Revizuirea hranei pentru pisici applaws

Când formează dieta pisicilor, mulți proprietari preferă produse pe bază de ingrediente naturale. Sunt echilibrate și conțin toți nutrienții esențiali de care are nevoie animalul.

Cererea creează aprovizionare, astfel încât gama de hrană de calitate se extinde constant. Unul dintre aceste produse este hrana pentru pisici Applaws.

Forme de compoziție, clasă și eliberare

Hrana pentru animale, făcută numai din ingrediente naturale, aparține categoriei holistice, ceea ce înseamnă - holistică. Adică, atunci când elaborează o rețetă, producătorii respectă o abordare integrată și iau în considerare toate nevoile animalelor de companie. Applaws, produs în Marea Britanie, aparține acestei clase, ceea ce ne permite să îl considerăm cu încredere un produs de calitate superioară..

Feed holistic de înaltă calitate
Feed holistic de înaltă calitate

Un mare avantaj al Applaws este absența cerealelor. Acest aliment este optim pentru pisicile predispuse la reacții alergice. De asemenea, nu există componente în produse care să aibă un efect negativ asupra activității organismului - coloranți chimici, conservanți și arome artificiale. Compoziția furajelor este reprezentată de ingrediente naturale, inclusiv:

 1. Carne si peste. În granulele uscate, acestea ocupă mai mult de 50%, în conservele - 75-85%. Acestea sunt ambele fileuri deshidratate de carne de pasăre sau pește de mare, precum și carne tocată din aceste produse. Sunt principala sursă de proteine ​​animale.
 2. Cartofi. Această legumă rădăcină conține glucide lente, care, spre deosebire de cele rapide, energizează corpul mult timp..
 3. Pulpa de sfecla - o sursă de fibre cu capacitate moderată de fermentare. De fapt, este o fibră care ajută la îndepărtarea toxinelor și curățarea intestinelor.
 4. Grăsimi animale. Bogat în aminoacizi care previn bolile cardiovasculare și au un efect benefic asupra stării pielii și a stratului.
 5. Fructe, alge marine și plante medicinale - componente vegetale care îmbogățesc corpul cu vitamine. Când sunt utilizate, se formează imunitate stabilă și riscul de boli ale sistemului genito-urinar este redus.
 6. drojdie de bere. Supliment alimentar natural care este o sursă de vitamine B.

Compania produce atât alimente uscate, cât și umede. Conserve sunt ambalate în pungi sigilate, cutii și tăvi din plastic, a căror greutate variază de la 70 la 156 de grame. Granulele uscate sunt produse în pachete de vid cu un dispozitiv de fixare convenabil, cântărind 0,4, 3 și 7,5 kg. Astfel de pungi vă permit să păstrați proprietățile benefice ale furajului și gustul acestuia pentru o perioadă mai lungă de timp..

Pentru hrănirea zilnică

Linia de mâncare pentru pisici Applaws are o gamă largă de produse atât uscate, cât și umede. Pentru dietele zilnice de animale de la unu la 8 ani, sunt potrivite opțiunile cu eticheta Pui de pisică adultă pe bază de pui sau Pui de pisică adultă cu rață suplimentară - cu carne de pui și rață. Acestea conțin raportul optim de proteine, grăsimi și carbohidrați, ceea ce ajută la întărirea sănătății animalului de companie și la menținerea activității sale fizice.

Pentru hrănirea zilnică
Pentru hrănirea zilnică

Pentru pisicile care iubesc peștele, mâncarea poate fi oferită ca meniu zilnic Pui de pisica adult cu somon suplimentar cu somon. Este îmbogățit cu acizi grași polinesaturați, care au un efect benefic asupra calității învelișului animalului. Pui de pisica adult cu miel suplimentar cu miel este potrivit pentru dieta zilnică a animalelor de companie fastidioase.

Alimentele umede Applaws vin în peste 15 arome diferite. Dacă o pisică refuză să folosească un conservant uscat, atunci îi puteți oferi în siguranță mâncarea conservată de acest brand. Bucățile naturale de carne în jeleu sau sos, tocanele și pateul au caracteristici gustative excelente.

Important! Este necesar să se dea hrană umedă în cantități mici, deoarece, după scoaterea ei din pachetul de vid, devine degradată și se deteriorează rapid.

