoră să se joace și să interacționeze cu oamenii. Este necesar să aveți grijă de oamenii Peterbald - ștergeți pliurile pielii cu șervețele, faceți baie și faceți plajă. Pisicile sunt foarte afectuoase și pașnice, mănâncă mult, sunt nepretențioase în mâncare. Nu suportă singurătatea - le plac companiile mari și amuzante.

Pisica Peterbald

  • Preț: de la 700 la 3500 $.

Locul 5 - Pisica din Bengal

Cea mai recunoscută rasă de pisici din lume. Reprezentanții săi sunt activi în mod constant - le place să alerge și să se joace în aer curat, nu pot sta mult timp într-un spațiu închis. Bengalii sunt pașnici și deloc agresivi, au un obicei bizar de a urca pe umerii stăpânilor lor. Au nevoie de atenție și afecțiune constantă, pot „să se atașeze” serios de o persoană. Le place să fie în centrul tuturor evenimentelor.

Pisica din Bengal

Culoarea sălbatică și caracterul luminos - acesta a fost motivul popularității acestei rase..

  • Preț: de la 1100 la 4000 $.

Locul 4 - Toyger

Pisicile cu botul alungit, renumite pentru culoarea lor reală de tigru și comportamentul lor sofisticat și blând. Dacă dau o voce, atunci în liniște, dacă vor atenție, atunci o atrag discret și apoi foarte rar. Se înțeleg bine în aceeași cameră cu alte animale. Acestea sunt slab orientate în spațiu - atunci când mergeți pentru jucători, trebuie să monitorizați constant. Acest lucru nu este dificil, deoarece reprezentanții rasei vă permit cu calm să purtați gulere și lese speciale..

Pisici Toyger

  • Preț: de la 1000 la 5000 $.

Locul 3 - Safari

Rasa se distinge prin aspectul său exotic și cu adevărat aristocratic. Safari-urile sunt foarte inteligente, pot distinge intonația unei persoane și pot înțelege ce vor de la ele. Sunt prietenoși, le place odihna activă, atracția lor specială este privirea la apă. Dezvoltat fizic - poate zgâria haine sau roade ceva.

Adoră cățărarea în copaci, casele urcă adesea pe obiecte înalte. Este demn de remarcat faptul că Safari sunt vânători excelenți. Nu se recomandă păstrarea rozătoarelor / păsărilor în aceeași cameră cu pisica.

Pisica Safari

  • Preț: de la 4000 la 8000 $

Locul 2 - Chausie

În ciuda greutății mari (până la 14 kg), reprezentanții rasei arată subțiri și grațioși. Paltonul este scurt. Diferă de alte pisici cu picioare foarte lungi și urechi largi.

Le place să se joace, sunt foarte primitori și veseli. Se raportează calm la străini, se înțeleg în aceeași cameră cu alte animale. Nu tolerează singurătatea - necesită în mod constant atenție de la oameni, caută comunicare.

Pisica Chausie

Chausie trebuie urmărit - le place să mănânce.

  • Preț: de la 8000 la 10000 $

Locul 1 - Savannah

Rasa este o specie exotică nobilă. Toate pisicile au un mers neted, moale, care subliniază grațiozitatea lor.

Se pot adapta oricăror condiții de viață. Natura pisicilor este ușoară. Sunt activi, nu vă deranjează să se joace cu proprietarii, mai ales cu copiii. Le place să înoate și să ia tratamente cu apă.

Savanele nu necesită multă întreținere. Nu sunt pretențioși în ceea ce privește mâncarea și nu au nevoie de o dietă specială. Ușor de îmblânzit în tavă. Teama lor este vremea rece.

Pisica Savannah

  • Preț: până la 22.000 USD.

În lista noastră, am descris cele mai scumpe rase de pisici din lume. Fiecare dintre ele este interesant în felul său: unele au o culoare interesantă, altele au un aspect de neuitat, în timp ce altele au un caracter moale și interesant.

În cele din urmă, observăm că prețul nu este principalul lucru. Este important ca animalul de companie să fie un membru deplin al familiei și să aducă fericire și bucurie casei.!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai scumpe rase de pisici: primele 10