Evaluarea celei mai bune alimente pentru pisici 2018

Toată lumea știe că pisicile sunt animale prădătoare. Așadar, merită să le hrănești, ținând cont de toate elementele necesare corpului pisicii: proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale. Toate acestea sunt necesare pentru ca animalul de companie să fie activ, să aibă un apetit bun și să arate sănătos. Va fi dificil să alegeți singuri dieta potrivită, prin urmare, pentru a ajuta proprietarii de animale de companie ronțăitoare, oferim o evaluare a celei mai bune alimente pentru pisici din 2018.

Pe scurt despre clasele de hrană

Economie

Mâncare pentru pisici din clasa economică

Acest produs este destinat pisicilor pretențioase. Se prezintă atât uscat, cât și umed. Cu scopul său, mâncarea economică se descurcă perfect - animalul nu va flămânzi niciodată (desigur, cu reaprovizionarea constantă a bolului). Cu toate acestea, este fabricat de obicei din soia ieftină și proteine ​​vegetale și include arome, potențatori de aromă și agenți de colorare..

Premium

Mancare premium pentru pisici

Aceste furaje conțin deja carne naturală și subproduse de o calitate mai bună, dar majoritatea au încă înlocuitori. Acest lucru nu înseamnă că calitatea produsului prezentat este la cel mai bun nivel, dar dacă îl privești din punct de vedere al echilibrului, hrana este bună. Pentru animalele de companie care nu au probleme cu tractul digestiv și nu au alergii, este perfect.

Suită

Mancare de lux pentru pisici

Nu veți găsi niciodată astfel de alimente într-un supermarket obișnuit, deoarece acestea sunt vândute numai în magazinele pentru animale de companie sau în magazinele online profesionale. După tipuri și există o mulțime de ele: medicinale, hipoalergenice, pentru pisoi, pentru pisici care alăptează și așa mai departe.
De obicei, nu există boabe în astfel de alimente. Sunt fabricate numai din produse din carne de înaltă calitate, echilibrate în proteine, vitamine și minerale.

Holistică

Mâncare holistică pentru pisici

Acest tip de furaje este dezvoltat de medicii veterinari de top din lume în laboratoare speciale. Această hrană este aleasă, de regulă, pentru pisicile de rasă, deoarece multe dintre ele au probleme de sănătate. Trebuie remarcat faptul că compoziția hranei de clasă „holistică” este foarte detaliată..

Masa producătorilor populari

Clasă

Producător

Tara de fabricatie

Categoria prețurilor

Economie

„Whiskas”

Statele Unite ale Americii

In medie

„Kitekat”

Statele Unite ale Americii

In medie

„Friskies”

Elveţia

In medie

Premium

„Șeba”

Statele Unite ale Americii

Peste medie

"Potrivire perfectă"

Statele Unite ale Americii

Peste medie

"Purina one"

Statele Unite ale Americii

Peste medie

„Organix”

Olanda

Peste medie

„Prevital”

ceh

Peste medie

„Dr. Clauder "

Germania

Peste medie

Super - premium

"Royal Canin"

Franţa

Înalt

„Dealuri”

Statele Unite ale Americii

Înalt

„ProPlan”

Statele Unite ale Americii

Înalt

„Eukanuba”

Statele Unite ale Americii

Înalt

„Acana”

Canada

Înalt

"Orijen"

Canada

Înalt

„Schesir”

Thailanda, Europa

Înalt

Holistică

„Evo Innova”

Statele Unite ale Americii

Înalt

„Acana”

Canada

Înalt

„Felidae”

Statele Unite ale Americii

Înalt

Eagle Pack Holistic

Statele Unite ale Americii

Înalt

Video: medicul veterinar vorbește despre hrana proastă

Evaluarea feed-ului după clasă și tip

Economie

Mancare pentru pisici Gourmet

„Gourmet”. Acest tip de furaje se vinde exclusiv umed în cutii de 85 g. Conserve sunt depozitate pentru o perioadă scurtă de timp și conțin conservanți, agenți de îmbunătățire a aromelor și arome..

Mâncare pentru pisici Felix

„Felix”. Produsul conține ingrediente naturale, săruri minerale, vitamine și minerale esențiale. Cu toate acestea, medicii veterinari recomandă administrarea pisicilor doar ocazional..

Mâncare pentru pisici Sheba

Șeba. La fel ca „Gourmet”, este vândut doar într-o versiune umedă. Dezavantajul acestui aliment este că este destinat exclusiv ca o delicatesă..

Friskies hrană pentru pisici

„Friskies”. Aceste alimente sunt bine publicitate și populare și pot fi găsite în aproape toate magazinele la un preț accesibil. Este potrivit pentru pisici, pisici castrate și pisici naturalizate, precum și pisici domestice fără boli sau intervenții chirurgicale anterioare.

Mancare pentru pisici Whiskas

„Whiskas”. Deși compania care produce această marcă de furaje este pe piață din 1958, acest lucru nu înseamnă că calitatea tuturor produselor sale este la cel mai bun nivel. Este aproape imposibil să găsești carne naturală și substanțe nutritive într-o pungă cu „Whiskas”.

Premium

Hrană pentru pisici Acana Grasslands

Pajiști Acana. Cele mai nutritive dintre concurenți. Conține miel, rață, biban, hering, polen, precum și ouă de pui, miel și ficat de rață. Nu sunt excluse leguminoasele: linte și mazăre. Producătorii nu au uitat de fructe și legume: dovleac, morcovi și mere, precum și alge și ierburi care normalizează digestia.

