Guler cu feromoni pentru pisici: ceea ce este mai bine, recenzii

La fel ca oamenii, pisicile pot fi stresate de anumiți iritanți. Pentru normalizarea stării psihoemotive și calmarea animalului, se pot folosi spray-uri sedative, tablete, injecții sau un guler cu feromoni. Acesta din urmă este considerat cel mai sigur și mai convenabil remediu potrivit pentru animalele de companie de toate rasele și vârstele. Are proprietăți calmante și poate ajuta pisica să facă față unei situații neplăcute sau să-și corecteze comportamentul..

Pisică cu guler și ochelari

Feromonii din colierul Calming Cat sunt distribuiți cu ajutorul unei pulberi de catalizator. Activează eliberarea sedativelor, după care inhalarea animalului devine mai puțin anxioasă. Pulberea de catalizator începe în mișcare, astfel încât animalul de companie va mirosi un miros liniștitor dacă este supraactiv sau anxios.

Feromonii sintetici nu sunt periculoși pentru animal, nu provoacă alergii sau iritații (o excepție poate fi un caz special), nu pot provoca un supradozaj. La deschiderea unui nou pachet, produsul are un miros specific, care poate fi prea dur sau neplăcut pentru simțul mirosului uman. Mirosul dispare rapid și rămân doar substanțele active, pe care doar pisica le poate simți.

Produsul nu trebuie să fie umed. Când este ud, își pierde proprietățile.

Gulerul în sine este fabricat din cauciuc flexibil, lung de 35-40 cm. Principiul utilizării acestuia este similar cu mijloacele anti-continue de acest tip, când, după fixarea benzii, partea excesivă este tăiată cu foarfeca. Un deget ar trebui să treacă liber între gât și bandă. Materialul produsului este suficient de puternic și nu este deteriorat de impactul fizic crescut (de exemplu, atunci când este zgâriat). Prin urmare, trebuie să aveți grijă și să limitați aria liberă a animalului în timpul perioadei de utilizare a produsului. Banda se poate prinde pe ramuri și alte proeminențe, ceea ce va provoca sufocarea.

Pisică într-un guler cu feromoni

Indicații de utilizare

Un guler cu feromoni este folosit ca sedativ pentru a elimina anxietatea animalului în diferite situații stresante sau ca un factor de descurajare pentru animalele de companie excesiv de active și agresive. Poate fi aplicat în următoarele situații:

  • o excursie la medicul veterinar;
  • îngrijire (inclusiv tăiere);
  • participarea la expoziție;
  • schimbarea locului de locuit;
  • călătorie cu mașina sau cu avionul;
  • apariția unui nou membru al familiei (inclusiv nașterea unui copil sau o ședere lungă a unui oaspete în casă);
  • apariția unui nou animal;
  • sărbători cu artificii, cântece puternice, zgomot și zgomot;
  • lucrări de reparații;
  • în timpul unei furtuni.

Dacă gulerul este utilizat pentru a suprima temperamentul unui animal de companie excesiv de energic, atunci trebuie să ne amintim că produsul nu va rezolva problema. Poate fi un instrument auxiliar în procesul de creștere..

Guler cu feromoni

Revizuirea mărcilor populare

Gulerele calmante sunt la mare căutare în rândul gamei largi de produse pentru animale de companie. Pot fi cumpărate de la magazine de animale de companie, hipermarketuri sau comandate online. Este posibil să nu aibă neapărat feromoni. Acestea pot conține substanțe botanice care au efecte sedative asupra pisicilor. Mai jos sunt cele mai populare mărci de sedative cel mai frecvent întâlnite în punctele de vânzare cu amănuntul..

Beaphar No Stress Collar

Țara de origine - Țările de Jos. Gulerul este conceput pentru a corecta comportamentul animalelor în situații de stres. Este aprobat pentru utilizare la persoanele cu vârsta peste 12 săptămâni..

Produsul conține ingrediente naturale din plante - uleiuri esențiale de valeriană și lavandă. Ele sunt eliberate treptat și au un efect calmant asupra animalului de companie. Devine mai calm, mai conform și mai echilibrat. Efectul apare în decurs de o oră de la începutul utilizării.