Pe categorii de vârstă

Pisoii au nevoie de nutriție care să le promoveze creșterea deplină și să asigure dezvoltarea corectă a tuturor organelor. Animalele mai în vârstă au nevoie de un aliment ușor digerabil, care să nu împovăreze sistemul digestiv. Producătorii de alimente Applaus au luat în considerare aceste caracteristici și au dezvoltat o formulare potrivită pentru pisici de diferite vârste.. 

Hrana pentru pisoi Pui de pisoi cu pui conține o cantitate mare de fosfor și calciu, seleniu și zinc. Primele două elemente contribuie la formarea țesutului osos, restul sunt antioxidanți. În plus, compoziția conține metionină, care este implicată în formarea ghearelor și a părului. De asemenea, bebelușilor li se poate oferi mâncare KittenTunaс cu ton.

Pentru animalele de companie cu vârsta peste 8 ani, există produse cu etichetă Pui de pisică senior. Se bazează pe peste 75% carne de pui și un procent redus de carbohidrați. O astfel de compoziție ajută la menținerea masei musculare a unei pisici mai în vârstă la nivelul dorit. Mâncarea este ușor digerabilă, îmbogățită cu iod și zinc, care promovează procesele de regenerare și întăresc sistemul imunitar.

Pentru hrănire restricționată

Compania nu eliberează rigle de alimentare cu restricții. Produsele Applaws pentru pisici conțin vitamine și nutrienți esențiali. Este potrivit pentru toate animalele de companie, inclusiv cele sterilizate și castrate, deoarece, pentru a evita excesul de greutate, au nevoie de o dietă completă, care să conțină un minim de carbohidrați..

Sub formă de conserve
Sub formă de conserve

Unii proprietari au o atitudine negativă față de lipsa alimentelor specializate Applaws destinate acestei categorii de animale. Cu toate acestea, fiecare organism este individual și nu este un fapt faptul că, după operație, pisica este potrivită pentru hrana specifică animalelor de companie sterilizate..

Pentru pisicile predispuse la reacții alergice, cea mai bună opțiune este sub formă de pelete uscate pe bază de pește. Acestui produs îi lipsește complet carnea de pui, singura sursă de proteine ​​animale fiind fileurile de pește naturale. Proteina vegetală este reprezentată de linte și făină de naut. Recenziile medicilor veterinari confirmă faptul că compoziția acestui aliment Applaws este potrivită pentru animalele de companie cu un sistem digestiv sensibil..

Recomandări de hrănire

Cota medie zilnică este indicată de producător pe ambalaj și variază în funcție de tipul de furaje, precum și în funcție de greutatea și vârsta animalului. Doza este împărțită în două doze și în medie este (g / zi):

 • o pisică cu o greutate de până la 4 kg - 25-40;
 • aproximativ 5 kg - 40-60;
 • 5-8 kg - 60-100.
La păianjeni
La păianjeni

Pisoii cu vârsta de până la 4 luni nu au nevoie de mai mult de 55 de grame de furaj pe zi. De la 4 la 6 luni - până la 70 g. Până la vârsta de un an, doza trebuie să corespundă normelor de hrănire a animalelor adulte. 

Argumente pro şi contra

Principalele avantaje ale produsului sunt următoarele:

 • apartenența la clasa holistică, care indică calitatea produsului;
 • un procent ridicat de proteine, care se bazează pe ingrediente naturale din carne;
 • lipsa componentelor cerealelor;
 • o cantitate mare de vitamine și minerale;
 • o gamă largă de tipuri și gusturi;
 • numai compoziția naturală fără adăugarea de conservanți chimici și parfumuri;
 • ambalare convenabilă.

Toate fluxurile de elită au aproape singurul dezavantaj - costul ridicat. Cu toate acestea, în ciuda compoziției de înaltă calitate, nu este cel mai scump produs dintre produsele similare din clasa holistică..

Concluzie

Mâncarea Applaws este aleasă de proprietarii cărora le pasă de sănătatea animalelor de companie. O dietă zilnică bazată pe acestea va oferi corpului pisicii nutrienții necesari. O varietate de gusturi și tipuri vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune de meniu pentru cele mai pretențioase animale.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Revizuirea hranei pentru pisici applaws