Recenzii ale medicilor veterinari despre popularele mâncăruri perfecte pentru pisici

Perfect Fit - feed porționatIubitorii de pisici și pisici încearcă să aibă grijă de animalele lor de companie. Nu este deloc ușor. Trebuie să ridicați alimente sănătoase, produse bune de îngrijire a animalelor și vaccinări în timp util. Asigurați-vă că consultați medicul veterinar despre ce este mai bine pentru pisoiul dvs. Recent, pentru hrănirea pisicilor și pisicilor, proprietarii au cumpărat produse Perfect Fit, care sunt produse de Marte. Trebuie să studiați cu atenție ce fel de produs este, să aflați care sunt recenziile medicilor veterinari și ale consumatorilor despre acest aliment..

Prezentare generală a feedului Perfect Fit

Perfect Fit este produs de binecunoscuta companie Mars, care produce produsele populare din clasa economică - Whiskas. Mulți profesioniști spun că produsele Perfect Fit, deși puțin mai bune decât Whiskas, nu sunt la înălțimea hranei premium. Aceste recenzii se aplică atât alimentelor uscate, cât și celor umede..

Marte produce produse pentru pisici de câteva decenii, această companie operând la nivel internațional. Perfect Fit se traduce din engleză prin „perfect fit”. În principiu, calitatea unor astfel de produse pentru pisici nu este la cel mai scăzut nivel, ci și foarte departe de a fi ideală..

Se potrivesc perfect pentru pisicile care locuiesc în apartamente.Toate produsele pisicilor Perfect Fit sunt ambalate în cutii luminoase care atrag atenția clienților. Dar pentru consumator, nu ambalajul este important, ci compoziția și calitatea produselor..

Niciunul dintre furajele produselor marca Marte nu conține carne naturală, iar în furaje premium, deși este prezent în cantități mici. Compoziția Perfect Fit include proteine ​​de pasăre deshidratate, iar proteina de pui este reprezentată de 31%. Consumatorii ar putea crede că 31% din furaje sunt păsări de curte, nu este cazul. Aici sunt folosite doar câteva bucăți separate de pui, de exemplu, grăsime, cartilaj, făină de oase și așa mai departe. O hrană premium bună folosește carne deshidratată, nu proteine.

Iată un exemplu de compoziție a alimentelor pentru pisici Junior Perfect Fit. Iată ce scrie pe cutie: proteine ​​de pasăre deshidratate (inclusiv 31% pui), proteine ​​din porumb, grăsimi animale, făină de porumb, porumb, ficat uscat, produse de descompunere a grâului, clorură de potasiu, celuloză, orez (cel puțin 4%), uscate proteine ​​din cereale, sare.

Mâncare perfectă pentru pisoi - nutriție optimăDacă citiți informații despre acest aliment pe site-ul oficial al producătorului, devine imediat clar că acesta este un aliment absolut ideal pentru pisici.. Compania își poziționează produsele ca un feed optim echilibrat în ceea ce privește compoziția sa. Crezi sau nu. Studiați în primul rând informații despre compoziția altor feeduri, cum ar fi Berkley sau NOW Fresh.

Producătorii de Perfect Fit au dezvoltat cu atenție compoziția produselor lor. Aceștia susțin că pentru pisici și pisici, produsele lor sunt absolut echilibrate în prezența vitaminelor și mineralelor necesare animalelor. Din nou, nu uitați că acesta este doar un truc de marketing și, pentru a obține o nutriție completă, nu ar trebui să vă transferați animalul de companie în întregime la produsele Perfect Fit..

Avantajele și dezavantajele alimentării Perfect Fit

Ca orice mâncare pentru pisici, acest produs are avantajele și dezavantajele sale..

Avantajele hranei pentru pisici Perfect Fit:

 1. Cost scăzut.
 2. Poate fi achiziționat în aproape orice magazin, atât într-un magazin specializat pentru animale, cât și într-un supermarket obișnuit.
 3. Sortiment pentru pisici și pisici, alimente uscate și umede.

