Innova - hrană pentru pisici

Din 1989, alimentele gata preparate pentru câini și pisici „Innova” au fost produse de compania americană Natura Pet Products. Gama sa de alimente uscate și umede din clasa holistică este cea mai înaltă clasă de hrană pentru animale. Innova este prima hrană pentru animale de companie care a fost etichetată „holistică”. Acest termen înseamnă „complet”, adică mâncarea conține toate ingredientele necesare corpului animalului. O pisică care mănâncă astfel de alimente nu are nevoie de suplimente în dietă sub formă de complexe de vitamine sau minerale, toate acestea se află deja în conserve sau crochete.

În plus, producătorul de furaje de clasă holistică este obligat să utilizeze exclusiv produse proaspete ecologice, naturale, proaspete pentru producția lor, care nu sunt inferioare calității celor destinate oamenilor. Prin urmare, Natura Pet Products verifică toate materiile prime înainte de a intra în transportorul de producție pentru a se conforma standardelor internaționale GRADUL UMAN..

 • carne dietetică (carne de vită, pasăre, iepure);
 • lapte (fără lactoză, non-alergenic);
 • fibre vegetale (legume și fructe);
 • grăsimi animale.

Alimentele Innova mai conțin:

 • vitaminele A, E, B1, B2, B3, B6, B12, D;
 • minerale - carbonat de potasiu, iodat și clorură, zinc, mangan, fier, cupru, cobalt;
 • probiotice Bifidobacterium thermophilum, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.

Pisica ghimbir mănâncă dintr-un castron

Valoarea nutritivă a furajelor Innova:

Numele componentei

Suma în%

proteine ​​(proteine)

cincizeci

grăsimi (lipide)

22

glucide

7

elemente de cenușă (minerale)

zece

fibra vegetala

2

apă

≤ 10

Informații utile. Proteine ​​(proteine) din crochetele Innova și conserve de origine animală, care satisfac nevoile fiziologice ale pisicii ca prădător.

Avantaje și dezavantaje

Veterinarii iau în considerare avantajele hranei pentru pisici Innova:

 • Utilizarea garantată a produselor proaspete și de înaltă calitate.
 • Valoare nutritivă ridicată și excelentă, complet echilibrată în toate substanțele necesare funcționării normale a corpului felin, compoziție. Este bogat în proteine, sărac în carbohidrați și complet lipsit de cereale. Hrana fără cereale este mai bine absorbită, nu provoacă flatulență sau constipație la pisică.
 • Lipsa ingredientelor care conțin potențiali alergeni, conservanți și alte substanțe chimice dăunătoare organismului.
 • Ca un avantaj separat, experții observă prezența probioticelor în hrana Innova care stimulează activitatea vitală a microflorei naturale a tractului gastrointestinal, precum și a componentelor plantelor care împiedică dezvoltarea urolitiazei la pisici..

Judecând după recenzii, Innova are câteva dezavantaje. Acestea includ un cost destul de ridicat (care este pe deplin justificat de cheltuielile producătorului pentru materiile prime de elită), precum și hrana limitată la vânzare. Innova intră pe piața internă prin intermediari, deci nu este întotdeauna posibil să o cumpărați, mai ales într-un oraș mic în care nu există farmacii veterinare mari sau magazine specializate care vând bunuri pentru animale. Cel mai adesea, mâncarea pentru pisici Innova este comandată în magazinul online sau pe site-ul producătorului..

Pisică de ghimbir și mâncare uscată

Gamă

Mâncarea Innova pentru pisici este disponibilă în crochete uscate și conserve umede. Compoziția amestecului de hrană uscată sau umedă, precum și scopul său, sunt indicate pe ambalaj. Crochetele și conservele Innova pot fi utilizate pentru pisici de toate rasele, la orice vârstă și stare de sănătate, la orice nivel de activitate al animalului. Acest lucru este asigurat de disponibilitatea unei game largi de tipuri speciale de alimente (pentru pisici adulte, pisoi, animale cu obezitate sau pisici bătrâne).

