Revizuirea celei mai bune alimente pentru pisici holistice pentru pisici

Hrănirea animalelor de companie cu alimente holistice va preveni problemele de sănătate și va asigura o viață lungă și fericită.

Produsele de acest tip sunt de cea mai înaltă calitate și echilibru și sunt fabricate exclusiv din ingrediente naturale, selectate luând în considerare caracteristicile corpului animalului. Aflați ce este mâncarea holistică pentru pisici și cum diferă de alte alimente industriale în acest articol..

Locul clasei holistice în tabelul rangurilor

În clasificarea furajelor industriale, produsele din clasa holistică ocupă un loc de frunte și aparțin condiționat subspeciei furajelor super-premium.

Medicii veterinari și producătorii se asigură că alimentele care aparțin acestei categorii sunt fabricate numai din ingrediente naturale care se potrivesc perfect între ele. Consumând astfel de alimente, animalul va primi toate vitaminele și mineralele necesare, care vor afecta pozitiv sănătatea și aspectul animalului de companie.

Termenul holictic se traduce prin „holistic”. Producătorii se asigură că producția de astfel de furaje începe după numeroase studii fiziologice și psihologice, datorită cărora este posibil să se determine compoziția optimă pentru un anumit tip de animal..

- Atât de gustos! ..
- Atât de gustos!..

Veterinarii și crescătorii de renume au recunoscut alimentele de clasă holistică ca fiind cele mai utile și de înaltă calitate. Singurul dezavantaj al acestui tip de produs este costul ridicat..

Atunci când achiziționați un pachet de hrană de clasă holistică, trebuie avut în vedere faptul că produsele au anumite caracteristici de calitate:

 • produsul mărcilor americane și canadiene trebuie marcat cu AAFCO;
 • compoziția nu trebuie să conțină ingrediente ieftine și inutile pentru animal;
 • primul loc dintre componente ar trebui să fie ocupat de proteine, indicând un anumit tip de carne (în mod ideal, astfel de furaje conțin 2 tipuri de proteine);
 • raportul de proteine ​​(cel puțin 30%), grăsimi (până la 8%), fibre (nu mai mult de 10%) și umiditate trebuie descris în detaliu pe furaje;
 • în furajele umede, conținutul de proteine ​​ar trebui să fie de cel puțin 8%.

Toate ingredientele utilizate pentru a produce acest tip de alimente sunt verificate cu atenție pentru a verifica dacă există OMG-uri și substanțe chimice, astfel încât proprietarul poate fi sigur că nu sunt prezente..

Caracteristicile compoziției

Majoritatea producătorilor holistici de hrană pentru pisici oferă diete bazate pe o combinație de diferite tipuri de ingrediente (carne, cereale, legume și ierburi). Componentele sunt selectate astfel încât să se completeze perfect și să consolideze sănătatea animalului.

Ingrediente principale
Ingrediente principale

Următoarele ingrediente sunt utilizate cel mai adesea la fabricarea produselor holistice:

 1. Proteine: fileuri naturale din carne sau pește. Proteinele derivate din făină de oase, soia, măruntaie și proteine ​​din cartof nu sunt utilizate în furajele holistice.
 2. Carbohidrați: cartofi, leguminoase, orez. Carbohidrații nu trebuie să fie sub formă de porumb, grâu și făină.
 3. Conservanți: acid ascorbic, vitamina E, rozmarin. Conservanții sintetici (chiar siguri) nu sunt folosiți la fabricarea unor astfel de produse.
 4. Celuloză: legume, fructe și fructe de pădure. Fibrele pot fi furnizate și sub formă de ierburi benefice pentru pisici. Celuloza și lignoceluloză nu trebuie să fie în compoziție.
 5. Vitamine. De obicei furajele din această categorie conțin suplimente de vitamine și minerale cu indicația unui anumit tip de substanță.

Important! Pentru ca mâncarea să beneficieze animalul de companie, trebuie să studiați informațiile de pe pachet înainte de a le cumpăra. Produsul nu trebuie să conțină cantități excesive de legume și cereale care nu sunt capabile să aibă un efect eficient asupra corpului unui carnivor.

Evaluarea feedului

Magazinele de animale de companie oferă o gamă largă de alimente holistice pentru pisici, dar înainte de a cumpăra unul sau altul, este recomandat să studiați evaluarea și să citiți recenzii despre acesta. Crescătorii și medicii veterinari experimentați sfătuiesc să acorde atenție mărcii atunci când aleg, deoarece brandurile de top monitorizează calitatea produselor lor.