Lungimea produsului este de 35 cm. Este atașat convenabil de gâtul pisicii, partea în exces poate fi tăiată cu ușurință. Durata de viață este de 6 săptămâni. Preț mediu - 450 de ruble.

Gulerul Beaphar No Stress pentru pisici

Relaxivet

Țara de origine - Germania. Gulerul este recomandat pentru utilizare în timpul separării prelungite, în timpul perioadei de „împerechere”, atunci când se deplasează și alte situații stresante. Principalele ingrediente active sunt uleiurile esențiale de lavandă și mușețel. Acestea au un efect calmant și intră în vigoare imediat după punerea pe produs.

Banda are o lungime de 40 cm, este atașată convenabil de gât și poate fi îndepărtată cu ușurință. Gulerul este conceput pentru 30 de zile de utilizare continuă. Costul mediu - 350 de ruble.

Relaxivet pentru pisici

Sentry Good Comportement

Țara de origine - SUA. Gulerul de pisică Sentry conține substanțe sintetice care imită feromonii unei pisici mamă în timpul alăptării. Ingredientele active ajută animalul să facă față stresului, să îl facă mai ascultător și mai calm. Produsul nu are restricții de vârstă pentru utilizare. Durata funcționării continue este de 30 de zile. Produsul care nu este utilizat trebuie depozitat într-un ambalaj sigilat pentru a preveni intemperia substanței active..

Centura poate elibera o cantitate mică de pulbere, care este catalizatorul componentei principale. Este suficient să ștergeți pulberea cu un șervețel, nu este dăunător și nu este periculos pentru animale. Lungimea benzii este de 38 cm. Este bine fixată, iar excesul este ușor tăiat cu foarfeca.

Costul mediu al Sentry Good Behavior este de 1100 de ruble.

Sentry Good Comportament pentru pisici

Recenzii

Galina Alexandrovna

„Am decis să cumpărăm un guler calmant pentru pisici, Beaphar No Stress Collar, pentru sărbătorile de Anul Nou, deoarece împușcăturile, petardele, artificiile și zgomotul provoacă stres serios animalului. Impresiile au fost duble. Pe de o parte, el a arătat cu adevărat rezultatul dorit: Revelionul a trecut calm. În același timp, ne-am pus gulerul cu câteva zile înainte de vacanță, astfel încât pisica să se obișnuiască cu noul accesoriu și să aibă timp să ofere efectul necesar. Pe de altă parte, are un parfum foarte puternic de lavandă. Atât eu, cât și soțul meu am avut dureri de cap din cauza acestui miros. Prin urmare, îl vom folosi numai atunci când avem nevoie urgentă ".

Andrey Dmitriev:

„Gulerul de pisică Feromone Sentry se ridică la înălțimea numelui său„ Good Behavior ”. Am luat un pisoi adolescent de pe stradă, dar el nu și-a apreciat fericirea. Locuia sub canapea, nu intra în mâinile lui, ieșea doar să mănânce, noaptea, în timp ce nimeni nu era acolo. Am decis să încercăm Sentry pentru a accelera adaptarea. Rezultatul nu ar trebui să vă facă să așteptați. După câteva zile, pisica a început să iasă în mod voluntar și, după câteva săptămâni, și-a permis să fie mângâiat. Perioada de adaptare a avut succes. Recomanda".

Anna Novikova:

„Mătușa mea trebuia să rămână cu noi o săptămână, iar pisicii chiar nu-i plac străinii din casă. Așa că i-au cumpărat un guler liniștitor Sentry Good Behavior. Din păcate, achiziția a fost dezamăgitoare. În primul rând, pisicii nu-i plăcea chiar ideea de a purta ceva la gât. În al doilea rând, nu a avut efect calmant. În primele câteva zile, pisica a fost într-adevăr mai puțin activă, dar apoi totul a devenit la fel. ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Guler cu feromoni pentru pisici: ceea ce este mai bine, recenzii