Denumiri comune pentru pisici siameze pentru fete

Apariția unei pisici în casă este întotdeauna însoțită de strigăte vesele ale copiilor și chiar ale adulților. Acest lucru este valabil mai ales pentru achiziționarea unui pisoi siamez, deoarece animalele din această rasă se disting printr-o afecțiune specială pentru proprietar. Cu toate acestea, se pune întrebarea cum să numească o pisică siameză, o fată, dacă nu există informații despre acest lucru în pașaport.?

  • creaturi mitologice și eroi;
  • preferințele pentru hrana animalelor de companie;
  • trăsături ale culorii hainei sale;
  • în funcție de natura animalului;
  • nume personale ale unor oameni celebri.

Și vei alege o poreclă pentru un pisoi în funcție de preferințele tale. Dar la ce categorie aparțin - va trebui să decideți..

Caractere fictive

Mulți fani ai filmelor sau serialelor TV își pot numi în mod liber animalul de companie după numele personajului care le place..

Și cele mai comune nume pentru pisicile siameze de acest format sunt Aurica, Beyona, Balta, Verona, Dimetra, Rubin, Rodan, Ursa, Umida, Juno, Yasmin.

Mulți oameni aleg o poreclă pentru pisica lor după ce au vizionat un film sau un serial TV interesant. După aceea, în majoritatea cazurilor, un actor sau personaj preferat apare într-o persoană. Și în cinstea lui există dorința de a-i numi adoratul pisoi.

Ne place să mâncăm

Unii proprietari de animale le numesc din cauza obiceiurilor lor alimentare. Se întâmplă ca un pisoi să mănânce toate produsele, cu excepția unuia sau invers, doar unui singur dulce îi place să mănânce. Prin urmare, acești „gurmanzi” se numesc: Cireș, Kefir, Caramel, Caramel sau Waflik.

Dar merită să ne amintim că pisicile siameze sunt creaturi delicate, prin urmare nu este de dorit să le acordăm porecle nepotrivite. Mai ales dacă este o fată și nu un băiat.

Spectru de culori

A da un nume ca acesta este foarte frecvent în rândul iubitorilor de pisici. Proprietarii de albi cu „mască” neagră, urechi, coadă și labute sunt numiți cel mai adesea Snowball, Bianca, Blanca, Frosty, cei gri - Heidi, Dymka sau Dymok. O pisică siameză roșie sau caisă poate fi numită Goldie, Morcov, Mango, Sare, Peach sau chiar Abricosca. Dar animalele de companie de culoarea ciocolatei se numesc Shoko, Berna sau Shanti..

Foarte des există cazuri în care proprietarul îi dă o poreclă pisicii sale după culoarea ochilor săi. Deoarece majoritatea pisicilor siameze le au albastre, numele lor sunt potrivite. Ar putea fi Vasilisa, Turcoaz, Helga, Forget-me-not.

Cum diferă siamezii de thailandezi

Pisicile thailandeze sunt asemănătoare cu siamezele prin prezența unei „măști” pe față, din cauza căreia sunt adesea confuze. Dar, în același timp, aceste două rase prezintă diferențe semnificative.. Pisica thailandeză are o formă mai rotundă., iar siamezul, dimpotrivă, are trăsături ascuțite, dar urechile unor astfel de pisici arată chiar mai mari decât capetele lor. Datorită acestor caracteristici speciale, puteți distinge imediat o pisică siameză de o thailandeză.

Animale foarte atingătoare

Foarte des pisicile din această rasă își arată caracterul încă din primele zile într-un loc nou. Deși pisoii siamezi sunt foarte atașați de proprietarul lor, ei se bucură și de atenția constantă a celorlalți și de comunicarea regulată cu ei. Prin urmare, dacă ceva nu merge conform dorințelor pisicii, el își poate arăta nedumerirea prin ceea ce se întâmplă în modul corect..

În astfel de cazuri, o fată pisică siameză poate fi numită Best, Bullet, Sonya sau Lada, Diva, Laska, Nezhka, Lady.

Pentru a onora vedete

Dacă alegeți o poreclă potrivită pentru o pisică între numele unor oameni celebri, atunci lista lor va fi mult mai mare. Și cele mai populare sunt Iris, Buffy, Scarlett, Kristel, Assol, Bridget, Leia, Medea și Lauren.

Informații importante

Dificultățile care apar atunci când alegeți o poreclă pentru pisoiul dvs. sunt de înțeles, deoarece este dificil să o faceți imediat fără să vă gândiți. Mai mult, alegerea numelor pentru pisici siameze pentru fete este o problemă serioasă și nu necesită grabă. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cu atenție la toate și:

  • alege mai multe opțiuni posibile;
  • discută-le cu rudele tale sau cu cei dragi care locuiesc cu tine;
  • ridicând cel puțin 2-3 opțiuni potrivite, trebuie să le „folosiți” pe pisoi.

Și dacă reacționează, se întoarce, răspunde sau doar te privește, atunci alegerea a fost făcută corect. Drept urmare, veți avea un pisoi frumos cu un nume uimitor..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Denumiri comune pentru pisici siameze pentru fete