Evaluare premium a hranei pentru pisici

AlimenteFiecare organism viu are nevoie de o nutriție adecvată pentru o creștere activă și o sănătate bună, iar dacă o persoană își poate simți propriile nevoi, atunci dieta completă a unui animal de companie depinde în totalitate de proprietar. Unele animale îmblânzite de oameni sunt prădători în habitatul lor natural și pentru dezvoltarea lor deplină, este necesar să se țină seama de caracteristicile corpului lor într-o mare nevoie de hrană proteică..

Cel mai iscusit vânător, care, chiar și acasă, își perfecționează în continuare abilitățile, este o pisică, astfel încât alegerea hranei pentru un animal de companie pufos ar trebui să fie atentă.

Caracteristici de putere

Natura prădătoare a pisicilor le afectează fiziologia în așa fel încât, atunci când anumite componente lipsesc în dietă, animalele sunt predispuse la apariția unor anomalii și probleme de sănătate. Alimentele complete oferite astăzi de mulți producători sunt dezvoltate luând în considerare nevoile individuale ale animalului la anumite intervale de viață. Asa de, cea mai bună hrană pentru pisici este împărțită în linii luând în considerare vârsta animalului de companie, prezența bolilor, rasei și alte caracteristici, dar toate acestea ar trebui să conțină:

 • Feed utilfibră;
 • vitamine;
 • minerale;
 • proteine;
 • grăsimi;
 • glucide.

Într-un produs de calitate, este important să se mențină un echilibru al tuturor substanțelor necesare, ținând cont de faptul că pisicile sunt prădători. Ar trebui să existe cele mai multe proteine ​​din alimente și cantitatea minimă de carbohidrați și grăsimi. Pe lângă componentele enumerate, dieta ar trebui să includă:

 • aminoacidul arginină;
 • taurină;
 • fluor;
 • calciu;
 • fosfor;
 • vitaminele K, E, A, B și D .

Toate acestea într-un complex vor oferi animalului dezvoltarea corectă a țesutului muscular, a sistemului cardiovascular și a funcției de reproducere..

Este pur și simplu imposibil să oferiți unui animal de companie substanțele nutritive necesare de la masa stăpânului, astfel încât iubitorii de pisici experimentați și medicii veterinari recomandă achiziționarea de furaje gata echilibrate de la producători de încredere pentru animalele de companie. Numai nutriția, luând în considerare toate caracteristicile corpului animalului, îi poate oferi o viață lungă și fără griji, fără boli..

Avantajele hranei premium

Mulți oameni gândesc, că absolut toate fluxurile echilibrate sunt la fel de utile indiferent de producător, iar supracostul lor este doar o plată pentru un brand promovat. De fapt, nu este cazul. Produsele low-cost din clasa economică conțin o cantitate mare de arome și conservanți și, în loc de produse organice naturale, conțin făină de carne. Consumul regulat de alimente de către animale pe baza unui număr mare de înlocuitori duce la apariția disbiozei, gastritei, urolitiazei și a altor consecințe nedorite..

Mâncare premium pentru pisici constau din cereale naturale, legume și carne, ceea ce le îmbunătățește semnificativ calitatea și, în consecință, mărește costul.

Evaluare premium a hranei pentru pisici

Astăzi, producătorii de alimente echilibrate pentru pisici le furnizează sub formă de conserve umede și alimente uscate. Medicii veterinari încă nu pot determina ce tip de hrană este mai utilă și recomandă ca rația animalului să fie formată din 1/4 din hrana umedă și ¾ din hrana uscată. Luând în considerare propriile capacități materiale și preferințele în hrana pentru animale de companie, fiecare proprietar are dreptul de a alege schema de hrănire potrivită pentru el. Pentru a facilita alegerea celor mai buni hrana premium pentru pisici următoarele vor fi un rating al celor mai populare.

Mâncare uscată

Evaluarea alimentelor uscate pentru pisici distribuie producătorii în diferite locuri în funcție de clasa și categoria de alimente.

Numărul unu# 1. Primul loc în această listă este pe bună dreptate produsul Royal Canin. Liniile sale țin cont de vârsta și caracteristicile rasei corpului pisicilor și au, de asemenea, o serie specială de tratamente. Categoria de preț a tuturor tipurilor de furaje diferă puțin și variază de la 700-2000 ruble pe ambalaj de 2 kg. În lista caracteristicilor luate în considerare de producătorul dietei pentru pisici:

 • cu indigestie;
 • locuit în interior;
 • sterilizat;
 • predispus la supraponderalitate;
 • cu gusturi finicoase;
 • deseori pe stradă;
 • creştere;
 • persoanele în vârstă;
 • sănătos până la 7 ani și așa mai departe.

în afară de, marca a câștigat primul loc în listă datorită prezenței unui substitut pentru laptele de pisică din gama de produse.

# 2. Costul acceptabil și util pentru un animal de companie este "uscare" de la producătorul Hills. Mulți medici veterinari îl listează ca un produs super premium ca și cel anterior.. Gama mărcii include o linie pentru hrănirea animalelor sănătoase și nutriție medicală:

 • pentru pisoi;
 • pentru adulti;
 • pisici în vârstă;
 • animale castrate;
 • obezi;
 • cu piele sensibilă;
 • digestie sensibilă;
 • alergici și așa mai departe.

