Opriți stresul: instrucțiuni de utilizare, de ce au nevoie pisicile?

Opriți stresul: instrucțiuniPisicile sunt capabile să experimenteze sentimente diferite. Pot fi stresați, îngrijorați, temători, nervoși..

Pisicilor le este uneori dificil să-și controleze comportamentul sub stres sau excitare nervoasă. În astfel de cazuri, poate fi utilizat un sedativ..

Picături pentru pisici Stop-stresul normalizează starea și comportamentul animalului, reduce emoția nervoasă, ajută la scăderea fricii și anxietății. Antistresul ajută animalul să se adapteze la condiții noi și normalizează somnul. Ingredientul activ al medicamentului este fenibut, care este, de asemenea, utilizat ca sedativ pentru oameni, dar într-o doză diferită.

De ce pisicile au nevoie de Stop Stress

La fel ca oamenii, și pisicile trebuie să se simtă calme și încrezătoare. Nootropii precum Stop Stress ameliorează experiența unui animal în situații critice.

Diverse expoziții, transportul animalului, un nou loc de reședință, chiar reparații și reamenajări în casă pot da drumul animalului. Acest lucru se poate manifesta în moduri diferite, de la o stare de agresivitate și până la faptul că animalul se va ascunde, se va strânge într-un colț și nu va mai mânca. Antistresul pentru pisici poate ajuta la prevenirea traumei psihologice.

Compoziția și forma eliberării

Preparatul conține fenibut - ingredient activ și extracte din plante: catnip, motherwort, hamei, baikal skullcap. Ierburile completează acțiunea componentei principale. În plus, preparatul include: aspavit, glicerină și apa purificata.

Medicamentul este eliberat sub formă de tablete și picături. Soluția pentru picături este plasată într-o sticlă de 10 ml de culoare închisă, doza fiind de 100 mg de fenibut per 1 ml de soluție. Medicamentul este ambalat într-o cutie de carton, completată cu un dozator de picături.

Sub formă de pilule, doza de Phenibut este de 120 mg. Tabletele sunt plasate în sticle de sticlă de 10 bucăți.

Acțiune și indicații de utilizare

Medicamentul aparține medicamentelor sedative combinate. Ingredientul activ phenibut reface circulația sângelui în creier, îmbunătățește funcționarea sistemului nervos și îl calmează, normalizează metabolismul. Phenibut elimină inhibarea sistemului nervos central și reduce anxietatea. Extractele de plante completează efectul calmant. Remediul are următoarele aspecte asupra animalului:

 • În ce situații este recomandat să luați medicamentul Stop-StressAmeliorează sentimentele de frică.
 • Reduce stresul.
 • Calmează.
 • Promovează adaptarea.
 • Adaugă rezistență în situații critice.

La dozele recomandate, medicamentul nu dă efecte secundare și este considerat a fi cu risc redus.

Medicamentul Stop-Stress este indicat pentru utilizare în caz de nervozitate, agitație crescută, letargie, tulburări de somn și agresivitate la pisici. Se recomandă administrarea acestuia animalului atunci când se mută într-un nou loc de reședință, în prezența stresului, fricii, fobiilor, cu dorință sexuală crescută, sarcină falsă.

Contraindicații

Contraindicațiile pentru utilizare sunt intoleranța la componente și unele boli:

 • Sarcina și alăptarea.
 • Tumora.
 • Patologia sistemului genito-urinar.
 • Diabet.
 • Pisici cu vârsta de până la 12 luni.

În caz de intoleranță individuală la medicament și la componentele acestuia, animalul poate prezenta următoarele simptome:

 • Vărsături.
 • Diaree.
 • Reacție alergică a pielii.
 • Excitabilitate.
 • Somnolenţă.
 • Iritabilitate.

Dacă apare cel puțin unul dintre semne, trebuie să opriți imediat administrarea medicamentului. Pisica trebuie să revină la normal în termen de 3 zile. În caz contrar, pisica trebuie arătată medicului veterinar..

