Instrucțiuni pentru utilizarea tabletelor de stres stop

În viața oricărei creaturi vii există momente dificile, subliniază. Și pisicile nu fac excepție - uneori au nevoie de medicamente la fel de mult ca oamenii. Prin urmare, fiecare proprietar trebuie să știe despre tabletele Stop-Stress pentru pisici. Acestea au un efect calmant, ajutând animalul să facă față unei situații dificile, fără a se răni..

În primul rând, ar trebui să vă gândiți - ce situații sunt stresante pentru animal? În primul rând este:

 • plecarea proprietarului pentru o lungă perioadă de timp,
 • mutându-se într-un nou loc de reședință,
 • vizitarea unei clinici sau expoziții,
 • sosirea oaspeților (pentru cele mai modeste și nesociabile pisici)

Cu toate acestea, unii proprietari oferă și un sedativ în timpul unei călătorii obișnuite - dacă animalul nu tolerează bine drumul și este foarte bolnav. Oprirea stresului va ajuta și în această situație..

Compoziție, beneficii și dozare

Mulți proprietari de animale de companie încearcă să evite administrarea de medicamente animalelor de companie, cu excepția cazului în care este absolut necesar. Este destul de rezonabil - pisicile sunt foarte sensibile la medicamente, iar acestea din urmă pot provoca daune semnificative sănătății lor.

Dar aici vă puteți liniști - Api-San Stop Stress constă în principal din extracte de plante naturale. Compoziția include fenibut, precum și extracte din:

 • valeriană,
 • sunătoare,
 • hamei,
 • mentă,
 • calota.

Prin urmare, Stop Stress poate fi numit un medicament inofensiv. În același timp, are o eficiență ridicată - este suficient să dați doza calculată pentru a corecta comportamentul. Pisica nu va mai acționa agresiv sau va face griji. Pentru mulți proprietari, costul va deveni, de asemenea, un avantaj foarte important - mult mai mic decât cel al majorității analogilor.

Cu toate acestea, nu trebuie abuzat. Și înainte de utilizare, asigurați-vă că citiți instrucțiunile pentru a calcula corect doza..

Medicamentul este disponibil sub formă de tablete, precum și sub formă de picături. Ce opțiune să alegeți - decideți singuri. Dar dacă ați cumpărat pastile, nu uitați - fiecare cântărește 12 mg. Știind acest lucru, puteți calcula doza optimă. Pentru pisicile care cântăresc mai puțin de 5 kilograme, este mai bine să nu dați mai mult de un sfert de comprimat pe rând.. Cu o masă de 5 până la 10 kg - 0,5 filă odată. Doar cele mai mari pisici care cântăresc mai mult de 10 kilograme pot primi întreaga pastilă Stop Stress.

Eliberarea și vânzarea tabletelor se efectuează în 10 sticle. Prin urmare, după ce ați cheltuit o cantitate relativ mică o singură dată, veți primi o cantitate de medicament care va dura mult timp - de obicei trebuie să utilizați Stop Stress destul de rar..

Contraindicații

Înainte de a oferi un medicament necunoscut pisicii iubite, este foarte important să studiați compoziția sa, precum și să colectați alte date - instrucțiunile de utilizare a comprimatelor Stop-Stress conțin toate informațiile necesare.

Efectele secundare includ somnolență - pisica devine mai letargică, își pierde pofta de mâncare și caută să se retragă într-un loc calm, liniștit și întunecat pentru a face un pui de somn. Este în regulă - când timpul de oprire a stresului se termină, totul va reveni la normal.

Dar există anumite caracteristici în care nu este de dorit să dați acest medicament unui animal de companie. Lista lor include:

 • Diabet,
 • sarcina,
 • tumori,
 • alăptarea,
 • boli care afectează sistemul genito-urinar.

În alte cazuri, administrarea medicamentului nu va afecta animalul, făcând conținutul său mai calm și mai ușor.

Cum să dați medicamente pisicii dvs.?

Principalul dezavantaj al medicamentelor vândute în tablete este complexitatea utilizării lor. Într-adevăr, nu fiecare proprietar știe să dea unei pisici o pastilă Stop Stress. Există mai multe moduri aici.

Cel mai ușor este să zdrobiți o tabletă și să o adăugați la mâncare sau băutură. În acest caz, pisica va face totul de una singură. Dar de multe ori problema este că într-o situație stresantă nu vrea să mănânce sau să bea. Cum o faci să înghită Stop Stress într-o astfel de situație? Va trebui să acționăm decisiv.

Țineți pisica ferm, deschideți gura cu o mână și puneți pastila Stop-Stress în ea cu cealaltă. Este recomandabil să-l așezați direct pe baza limbii și ușor în lateral. În caz contrar, animalul de companie îl poate scuipa și trebuie să o ia de la capăt. Îi poți mângâia puțin gâtul - acest lucru va provoca un reflex de înghițire..

După ce ați luat pisica, este mai bine să o înfășurați într-o cârpă groasă, astfel încât să nu vă zgârie mâinile. Cu toate acestea, depinde de natură - unii indivizi înghit Stop-stress fără modificări inutile.

Rezultat

Asta e tot. Acum știți despre pastilele Stop Stress tot ce aveți nevoie pentru a vă ușura viața și viața iubitului animal de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea tabletelor de stres stop