Medicament anti-stres anti-stres pentru câini: cum să utilizați comprimate și picături

Opriți stresulCâinii, ca și oamenii, experimentează adesea anxietate și stres. Emoțiile sunt, de asemenea, inerente lor, se pot bucura violent și pot cădea în apatie. Dacă starea de stres devine prelungită, atunci sistemul nervos al animalelor de companie suferă suprasolicitări uriașe.

Prin urmare, au nevoie periodic de sedative care să contribuie la sănătatea și comportamentul lor mai stabil. Medicamentul antistres pentru câini „Stop Stress” este doar un astfel de remediu.

Structura. Formular de eliberare. Ambalare

Medicamentul este disponibil sub formă de tablete și formă de dozare prin picurare.

 • Picături „Stop Stress”. Soluție 10%, 1 ml soluție conține: fenibut - 100 mg (agent anxiolitic și nootropic, derivat β-fenil al neurotransmițătorului acid γ-aminobutiric), preparate extrase din calapac, valeriană, bujor, hamei, sunătoare și mentă. Ambalarea a 15 ml în sticle de fotopolimer. Au o aromă ușoară caracteristică.
 • Opriți tabletele de stres. Comprimatele sunt disponibile în două forme: 200 mg și 500 mg. 1 comprimat de 200 mg conține 100 mg de fenibut. 1 comprimat de 500 mg conține 200 mg de fenibut. Extractele de plante medicinale - 10 mg, respectiv 30 mg. De asemenea, compoziția tabletelor Stop-Stress include substanțe auxiliare: stearat de calciu, ciclamat, aspartam, carboximetilceluloză, zaharină, lactoză. Comprimatele Stop-Stress sunt ambalate în celule cu blistere sau ambalate în leagăne și flacoane din plastic.
Opriți stresul
Știați? Tratamentul câinilor a început să fie luat în serios numai în secolele XVIII-XIX. La acea vreme în Europa, studenții acestei nobile profesii erau învățați în instituții de învățământ speciale. În paralel, a fost publicată literatura auxiliară care acoperă tratamentul diferitelor boli ale animalelor..

Proprietăți farmacologice

Phenibut ajută la creșterea proceselor inhibitoare din sistemul nervos central, accelerează metabolismul energetic al ambelor emisfere ale creierului, circulația cerebrală, ajută la eliminarea produselor metabolice toxice.CâineComplexul de plante acționează asupra corpului ca un calmant ușor:

 • calota - calmează sistemul nervos, reglează somnul, are un efect relaxant mai pronunțat decât alte componente ale complexului pe bază de plante;
 • sunătoare - este un agent sedativ, anticonvulsivant și antispastic;
 • bujor - ajută corpul animalului să combată foamea de oxigen a creierului. Acționează antispastic, are calități antimicrobiene și anticonvulsivante;
 • hop - reglează somnul, are efecte antiinflamatorii și analgezice;
 • valeriană - are un efect calmant, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos central și cardiovascular, acționează ca un antispasmodic, scade tensiunea arterială, îmbunătățește secreția glandelor tractului gastro-intestinal.
Știați? Câinii sunt întotdeauna conștienți de starea de spirit a proprietarului. Și dacă dintr-o dată se întâmplă ceva neplăcut în viața lui și el este supărat, atunci acest lucru se reflectă întotdeauna în comportamentul și starea emoțională a animalului său de companie.
Opriți stresulComponentele medicamentului anti-stres Stop-Stress pentru câini au un efect pozitiv asupra stării generale a animalului, cresc rezistența organismului la influențe nocive asupra mediului.

Indicații de utilizare

Indicațiile de utilizare sunt destul de extinse:

 • Ca remediu preventiv pentru stres.
 • Din cauza bolii de mișcare în timpul transportului.
 • Participarea la evenimente (concursuri, expoziții), mutarea sau schimbarea mediului.
 • Activitate sexuală necontrolată, marcarea urinei în interior.
 • Agresivitate, urlet, frică, hiperactivitate.
 • Tulburări de somn și de alimentație.
Important! În plus față de medicarea câinelui pentru stres, puteți să îl interesați pe câinele dvs. pentru o nouă jucărie, să îl tratați cu un tratament neobișnuit, să organizați plimbări lungi în natură sau să învățați o nouă comandă..
Câine

Mod de administrare și dozare

Sedativele pentru câini „Stop Stress” sunt introduse în cavitatea gurii mai aproape de rădăcina limbii sau în spatele obrazului câinelui, cu un tratament preferat, de 2 ori pe zi conform instrucțiunilor.

Picături

Picăturile sunt utilizate în doze: pentru 1 kilogram de greutate există 2 picături de soluție.

