Tipuri de alimente umede pentru pisici

Există două tipuri principale de hrană pentru pisici gata de consum: uscată și umedă. În mod ideal, un animal ar trebui să aibă ambele tipuri de alimente în dieta sa. Nu toate alimentele umede pentru pisici sunt sănătoase sau hrănitoare. Astăzi, furajele holistice au devenit foarte solicitate, rambursând complet animalele de companie pentru aportul zilnic de vitamine și alte elemente vitale..

  • Economie. Furajele sunt fabricate din subproduse, conțin mulți aditivi artificiali, culori, arome sintetice. Aceste alimente pentru pisici nu sunt recomandate pentru utilizarea zilnică. Acestea provoacă urolitiază, tulburări digestive și deficiențe de vitamine la animalele de companie..
  • Premium. Alimentele sunt fabricate din materii prime mai naturale. Există aditivi chimici în furaje, dar într-o cantitate mai mică decât în ​​categoria clasei economice.
  • Super premium. Aceasta include mâncare holistică făcută în întregime din produse naturale de bună calitate. Nu există arome, coloranți și alți aditivi sintetici în dietă. Holisticele sunt ideale pentru o dietă zilnică.

Mâncarea umedă poate fi sub formă de pateuri, masă de jeleu, bucăți de carne într-un sos lichid.

Caracteristici și beneficii ale hranei pentru pisici holistice umede

Categoria de hrană umedă pentru pisici holistică este concepută pentru a fi utilizată în mod consecvent. Datorită utilizării produselor de înaltă calitate și procesării lor speciale, nutriția reține maximul de substanțe valoroase necesare pentru sănătatea pisicii.

Principalele avantaje ale alimentelor umede:

  • Procent ridicat de umiditate. Nu toate pisicile beau singure cantitatea necesară de apă, iar mâncarea moale compensează lipsa de lichid.
  • Potrivit pentru pisoi mici și pisici bătrâne - ambii nu pot mesteca complet alimentele uscate, care afectează negativ stomacul.
  • Durată lungă de valabilitate. Spre deosebire de alimentele uscate, alimentele moi conservate sunt păstrate timp de câțiva ani, pot fi luate în rezervă.

Mâncarea holistică umedă pentru pisici are, de asemenea, unele dezavantaje, ia în considerare acestea.

Minusuri:

  • Preț mai mare.
  • Nu este potrivit pentru alimentarea mono. În ciuda tuturor beneficiilor unui produs natural, acesta nu trebuie administrat pisicilor în mod continuu. Dinții pisicilor sunt proiectați pentru a se curăța în timp ce mănâncă alimente solide și uscate. Când o pisică mănâncă numai alimente moi, tartrul progresează, începe boala gingiilor și maxilarul devine slab..

Cea mai bună mâncare umedă pentru pisici

Vă prezentăm un rating de cea mai bună calitate și cea mai bună hrană holistică pentru pisicile domestice. Revizuirea include produse care s-au dovedit a fi recenzii pozitive de la crescători, medici veterinari și proprietari obișnuiți de pisici..

Almo natura

O gamă largă de arome este prezentată în conservele de clasă holistică Almo nature. Pentru animalele de companie, puteți lua o delicatese cu ton, păstrăv, pui, iepure. Pe lângă carne, alimentele umede conțin legume, ierburi, fructe.

Du-te natural

Este una dintre cele mai bune mărci pentru hrană uscată și umedă pentru pisici. Compania achiziționează produse pentru hrana sa de la ferme durabile. Mâncarea delicioasă, sănătoasă și bogată va atrage mulți „cu dungi de mustață”.

Innova

Compania oferă conserve holistice pentru pisici și pisoi de la o lună și jumătate. În plus față de carne, fructe și legume, produsele lactate, uleiul de pește și pribiotice sunt incluse în furaje. Alimentele sunt considerate medicinale și complet hipoalergenice..

ui

Schesir

Alimentele umede dietetice cu compoziție nutrițională sunt potrivite pentru supraalimentarea pisicilor domestice. Au un conținut foarte scăzut de grăsimi, iar proporția proteinelor este de aproximativ 80%.

Cina la lună

Alimentele holistice conservate fără cereale de la un producător german conțin doar ingrediente naturale și sunt îmbogățite cu vitamine. Plantele medicinale care alcătuiesc compoziția au un efect benefic asupra rinichilor, stomacului și imunității animalului de companie.

Aur Nutra

Completând lista noastră este o altă hrană umedă premium, concepută special pentru pisicile domestice de rasă. Formula specială promovează absorbția completă a nutrienților, saturând organismul cu vitamine și minerale.

Hrana umedă holistică este potrivită pentru pisicile care au suferit boli grave sau intervenții chirurgicale, întrucât îndeplinesc toate normele unei diete naturale.. Prețul mediu pentru un borcan de 280 g - 200-220 ruble.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Tipuri de alimente umede pentru pisici