Mancare pentru pisici Prima alegere Inital Vitality pentru pisici adulte

Prima alegere Vitalitate de interior pentru pisici adulte. Hrana de la același producător. De asemenea, conține toate oligoelementele vitale și antioxidanții. Compoziția include orez brun, sfeclă și chiar roșii.

Mâncare pentru pisici Arden Grange

Arden Grange. Conține numai organe de carne reale și orez. De asemenea, conține probiotice utile pentru digestie. Ei bine, principalul avantaj al acestui feed este prețul său rezonabil..

Mancare pentru pisici Cimiao

„Cimiao”. Conține ingrediente exclusiv naturale și fibre. Această mâncare de elită este vândută în pachete de 2 kg la un preț de până la 2.000 de ruble.

Mâncare pentru pisici fără cereale Nutram

Nutram fără cereale. Nu conține cereale. Are recenzii foarte bune de la proprietarii de pisici.

Holistică

Mâncare pentru pisici Golden Eagle Holistic

Golden Eagle Holistic. Nu conține arome și potențatori de aromă. În stare bună cu comunitatea veterinară internațională. Cel mai adesea, astfel de alimente sunt recomandate pentru prevenirea oricăror boli la un animal de companie..

Mâncare naturală naturală pentru pisici

„Du-te natural holistic”. Această mâncare este destul de diversă: dacă pachetul are o bandă verde, înseamnă că nu există boabe în compoziție, o bandă roz înseamnă conținutul de pui, fructe și legume, iar una purpurie - exclusiv carne. Ajută la prevenirea obezității și a problemelor gastrointestinale.

Mâncare pentru pisici Grandorf

„Grandorf”. În 2015, acest aliment a fost pe lista celor mai bune alimente, potrivit medicilor veterinari. Producătorii scriu că „Grandorf” nu conține carne de pui. Prin urmare, este perfect pentru animalele alergice la acest tip de carne..

Mancare pentru pisici Acana

„Acana”. Mâncarea conține toate substanțele necesare pentru susținerea funcțiilor vitale, precum și vitamine și minerale.

Mancare pentru pisici Innova

Innova. Compoziția furajului este aproape perfect echilibrată. Producătorul este unul dintre primii care aparțin acestei clase.

Cea mai bună mâncare pentru pisici

Mâncare pentru pisici pentru pisicile din prima alegere

Pisica 1st Choice. Mâncarea are un singur dezavantaj - nu este întotdeauna posibil să o găsești în magazinul de animale de companie. Compoziția „Pisicuței 1st Choice” include toate vitaminele și mineralele importante pentru sănătatea bebelușului, grăsimea de somon și un maxim de ingrediente din carne. Conceput pentru pisoi de la două luni la un an.

Lățimea dealului pentru hrană pentru pisici =

Planul științific al lui Hill. Disponibil sub formă de mousse uscat și umed. Datorită acestuia din urmă, pisoiul poate fi ușor obișnuit cu hrănirea uscată suplimentară. Printre neajunsuri, se poate remarca faptul că compoziția conține proteine ​​vegetale și carbohidrați, care nu sunt foarte utili pentru pisoii mici..

Mâncare pentru pisici Royal Canin

Royal Canin. Sortimentul este, de asemenea, variat: există mâncare uscată, mâncare umedă și chiar un înlocuitor al laptelui de pisică. Avantajul este prețul destul de mic în comparație cu alte fluxuri premium. Dar, din păcate, în Rusia există alte standarde de calitate pentru hrana pentru pisici, astfel încât punga achiziționată de la o fabrică rusă este inferioară calității față de cea europeană.

Pentru pisicile castrate

Mancare pentru pisici Blue Buffalo

„Bivol albastru”. Mâncarea este prezentată în versiuni umede și uscate. A fost creat ținând cont de caracteristicile sănătății animalului și de vârsta acestuia.

Mancare pentru pisici Orijen

Orijen. Creat ca o dietă săracă în carbohidrați. Furajul conține o cantitate mare de proteine. Prin proprietățile, compoziția și raportul dintre grăsimi, proteine ​​și carbohidrați, acesta poate fi atribuit nutriției naturale.

Hills Neutered Cat Food pentru pisici

„Hills Neutered Cat”. Are o linie de tipuri cu proprietăți medicinale și profilactice. Chiar dacă pisica are complicații după operație, acest aliment se va încadra armonios în dieta sa..

Hrana pentru pisici Evo

„Evo”. Baza acestui furaj este carnea integrală, care este deja un plus semnificativ. Nu include alte ingrediente..

Hrana pentru pisici Natural Trainer

„Antrenor natural”. Cea mai optimă și mai ieftină opțiune pentru pisicile castrate. O nutriție adecvată (conține oligoelementele și vitaminele necesare) va oferi animalului de companie cea mai bună formă.

Toți proprietarii de animale de companie ar trebui să știe că corpul animalului, ca și cel al oricărei alte ființe vii, este individual. Pentru început, nu ar strica să verifici starea de sănătate a animalului tău de companie. Veterinarul va stabili dacă pisica sau pisica are alergie, boală sau intoleranță. De asemenea, vă va ajuta la alegerea hranei individuale pentru animalul dvs. de companie. Ai grijă de sănătatea animalului tău de companie, precum și de a ta!

">
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Evaluarea celei mai bune alimente pentru pisici 2018