Aflați mai multe cum să oprești un câine să latre, linge labele, tren de toaletă, cum să crești corect un cățeluș, cum să alegi și să antrenezi un câine pentru a folosi un guler și bot.

Pastile

Aplicat în doze:

 • greutate de până la 5 kg - 1/4 comprimat (200 mg);
 • de la 5 la 10 kg - 1 / 4-1 / 2 comprimate (200 mg);
 • de la 10 la 20 kg - 1 / 2-1 filă. (200 mg);
 • de la 20 la 30 kg - 1-1 ½ filă. (200 mg) și 1 / 4-1 / 2 tab. (500 mg);
 • de la 30 la 40 kg - 1 ½-2 filă. (200 mg) și 1 / 2-1 filă. (500 mg);
 • de la 40 la 50 - 1 comprimat (500 mg);
 • de la 50 și peste - 1-2 filă. (500 mg).
Cursul de administrare a sedativelor pentru câini "Stop Stress": corectarea reacțiilor la situații stresante - cu 3 zile înainte și 4 zile după evenimentele viitoare.Opriți stresulCu hiperactivitate sexuală - doza este aceeași, cu adăugarea unui contraceptiv, tratament - nu mai mult de 4 săptămâni.

Cu agresivitate excesivă, vocalizare, frică, hiperactivitate - tratamentul este prelungit mai mult de 4 săptămâni.

Cursul general de tratament cu Stop-Stress pentru câini este de 15-20 de zile.

Stresul la un animal, ca și la om, poate apărea din mai multe motive. Există câteva întrebări, ale căror răspunsuri pot clarifica situația - ce se întâmplă când este în căldură, cum se întâmplă câinii, cum să vă pregătiți pentru expoziții fără stres nejustificat, merită castrat sau castrează un animal, ar trebui un câine să se spele pe dinți, când și cum să luați vitamine, cum se folosește furminatorul, cum să hrănești un câine, cum să alegi jucării pentru animalul tău de companie.

Precauții și instrucțiuni speciale

Când interacționați cu medicamentul Stop-Stress, este necesar să respectați regulile de igienă și siguranță a mâinilor atunci când lucrați cu medicamente: nu trebuie să mâncați alimente, alcool și tutun. La sfârșitul tratamentului, animalul trebuie spălat cu o soluție de apă cu săpun..

Dacă sunteți alergic la anumite componente ale medicamentului, trebuie să reduceți contactul direct cu pielea și membranele mucoase. Este recomandat să purtați mănuși pentru a vă proteja pielea mâinilor..

În cazul contactului medicamentului „Stop-stress” cu pielea sau membranele mucoase, clătiți imediat zona corpului cu apă curentă. Dacă medicamentul intră în stomac, mergeți imediat la spital. La programarea cu medicul, trebuie să luați cu dvs. instrucțiunile pentru medicament.Igienă

Contraindicații și efecte secundare

Contraindicațiile pentru administrarea sedativului Stop-Stress pentru câini includ:

 • intoleranță la componentele care alcătuiesc compoziția;
 • sarcina;
 • alăptare;
 • indivizi sub 1 an;
 • antecedente de diabet zaharat;
 • încălcarea funcționării sistemului genito-urinar;
 • tumori maligne și benigne.
Important! Trebuie avut în vedere faptul că medicamentele „Stop-stress” sub formă de picături și sub formă de tablete, dacă sunt administrate simultan cu substanțe tranchilizante, anticonvulsivante și antipsihotice, pot spori și prelungi efectul acestora.
Uneori, medicamentul poate provoca vărsături în caz de intoleranță la componentele sale, precum și letargie sau agresivitate, alergii la piele. Dacă există unul sau mai multe simptome, Stop Stress pentru câini trebuie utilizat cu precauție sau oprit cu totul..La veterinar

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Păstrați sedativele Stop Stress pentru câini într-un loc uscat separat. Lumina directă a soarelui nu este permisă. Evitați contactul cu furaje și alimente. Nu da copiilor. A se păstra la temperaturi cuprinse între 0 și 25 de grade Celsius. Perioada de valabilitate - 1 an.

Medicamentul veterinar Stop-Stress nu trebuie administrat animalelor de companie fără consultarea prealabilă a unui medic veterinar. Este necesar să utilizați medicamentul foarte atent, deoarece are nu numai un efect pozitiv, ci și un efect negativ asupra stării animalelor. Corpul fiecărui animal de companie este unic, deci numai un medic veterinar poate prescrie o doză acceptabilă de medicament.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Medicament anti-stres anti-stres pentru câini: cum să utilizați comprimate și picături