Crochete

Acest tip de furaj este preparat prin extrudare, amestecându-i componentele cu apă și apoi trecând amestecul moale printr-un extruder. La ieșire se obțin granule mici, care sunt apoi uscate și ambalate în pungi sigilate. Ar trebui să fie depozitate nu mai mult de 90 de zile, iar ambalajul deschis - o săptămână, plasându-l într-un loc răcoros și întunecat și protejându-l de căderea umezelii.

Cantitatea zilnică de alimente uscate se calculează în funcție de greutatea, vârsta și gradul de activitate al animalului. Cifrele aproximative pot fi văzute în placa de mai jos..

Greutatea pisicii

Rata de zi cu zi

până la 2 kg

30 ÷ 50 g.

până la 3 kg

50 ÷ 70 g.

3 ÷ 5 kg

70 ÷ 110 g.

5 ÷ 7 kg

110 ÷ 140 g.

mai mult de 7 kg

140 ÷ 160 g.

Natura Pet Products oferă mai multe meniuri uscate Innova. Luați în considerare unul dintre ei, Innova EVO Cat. Include:

 • carne de curcan și pui,
 • făină de carne și pește,
 • pui și ulei de pește,
 • ou,
 • legume (morcovi, roșii),
 • măr,
 • brânză de vacă,
 • aminoacizi taurină și metionină,
 • 12 tipuri de vitamine,
 • 9 tipuri de oligoelemente.

Mancare uscata pentru pisici Innova

O compoziție atât de bogată face din mâncare un produs alimentar complet, care oferă pisicii o viață activă sănătoasă. Gama de alimente uscate Innova include, de asemenea:

 • Pisică adultă. Mancare uscata pentru pisici adulte pe baza de carne de pui.
 • EVO hering & Somon. Meniu pentru somon, hering, legume și ouă. Conceput pentru pisici adulte.
 • EVO Turcia & Pui. Crochete pentru pisoi și pisici adulte. Conține păsări de curte, ouă și fructe.
 • Conceput pentru pisici, pisici însărcinate și care alăptează. Principalul produs este carnea de pui.
 • Lumina / interior Cat. Meniu de pui pentru pisici și animale obeze cu vârsta peste 7 ani.
 • Crochete pentru pisici cu digestie sensibilă, alimentele conțin aditivi speciali care ajută la îndepărtarea părului din tractul digestiv. Principalul produs este peștele.

Crochetele Innova sunt ambalate în saci etanși. Prețul unui pachet depinde de greutatea sa și, în medie, este:

 • 400 g - 235 ÷ 250 ruble;
 • 1,5 kg - 820 ruble;
 • 4 kg - 1795 ÷ 1955 ruble.

Important! Conținutul de proteine ​​din alimentele uscate este ridicat, în Innova Evo atingând 30 ÷ 50%, astfel încât felinologii îl recomandă pentru mutarea pisicilor sănătoase. Pentru animalele cu patologii hepatice sau renale, pisicile în vârstă și castrate, este mai bine să alegeți hrana în care proporția proteinelor nu este atât de mare. Nu se recomandă amestecarea alimentelor uscate cu mâncarea umedă sau de casă.

Mancare la conserva

Această hrană pentru pisici gata de consum se prezintă sub formă de tocană sterilizată sau pateu. Carnea poate fi udată cu bulion sau jeleu sau amestecată cu legume. Conserve holistice nu conțin cereale, cartofi, conservanți chimici și arome. Prețul unui borcan de 156 de grame de alimente umede Innova este de 125 ÷ 140 de ruble.