Dezavantaje ale hranei pentru pisici Perfect Fit:

 1. Aproape toate proteinele sunt de origine vegetală, nu animală. Pisicile sunt animale prădătoare și au nevoie de proteine ​​animale pentru o creștere completă..
 2. Compoziția folosește mult porumb pentru a crea volum. Este un material de umplutură destul de ieftin.
 3. Fără carne naturală, doar măruntaie.

Soiuri de furaje Perfect Fit

Toate produsele Perfect Fit sunt reprezentate de 8 tipuri de feed.

 • Junior - mâncare pentru pisoi și adolescenți. Potrivit pentru bebelușii de până la 6 luni. Au nevoie de o alimentație diferită de cea consumată de adulți. Un corp în creștere are nevoie de mai multe minerale și vitamine. Nutriția Perfect Fit pentru pisoi și adolescenți conține vitaminele C, E, precum și minerale esențiale. Astfel de alimente sunt produse sub formă de granule mici, astfel încât animalele dezvoltă mai bine gingiile și dinții..
 • Activ - pentru animale de companie active. Acest aliment este potrivit pentru pisicile adulte foarte active. O astfel de hrană ajută animalul să fie întotdeauna în formă. Pentru a menține activitatea fizică a pisicilor, alimentele conțin o mulțime de proteine, vitaminele A și B, minerale utile.
 • Mâncare sensibilă - dietetică. Este potrivit pentru animalele cu alergii sau indigestie. Produsul este potrivit pentru menținerea unei diete. Compoziția conține doar componente naturale din plante, nu există deșeuri de soia și grâu. Este foarte important să oferiți acest fel de mâncare pisicilor care suferă de boli de ficat și rinichi..
 • Nou Perfect Fit - 6 tipuri de furaje echilibrate.I n-home - pentru pisici domestice adulte. Acest tip de hrană este potrivit pentru animalele care nu sunt foarte active și care nu merg niciodată afară. Pentru a împiedica pisica să devină obeză din cauza unui stil de viață sedentar, are nevoie de hrană specială. Acest aliment conține biotină și acizi omega pentru a menține metabolismul adecvat. Perfect Fit I n-home conține extract de Yucca Evergreen pentru a menține excrementele animalelor în olată, fără mirosuri neplăcute. De asemenea, furajul conține o cantitate mare de fibre, care ajută la îndepărtarea bucăților de lână din corp..
 • Steril - pentru persoanele castrate și castrate. Animalele sterilizate necesită, de asemenea, o îngrijire specială. Compoziția conține substanțe utile care ajută la normalizarea greutății și la echilibrarea metabolismului.
 • Senior - hrană pentru pisici mai în vârstă. Potrivit pentru animale peste 8 ani. Pisicile și pisicile mai în vârstă necesită o dietă specială care nu conține deja vitaminele și mineralele necesare activității în timpul adolescenței. Acest aliment este încărcat cu antioxidanți pentru un strat strălucitor frumos, taurină pentru mușchiul inimii sănătoși și glucozamină pentru oase puternice și articulații sănătoase..
 • Păr&frumusețe - pentru frumusețea blănii pisicilor și pisicilor. Conceput pentru îngrijirea pisicilor cu păr lung. Ca parte a produselor de aer Perfect Fit H.&frumusețe vitamine și minerale utile care conferă stratului o strălucire frumoasă și sănătoasă.
 • Formez n - pentru a menține greutatea normală. Se utilizează în hrănirea animalelor sedentare și predispuse la obezitate. Acest lucru se poate întâmpla după ce suferiți un fel de boală, în urma căreia metabolismul este perturbat. Produsul conține L-caroten, care promovează descompunerea rapidă a grăsimilor.

Recenzii ale medicilor veterinari

În calitate de medic veterinar, părerea mea este că nu ar trebui să cumperi mâncare ieftină pentru animalul tău de companie. Multe persoane vin la mine care își aduc animalele de companie cu diferite boli ale ficatului, rinichilor și stomacului. Toate aceste boli sunt declanșate tocmai de faptul că pisicile sunt hrănite cu alimente uscate ieftine..

Valentina, experiență 3 ani

Lucrez ca medic veterinar de 10 ani. În principiu, cred că Perfect Fit nu este cea mai proastă mâncare disponibilă pe piața noastră. Calitatea se potrivește cu prețul. