Cele mai bune 6 picături de purici și căpușe pentru câini

Câinele mănâncă din purici

În articolul de astăzi, vreau să discut despre picăturile de purici pentru câini. Voi prezenta o evaluare a picăturilor în funcție de calitate. Odată cu debutul verii, există pericolul de a prinde acești paraziți periculoși la orice plimbare. Din fericire, există soluții moderne care sunt sigure pentru prietenii noștri și pentru noi, proprietarii lor. Vă voi spune ce substanțe active pot fi în compoziție și la ce să vă așteptați de la ele. Ce combinații sunt posibile în preparatele disponibile în comerț. Voi lua în considerare contraindicațiile, astfel încât tratamentul să nu dăuneze animalului de companie.

Caracteristicile medicamentelor antihelmintice

La cel mai mic indiciu de oaspeți nedoriti, o nevoie urgentă ia măsuri, puricii se înmulțesc foarte repede, iar o persoană este mușcată cu același poftă ca și animalul său de companie.

Chiar și un câine domestic poate avea purici
Chiar și un câine domestic poate avea purici

Spălarea cu șampoane speciale cu insecticide poate provoca reacții alergice, salivație și vărsături. Spray-uri pulverizat pe toată haina, dar dacă câinele o linge, sunt posibile stări de rău și greață. Gulerele sunt toxice. Pulberile de la farmacia veterinară sunt ieftine, dar tratamentul durează două săptămâni, iar pastilele nu vor elimina complet paraziții și vor provoca indigestie

Cea mai bună alegere pentru tratarea câinilor de la ectoparaziți - picături pe greabăn.

Pentru un efect mai bun al picăturilor și evitarea supradozajului, soluția problemei trebuie să fie cuprinzătoare..

Puricii sar peste tot pe podea, deci trebuie tratat cu un insecticid cu o înălțime de până la jumătate de metru. Va trebui să aruncați lenjeria de pat și jucăriile pentru câini. Spălați toate țesăturile din cameră în apă fierbinte sau abur, aspirați covoarele. Puricii de pe câine în sine trebuie neutralizați cu un insecticid. Cea mai bună alegere pentru procesare - picături pe greabăn.

Picăturile scapă instantaneu animalul de insecte și sunt foarte ușor de utilizat. Prețul este accesibil, mai ales atunci când luați în considerare acțiunea pe termen lung. Aceștia acționează nu numai asupra puricilor, căpușelor, păduchilor și altor paraziți vor dispărea.

Cum să alegeți picături pe greabăn din purici pentru câini

Principalele criterii pentru alegerea picăturilor sunt eficiența, siguranța animalului și prețul..

Picăturile de purici pentru câini și pui sunt cel mai eficient tratament pentru ectoparaziți în pelerină
Picăturile de purici pentru câini și pui sunt cel mai eficient tratament pentru ectoparaziți în pelerină

Faptul este că puricii se obișnuiesc foarte repede cu insecticidele și nu mai răspund la acestea. Prin urmare, sunt necesare diverse mijloace pentru a scăpa de ele. În medicamentele moderne, mai multe componente sunt utilizate pentru un rezultat garantat, cu un principiu diferit de acțiune și putere de distrugere.

  • moxidexina este o substanță semi-sintetică care acționează asupra unei game largi de paraziți
  • selamectina - acționează asupra unei game largi de paraziți, toleranță excelentă la animale
  • fipronil - paralizează insectele, dar se obișnuiesc rapid cu el
  • diazinonă - provoacă intoxicație la rasele de câini fără rezerve de grăsime, cum ar fi câinii
  • piretrine - substanțe naturale, fără dependență
  • piretroizi - analogi sintetici ai piretrinelor - permetrin, fenotrin, etofenprox. Ele se disting printr-o perioadă extinsă de valabilitate.
  • Imidaclopridul sau clotianidina sunt derivați ai nicotinei. Efect puternic asupra insectelor combinat cu toxicitate redusă pentru câini

Principiul de funcționare

Ingredientele active din diferite picături de purici au un principiu de acțiune similar. Particularitatea lor este distribuția pe pielea animalului, se acumulează în derm, glande sebacee și foliculi de păr, adică în habitatul puricilor, fără a pătrunde mai adânc. Aceste neurotoxine ușoare blochează transmiterea impulsurilor nervoase în corpul insectelor mici. Puricii paralizați mor repede.

Picăturile se aplică de obicei pe greabănul câinelui
Picăturile se aplică de obicei pe greabănul câinelui
Dacă doza este depășită, agentul poate pătrunde în sânge și poate provoca disconfort! La cea mai mică suspiciune, trebuie să contactați un medic veterinar.

După examinarea compoziției, trebuie să alegeți un instrument care să fie potrivit pentru rasa de câine și care nu a creat dependență de la utilizarea trecută. Este imperativ să verificați dacă va răni o cățea care alăptează sau puii care se vor naște în curând.

Picăturile pot fi dozate în funcție de mărimea și greutatea animalului. Acestea sunt aplicate pe pielea greabănului și a spatelui superior, răspândind părul în afară, cu excepția locurilor cu deteriorări - zgârieturi, mușcături. Principalul lucru este că câinele nu se poate linge în aceste locuri..

Cele mai bune picături de purici

Advantix

Advantix
Advantix

Advantix - ingredientele active sunt imidacloprid și permetrin. Nu intră în sânge. Acțiunea este de lungă durată, câinele este protejat de purici timp de două luni după aplicare și până la o lună de căpușe, țânțari și muște.

Preț - 397 ruble

Nu este recomandat în timpul sarcinii și pentru puii sub 2 luni.

Frontline

Frontline
Frontline
Preț 612 ruble.

Frontline - pe bază de permetrină și fipronil, aprobat pentru cățelele însărcinate și care alăptează, precum și pentru pui.

Hartz Ultra Guard

Hartz Ultra Guard
Hartz Ultra Guard

În compoziția fenotrinului. Nu provoacă dependență, dar nu este recomandat pentru câinii însărcinați, care alăptează, bătrâni și slăbiți, precum și pentru puii sub 3 luni.

Compania a suspendat eliberarea picăturilor, atunci când cumpără, asigurați-vă că verificați data de expirare!

Leopard

Leopard
Leopard
Preț 70 de ruble.

Leopard - pe baza fipronilului există în diferite doze, există o doză pentru pui.

Bastion

Bastion
Bastion
Preț 550 ruble.

Se utilizează de la vârsta de șase săptămâni, este posibil pentru femeile însărcinate și care alăptează. Ingredient activ - selamectină.

Beafar

Beafar
Beafar
Preț 230 ruble.

Preparat pe bază de diazinon cu acțiune rapidă, nu este potrivit pentru alăptarea, gravidele, cățelușii, câinii slăbiți și câinii cu conformație slabă.

Prețul este calculat pentru o pipetă (o singură aplicație) pentru un câine care cântărește 10-20 de kilograme.

Problema puricilor se face simțită în fiecare vară, sunt ușor de prins la plimbare și chiar și o persoană îi poate aduce acasă pe pantofii lor. Nu așteptați să sară prin casă. Mijloacele moderne vă permit să scăpați de ele chiar înainte de a apărea. Producătorii de picături antiparazitare au dezvoltat o gamă largă de produse de protecție. Găsește-l pe cel potrivit pentru prietenul tău cu patru picioare și ai o vară fără griji!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai bune 6 picături de purici și căpușe pentru câini