Alimentele conservate pentru pisici Innova pot fi amestecate cu mâncare naturală, pot servi drept produs alimentar principal sau suplimentar. Rata zilnică este determinată la o rată de 50 ÷ 55 g pe 1 kg de greutate animală, adică, dacă animalul dvs. de companie cântărește 3,5 kg, porția sa zilnică va fi de 1,25 borcane. O cutie deschisă poate fi depozitată în frigider nu mai mult de 3 zile. Încălziți conținutul borcanului la temperatura camerei înainte de a hrăni pisica.

Conserve pentru pisici Innova

Linia Innova EVO de conserve de hrană pentru pisici este prezentată în două tipuri de meniu.

Pui & Rețetă de curcan în mâncare conservată pentru pisici. Un meniu complet echilibrat de animale adulte care duc un stil de viață activ. Structura:

 • carne și ficat de pasăre;
 • grăsime de pește;
 • bulion de pui;
 • guarana (agent de îngroșare, stabilizator);
 • vitaminele A, E, D, B9, B12;
 • oligoelemente sodiu, potasiu, fier, zinc;
 • sare.
 • Valoarea energetică - 13,3 kcal / 100 g.

Rețetă de rață în mâncare pentru pisici conservată în grăsimi. Carne tocată și ficat de pasăre. Conține, de asemenea, ulei de pește și la fel ca în conserve de pui & Turcia, complex de vitamine și minerale. Amidonul și guarana sunt utilizate ca agenți de îngroșare. Valoarea energetică a produsului - 13 kcal / 100 g.

Recenzii

Mikhail Efimov, medic veterinar:

„Deseori trebuie să dau sfaturi despre hrănirea pisicilor. Dacă proprietarul preferă hrana gata făcută, recomand întotdeauna să se acorde prioritate calității. Innova este un aliment de elită super, deci nu este nevoie să vă îndoiți de valoarea nutrițională și siguranța lor. Vreau doar să vă atrag atenția asupra următoarelor aspecte. Cantitatea de proteine ​​din compoziția produsului (este indicată pe etichetă) în conserve din această marcă este prea mare, deci nu sunt foarte potrivite pentru hrănirea pisicilor predispuse la îngrășarea în exces. De asemenea, nu se recomandă administrarea de mâncare umedă Innova pisicilor mici cu vârsta mai mică de 9 luni ".

Irina, amanta lui Scottish Fold Tommy:

„Îmi hrăneam frumusețea cu conserve Gimpet, dar apoi au dispărut din vânzare în orașul nostru. A trebuit să caut un înlocuitor. Eram foarte îngrijorată de modul în care pisica mea ar percepe noua mâncare. Am ales marca mult timp, până la urmă m-am stabilit pe Innova. Există recenzii foarte bune despre felinologi despre el, iar apartenența sa la clasa holistică vorbește de la sine. S-a dovedit a fi ușor să cumperi acest aliment într-un magazin online, deși scriu că nici acolo nu se întâmplă rar. Animalului meu de companie i-a plăcut imediat mâncarea umedă. Și ca o confirmare a alegerii corecte - stomacul lui Tommy a început să funcționeze mai bine ".

Roman, proprietarul pisicii Angora:

„Pisica mea de doi ani are o dispoziție capricioasă: nu este de acord să mănânce tot ce îi oferă Innova, chiar dacă este mâncare de elită. Când am încercat prima dată să-i dau puiul Innova EVO la sfatul unui medic veterinar & Turcia, nu și-a îngropat laba la fel ca alte conserve de mâncare pentru pisici, dar nici ea a refuzat să mănânce. După câteva ore, am încercat din nou, iar capriciul meu a mâncat mutul. Adică am „aprobat” noul meniu într-o singură zi, la care, sincer să fiu, nu mă așteptam. Acum pipăie conserve pe ambii obraji și cere mai multe. Și pentru mine cel mai important lucru este că acest aliment are o compoziție excelentă și este preparat din carne proaspătă care a trecut de controlul calității, iar aditivii sunt legumele și fructele și, judecând după etichetă, sunt foarte puțini ”.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Innova - hrană pentru pisici