Potrivire perfectă: compoziția și beneficiile potrivirii perfecte

Alegerea hranei pentru o pisicăUn proprietar îngrijitor este întotdeauna responsabil pentru alegerea hranei pentru animalul său de companie. La urma urmei, hrana de calitate slabă amenință în viitor cu apariția unor probleme grave de sănătate. Adesea, pisicile și câinii suferă de urolitiază și boli cronice ale sistemului digestiv. În aproape toate cazurile, vina aparține proprietarului animalului de companie..

Veterinari recomanda nu cumpărați mâncare prea ieftină dacă, desigur, doriți să vă vedeți animalul de companie sănătos cât mai mult timp posibil. De obicei, conțin o cantitate mare de arome și conservanți. Printre selecția uriașă de produse moderne pentru pisici, există cele care conțin cantitatea minimă de componente dăunătoare. Acestea sunt așa-numitul feed din clasa de mijloc.

În compoziția lor, carnea este înlocuită cu măruntaie, dar sunt de calitate decentă și fără conservanți.

Unul dintre aceste fluxuri - Perfect Fit.

Mancare pentru pisici Se potriveste perfect

Tradus ca Perfect Fit - „potrivire perfectă”. Și chiar dacă mâncarea nu este așa ideal, ca feed premium, își justifică numele.

Toate produsele companiei sunt ambalate în cutii luminoase care atrag atenția. Compania are propriul său site web, unde puteți citi mai multe despre furajele produse.

Producătorul perfect fit este o companie bine-cunoscută specializată în producția de hrană pentru animale Marte. Această companie este susținută de popularitatea sa largă în întreaga lume. Autoria ei aparține unei astfel de lumi marca, ca Whiskas.

Structura

Judecând după recenzii, Perfect Fit nu este mai rău decât legendarul Whiskas. În ciuda faptului că Perfect Fit nu este un aliment premium și nu există carne în compoziția sa, ci doar produse secundare, din punct de vedere calitativ, poate fi egală cu acestea. Despre ce este compoziţie, producătorii au detaliat pe ambalaj:

 • Mâncare pentru pisiciProteine ​​degradate de pasăre.
 • Porumb.
 • Orez.
 • Clorura de potasiu.
 • Proteine ​​din cereale.
 • Sare.
 • Proteine ​​din porumb.
 • Faina de porumb.
 • Animal gras.

În feed premium în loc de degradat proteina din carne se utilizează carne degradată. Proteina de pasăre se numește măruntaie, cartilaj, făină de oase și reziduuri de carne. Potrivirea perfectă conține cel puțin treizeci la sută.

Avantajele și dezavantajele potrivirii perfecte

LA avantaje include următoarele:

 • Preț de furaj relativ scăzut.
 • O varietate de specii. Consumați alimente uscate și umede.
 • Proteine ​​de origine animală utilizate la fabricare.
 • Disponibilitate în toate supermarketurile din Rusia.

dezavantaje:

 • Nu este indicat un conservant, care este în cantități mici, dar este încă prezent.
 • Proteinele sunt folosite în locul cărnii întregi.
 • Toate alimentele de pe Marte sunt bogate în sare. Potrivit medicilor veterinari, excesul de sare pentru animale nu este mai puțin dăunător decât pentru oameni. Mai mult, sarea este deja prezentă în majoritatea produselor..
 • Potrivirea perfectă conține proteine ​​de pui, dar unele animale sunt alergice la aceasta.
 • Drojdia din furaje poate provoca balonare la animalul de companie.
 • Prea mult porumb și componentul său este rău pentru sănătatea pisicii.

Tipuri de potrivire perfectă

Există mai multe alimente perfecte pentru pisici. Compoziția lor este oarecum diferită. Și scopul hranei este, de asemenea, diferit..