Costul variază de la 200 la 350 ruble pentru un pachet de 400 g .

numarul 3. Purina ProPlan este considerat pe bună dreptate popular printre iubitorii de pisici și răspândit în magazine. Îl puteți găsi în aproape orice supermarket, iar costul începe de la 900 de ruble pe 1,5 kg. Feedul este, de asemenea, împărțit în linii specializate.

# 4. Cea mai bună mâncare uscată pentru pisici produsul companiei suedeze Bozita este considerat un preț acceptabil. Costul său este de aproximativ 900 de ruble pe 2 kg, iar alimentele uscate și umede sunt la fel de populare în rândul medicilor veterinari..

Furaj umed

Evaluarea alimentelor umede pentru pisici distribuie producătorii în conformitate cu un alt principiu, deoarece o tehnologie complet diferită este utilizată pentru pregătirea lor. Conserve umede bune trebuie să conțină mai multe produse din carne decât mâncare uscată, prin urmare, în principal companiile americane și europene sunt specializate în producția de produse de calitate..

 1. Primul loc în clasament merge pe bună dreptate la conservele Innova Evo. În compoziția lor, puteți găsi exclusiv carne crudă și probiotice dietetice. În ciuda unei compoziții atât de scumpe, furajul costă aproximativ 100 de ruble pentru o cutie de 375 g. .
 2. Al doilea loc este produsul cu formula Wellness Chicken pe bază de carne naturală. În plus, în compoziția alimentelor conservate, puteți găsi conținutul de legume ușoare, suplimente de vitamine și minerale. Costul furajelor este de 50 de ruble pentru o cutie de 85 g .
 3. Evaluarea este completată de un produs de la producătorul italian Schesir, produs în Thailanda. Mâncarea este perfect echilibrată pentru o nutriție bună a pisicilor și costă aproximativ 50 de ruble pentru 85 g.

Evaluarea hranei holistice

Atunci când alegeți mâncare bună pentru animalul dvs. de companie, este imposibil să nu luați în considerare noua generație de alimente premium numită Holistic. Acestea diferă de altele prin conținutul crescut de ingrediente naturale și echilibrul precis al tuturor substanțelor. Există foarte puține produse cu adevărat de înaltă calitate din această clasă, astfel încât să le puteți enumera pe degete.

Mâncare uscată

Caracteristici:Primul loc în rating "uscătoare" holistică se îndreaptă pe bună dreptate la Innova Cat and Kitten. Acest produs este îmbogățit cu vitamina S și acizi grași, care sunt esențiali pentru sănătatea hainei pisicii tale. Echilibrul tuturor nutrienților păstrează perfect imunitatea animalului pe tot parcursul vieții sale, iar costul nutriției este de 1000 de ruble pe 2 kg .

Golden Eagle Holistic și Go Natural holistic, care nu au potențiatori de aromă, sunt considerate nu mai puțin bune. Aceste furaje sunt ideale pentru hrănirea animalelor cu boli gastro-intestinale, predispuse la îngrășare și pur și simplu cu o digestie slabă. Pentru pisicile alergice la pui, luați în considerare GRANDORF Natural & Sănătos, care absolut nu îl conține în compoziție. În mod surprinzător, costul unei astfel de furaje este de doar 700 de ruble pe 3 kg .

Conserve umede

FavorităNoua generație de nutriție naturală și echilibrată pentru animalele de companie cu blană include conserve umede. Evaluarea lor diferă de mâncarea uscată, dar în ceea ce privește numărul de buni reprezentanți ai clasei, acestea sunt, de asemenea, ușor.

Primul loc printre păianjenul umed holistic este un produs de la un producător italian Almo natura. Toate furajele produse de marcă se bazează pe carne naturală, legume și fructe, prin urmare sunt ideale pentru animalele cu afecțiuni hepatice, cardiace și renale. Costul unui pachet de furaje variază de la 50-80 de ruble.

După victoria clară a mărcii italiene, clasamentul include produse de la producători germani și englezi. Mancarea umedă Moonlight Dinner and Applaws conține numai ingrediente selectate, fără potențiatori de aromă adăugați. Costul acestor produse pe piață variază între 75-130 ruble la 100 g. .

Alegerea mâncării

Majoritatea proprietarilor de pisici sunt oameni ocupați care lucrează, care pur și simplu nu au suficient timp pentru a pregăti mâncare proaspătă pentru animalul de companie de două ori pe zi și trebuie să hrănească pisica exact de 2 sau chiar 3 ori. Și asta dacă animalul este complet sănătos, deoarece pentru animalele de companie care suferă de diverse boli, este pur și simplu imposibil să se echilibreze corect dieta din propriile produse..

Producătorii de alimente complete pentru pisici premium selectează ingredientele pentru produsele lor pentru a se potrivi tuturor nevoilor individuale ale animalului, pe baza sfaturilor medicilor veterinari cu experiență și efectuând toate cercetările necesare înainte de eliberare. De aceea, pentru a asigura o nutriție adecvată, animalul dvs. de companie ar trebui să aleagă hrană profesională echilibrată, îmbogățită cu toate mineralele și vitaminele pentru creșterea și dezvoltarea activă a pisicii..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Evaluare premium a hranei pentru pisici