Holistic - cel mai bun dintre cele mai bune alimente pentru pisici

Cât de mult știți despre hrana holistică pentru pisici? Dacă acesta este încă un cuvânt nou, străin pentru tine, atunci bine ai venit - articolul nostru va dezvălui secretele hranei de clasă holistice!

Toate alimentele holistice pentru pisici au următoarele avantaje clare:

  1. Majoritatea rațiilor holistice conțin până la 70% carne sau pește selectat pur, există opțiuni care constau în 90-95% carne. Materiile prime utilizate pentru hrana animalelor pot fi utilizate în mod egal și pentru alimente și oameni.
  2. Aceste rații sunt preparate folosind o tehnologie specială care implică un tratament termic minim. Datorită acestui fapt, un maxim de nutrienți sunt reținuți în dietele gata preparate.
  3. Dietele holistice sunt considerate nutriție profesională. Acestea sunt indispensabile pentru hrănirea animalelor de reproducție, de rasă pură și de animale.
  4. Nu conține potențiatori de aromă, arome, conservanți. Conservarea produsului se datorează includerii conservanților naturali în compoziție - vitaminele C și E, rozmarin.

Înțelesul cuvântului holistic

Termenul „holistic” în sine este derivat din cuvântul „holism” (din greacă - complet, întreg). Holismul, la rândul său, este o întreagă filozofie de zi cu zi, care implică unitatea și idila sufletului uman, a corpului și a lumii înconjurătoare. Principiul filozofiei holismului a fost format de Aristotel și spune următoarele: „Întregul este mai mult decât suma părților sale”..

Creatorii alimentelor holistice sunt ghidați de același principiu: toate componentele dietei sunt combinate în mod ideal și au împreună un efect sinergic asupra animalului de companie.!

Caracteristicile compoziției furajului

Am spus deja că baza oricărui aliment holistic este carnea sau peștele natural. Aceste produse sunt hrana pisicilor în condiții naturale, iar instinctele animalelor noastre de companie sunt neobișnuit de puternice, în ciuda domesticirii lor pe termen lung. Cu toate acestea, pisicile nu se limitează doar la carne. Când strămoșul sălbatic al animalului nostru de companie domesticit a prins vânat, primul lucru pe care l-a făcut a fost să mănânce conținutul stomacului și al intestinelor..

Și a existat întotdeauna cel puțin o cantitate mică de hrană vegetală, necesară și pentru animalul de companie. Prin urmare, alimentele din clasa holistică țin cont și de acest lucru, ele conțin componente necesare, cum ar fi legumele, fructele, fructele de pădure, ierburile utile. Există diete cu adaos de orez brun, mazăre și linte. Cu toate acestea, cantitatea de astfel de ingrediente este strict dozată și rareori depășește 10%..

Cerealele, soia, măruntaiele pentru producția de furaje nu sunt utilizate holistic, prin urmare, recenziile despre ele sunt aproape 100% pozitive.

Sfaturi utile pentru alegere Mâncare pentru pisici veți găsi în următorul videoclip.

Feed de clasă holistică

Acum sunt mai mulți producători de alimente pentru pisici. Care dintre ele produce exact produsele de înaltă calitate despre care vorbim astăzi, veți afla chiar acum.

Numele feeduluiFotografieDescriere
Pisică orientală Acest producător de alimente de înaltă calitate promite aproximativ 75% ingrediente din carne de calitate. În plus, aceste alimente conțin o sursă suplimentară de proteine ​​- ouă întregi. Ierburile canadiene sunt un ingredient unic pe care Orijen îl adaugă în dietele lor uscate. Somonul și hamsia sunt adăugate la aceste furaje ca sursă de Omega-3 și Omega-6.
ACANA Producătorul canadian ACANA subliniază faptul că pentru produsele sale folosește carne și ouă de la păsări sălbatice și pești prinși în sălbăticie. ACANA nu folosește cartofi sau cereale în produsele sale. Dar în aceste diete puteți găsi astfel de componente interesante: dovleac, alge, rădăcină de păpădie, anghinare, curcuma, semințe de chimion, șolduri.
Vultur auriu Producătorul american Golden Eagle are în arsenalul său produse de calitate super-premium și clasa holistică luată în considerare astăzi. Vă recomandăm aceasta din urmă. Dacă găsim cu adevărat greșeli în compoziție, atunci în unele produse din Golden Eagle puteți găsi „făină de pui”. Și pentru producția sa, nu numai carnea este uneori măcinată, ci și tendoanele, pieile și oasele.
Bunastare Cu toate acestea, recenziile pentru mâncarea pentru pisici Wellness sunt foarte bune, iar prețul acestui aliment este ridicat. Pentru producerea rațiilor Wellness se folosește doar carne sau pește, completat cu pricepere cu cartofi, roșii, afine. Wellness are o selecție solidă de diete uscate și umede.
Innova Mâncarea Innova este considerată una dintre primele din segmentul holistic. Pot fi hrăniți pisoii începând cu vârsta de 6 săptămâni. Pentru aceasta, Innova conține brânză de vaci, lapte, ulei de pește și probiotice..
FelidaeAcest feed are, de asemenea, calitatea de holistică sau așa cum se numește „Grad uman” („ca pentru oameni”). Produsele Felidae includ 4 surse de proteine ​​simultan: pui, curcan, miel, pește. Pe lângă componenta din carne, pisica dvs. va găsi aici plante medicinale sănătoase, fructe de pădure, probiotice și minerale. Felidele produc alimente uscate și conserve pentru pisici, care primesc în mare parte recenzii pozitive.

Video „Mâncare holistică pentru pisici”

Vă invităm să aflați ce alți producători, în afară de cei menționați, oferă produse de înaltă calitate de clasă holistică!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Holistic - cel mai bun dintre cele mai bune alimente pentru pisici