Acana
Acana

Cele mai bune alimente holistice pentru pisici sunt:

 1. Acana (Canada). Mâncarea are gusturi diferite (pui cu curcan, pește de mare, miel, iepure) și se distinge printr-o compoziție echilibrată, care conține vitamine și microelemente utile pisicilor. Deoarece produsul nu conține cereale și cereale, nu conține carbohidrați. Mâncarea Akana este considerată bogată în calorii și are un conținut ridicat de proteine ​​(peste 80%), care se prezintă sub formă de carne sau pește selectat.
 2. Innova (America). Produs de renumitul brand Natura Pet Products, ale cărui produse sunt de înaltă calitate și compoziție bine aleasă. Deoarece astfel de alimente conțin doar ingrediente naturale și adecvate pentru pisici, pot fi hrănite atât adulților, cât și pisicuților de la 1,5 luni. Principalul ingredient din carne este puiul, curcanul sau iepurele. Dacă mâncarea are gust de pește, va fi pe bază de somon sau hering. Rolul componentelor auxiliare este legumele și fructele de pădure, produsele lactate și uleiul de pește. Innova conține și probiotice care stimulează tractul digestiv..
 3. Pronature (Canada). Mâncarea este prezentată în următoarele arome: pui, curcan, rață sălbatică, pește. Pentru rasele exotice, am dezvoltat un aliment special cu un meniu mediteranean. Producătorul produce alimente pentru animale de companie de diferite categorii de vârstă, inclusiv pisoi și pisici în vârstă. În compoziția a 30% din proteine ​​sunt de origine animală și se obțin din ouă, pește, carne și carne de pasăre. Culturile de porumb și cereale nu sunt utilizate la producerea unor astfel de furaje. Ananasul, roșiile, fructele de pădure sau rozmarinul acționează ca aditivi auxiliari.
 4. Carnilove (Republica Cehă). Linia de produse a acestei mărci nu conține cartofi sau cereale și este 60% carne de vânat. În funcție de gust, rețetele pot include căprioară, mistreț, fazan, rață sau curcan. Producătorul produce alimente pentru animale de companie de diferite vârste și activități diferite, astfel încât alegerea celei mai bune opțiuni pentru un anumit caz nu este dificilă.
Carnilove
Carnilove
 1. Grandorf (Belgia). Produsele acestui brand sunt indispensabile pentru animalele de companie sterilizate și castrate, precum și pentru pisicile cu tendință la alergii. Deoarece 35% din componentele cărnii sunt sub formă de miel sau curcan, furajele nu provoacă reacții alergice sau iritații. Rolul componentelor auxiliare este legumele, riscul, afine uscate, semințe de in. Alimentele Grandorf conțin, de asemenea, vitamine, minerale și antioxidanți. Produsele includ probiotice care reglează activitatea tractului gastro-intestinal.
 2. AATU (Marea Britanie). Această hrană mono-proteică pentru pisici a fost pe piață relativ recent, dar a obținut deja recenzii pozitive de la medicii veterinari și crescători. 75% din compoziție este prezentată sub formă de proteine ​​obținute din pui, rață sau somon. Nu există culturi în acest furaj. Cartofii tineri sau năutul acționează ca o sursă de carbohidrați. Bulion de carne, roșii, morcov sau ulei de pește sunt folosite ca ingrediente auxiliare.
 3. Pisica Orijen (Canada). Producătorul produce furaje din carne și pește natural. De asemenea, conține vitamine și minerale. Acest produs nu conține ingrediente inutile pentru pisici precum cerealele, soia și proteinele vegetale. Cel mai adesea, principalele ingrediente sunt carnea de înaltă calitate, gălbenușul de ou, peștele de mare sau bulionul, precum și ierburile utile animalului de companie..
 4. Merge! Natural Holistic (Canada). Este considerat unul dintre cele mai bune și ocupă o poziție de lider pe piață. Compoziția conține ingrediente exclusiv naturale precum carne de rață, curcan, legume proaspete (inclusiv leguminoase). Ierburile vindecătoare și grăsimea de pui sunt adăugate ca elemente suplimentare.
 5. Golden Eagle (Marea Britanie). Produsul este fabricat din carne de pui și rață, suplimentat cu legume (dovleac, roșii, morcovi) și include numai ingrediente care sunt bune pentru pisici. De asemenea, conține extract de mușețel, cimbru, pătrunjel, ulei de semințe de in, alge marine. Consumând astfel de alimente, animalul de companie va fi sănătos și activ.
 6. Acum Natural Holistic (Canada). În produsele acestui brand, proteinele sunt prezentate sub formă de carne de pui, rață sau curcan. De asemenea, conține o varietate de legume, fructe și suplimente de vitamine.

Costul mediu al furajelor de clasă holistică este de 1300-1500 ruble pe kilogram.

Concluzie

Pentru ca un animal de companie să fie sănătos, să aibă un sistem imunitar puternic și o haină frumoasă, trebuie să ai grijă de alimentația sa încă din copilărie. O evaluare specială compilată din recenziile medicilor veterinari și crescători vă va ajuta să determinați cea mai bună hrană holistică pentru pisici..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Revizuirea celei mai bune alimente pentru pisici holistice pentru pisici