Frumusețe

Mâncare perfectă pentru frumusețea HeaNutriție pentru un strat frumos. O astfel de hrană este pur și simplu necesară dacă aveți o pisică cu rasa lungă, cu păr lung, pe care doriți să o arătați prietenilor și cunoștințelor. Biotina și acizii omega din hrană vor face stratul și mai frumos și mai plăcut la atingere. Culoarea va deveni mai saturată, iar părul în sine se va îmbunătăți și va străluci. În plus, furajul perfect potrivit conține vitaminele A și E, destinate nu numai calității lânii, ci și acuității vizuale. Și, de asemenea, Hea Beauty conține vitamina C și antioxidanți care sunt responsabili de starea sistemului imunitar..

Sterilizat

Se potriveste perfect cu un efect revitalizant, conceput pentru pisicile care au suferit sterilizare. Componentele din compoziția sa ajută la menținerea sistemului urinar al pisicii normale și previn formarea pietrelor.

In casa

Spre deosebire de Active, este destinat pisicilor sedentare cărora le place să se întindă. Ei risipesc energie ca și colegii lor activi din trib și preferă să-și petreacă timpul confortabil stând pe canapea. Hrana activă a fost formulată în așa fel încât pisicile să nu câștige excesul de greutate. Include yucca, acizi omega și biotină. Aceste componente au un efect benefic asupra sistemului digestiv, ajută la normalizarea scaunelor pentru un animal sedentar și, de asemenea, reduc nivelul mirosului neplăcut din urină. Fibrele, care reprezintă o mare parte din In Home, curăță bine stomacul pisicii și scapă de lână și alte toxine.

Active

Mancare pentru pisici Active Perfect fitPentru pisicile active, a fost introdusă o gamă specială Active. De regulă, animalele active pierd multă energie și, în consecință, au nevoie de nutriție în condiții speciale. Conține multă vitamină A pentru a menține mușchii pisicii în formă bună. Producătorii au dezvoltat un echilibru specific de nutrienți pentru a menține viziunea și țesutul musculo-scheletic al animalului.

Junior

După cum ați putea ghici, această potrivire perfectă este concepută pentru pisoi. Conține toate componentele responsabile pentru dezvoltarea completă a bebelușului. Acestea sunt proteine, vitamine și minerale. Conține o mulțime de vitamine C și E, care sunt vitale pentru sănătatea unui pisoi în creștere. Pentru formarea dinților, producătorii au furnizat un conținut ridicat de fluor și calciu.

Senor

Acest Perfect se poziționează ca hrană pentru pisicile mai în vârstă. După ce împlinești vârsta de opt ani, animalul tău de companie are nevoie de o nutriție specială. Pentru a prelungi cât mai mult viața animalului dvs. de companie, cumpărați mâncare Signor pentru el. Conține o varietate de substanțe nutritive pentru a vă menține pisica sănătoasă și alertă. Conținutul ridicat de antioxidanți și taurină va oferi animalului tău o vedere bună și va normaliza sistemul vascular. Și pentru munca bună a articulațiilor animalului în Señora, există glucasamină.

Formele Ying

Hrana pentru pisici grase pentru a le ajuta să piardă în greutate. A adăugat carnitină pentru a arde excesul de grăsime.

Sensibil

Alimentare perfectăLa fel ca oamenii, și animalele sunt alergice. Producătorii Marte oferă o formulă special formulată pentru pisici cu intoleranță la proteinele din grâu. În loc de soia și grâu, Sensitive conține extracte din plante concepute pentru a îmbunătăți funcția intestinală. Și, de asemenea, acest aliment este recomandat animalelor în vârstă și pisicilor cu probleme ale tractului gastro-intestinal. În plus, acest Perfect conține minerale care sunt responsabile pentru normalizarea sistemului genito-urinar. Astfel, prevenirea formării pietrelor la rinichi la pisici.

Furajele sunt vândute în ambalaje convenabile, optimizate pentru greutate. Preț sunt aproximativ următoarele:

 • Ambalare 190 grame Potrivirea perfectă va costa o sută de ruble.
 • O potrivire perfectă cântărind 1,2 kilograme va costa aproximativ patru sute de ruble.
 • Un pachet de trei kilograme de alimente de pe Marte va costa nouă sute de ruble.

Pe site-ul Marte este indicat faptul că această potrivire perfectă a fost produsă în Rusia.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Potrivire perfectă: compoziția și beneficiile potrivirii perfecte