Instrucțiuni

Soluția trebuie picurată pe limbă sau administrată cu alimente. Perioada de tratament este de 20 de zile, în funcție de simptome:

 1. Cum să dai Stop StressÎnainte de a vă muta, o expoziție, sosirea oaspeților, pentru a preveni stresul și anxietatea, începeți să aplicați picături înainte de eveniment cu 5 zile înainte și continuați încă 2 zile după acesta.
 2. Odată cu excitarea sexuală crescută, se administrează picături împreună cu agenți hormonali.
 3. Cu agresivitate, frică, excitabilitate crescută, marcare a urinei, perioada de administrare a picăturilor este de 4 săptămâni.
 4. Dacă simptomele reapar, tratamentul trebuie repetat.

De asemenea, trebuie să țineți cont de starea inițială a pisicii, perioada de tratament trebuie prescrisă de medicul veterinar..

Dozare

Soluția este picurată la pisică pe limbă, obraz sau cu mâncare. Dozajul depinde de vârsta și greutatea pisicii. Cu un animal care cântărește până la 4 kg, dați 1 picătură de 2 ori pe zi, cu un animal cântărind până la 8 kg, dați 5 picături de 2 ori pe zi.

Dacă există un supradozaj, ar trebui să spălați imediat stomacul, în acest caz sunt luați enterosorbanți. Simptomele supradozajului pot fi: greață, vărsături, somnolență, scăderea tensiunii arteriale, întreruperea funcționării tractului gastro-intestinal, rinichi. Simptome similare pot să apară în prima zi de administrare a medicamentului și să dispară într-o zi fără intervenție. În acest caz, ar trebui să continuați să luați.

Dacă următoarea doză de medicament este omisă, trebuie doar să continuați să o luați conform schemei prescrise.

Picăturile de oprire a stresului sporesc efectul antipsihoticelor, tranchilizantelor și anticonvulsivantelor.

Perioada de valabilitate a medicamentului - 2 ani de la data eliberării.

Recenzii ale medicilor veterinari și proprietari de pisici

Medicii veterinari au o impresie pozitivă asupra acestui medicament. Se crede că stresul experimentat este la fel de dăunător pentru animale ca și pentru oameni. Atunci când o pisică experimentează periodic emoții negative, reacționează inadecvat la situații, atunci în viitor se poate retrage și experimenta traume mentale profunde. Este mai bine să preveniți stresul la animal, luând medicamentul în avans. Sistemul nervos al unui animal trebuie protejat la fel ca și oamenii..

Stop-stres-pentru-pisici-recenzii În general, proprietarii de pisici vorbesc bine despre Stop Stress pentru pisici. Mulți spun că drogul i-a ajutat cu adevărat pe dragii lor să treacă prin perioadele dificile din viața lor. Sunt întâlnite și cazuri de intoleranță la componente, dar destul de rar. Înainte de a utiliza Stop-Stress pentru pisici, instrucțiunile trebuie citite integral.

Trebuie să înțelegeți că o pisică nu poate spune direct că ceva o doare și, prin urmare, aruncați o privire mai atentă asupra animalului de companie. Mai ales în situații care provoacă stres animalului. De asemenea, merită luat în considerare faptul că animalul nu este supus examinărilor și observațiilor, așa cum fac oamenii. Prin urmare, pot exista boli latente sau cronice sau hipersensibilitate, alergii. Animalele nu sunt vaccinate pentru imunitate. Și dacă ați fost vaccinat recent, cu atât mai mult trebuie să aveți grijă atunci când utilizați droguri. Prin urmare, asigurați-vă că arătați animalul medicului veterinar înainte de a utiliza orice medicament și efectuați cel puțin o mică examinare..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Opriți stresul: instrucțiuni de utilizare, de ce au nevoie pisicile?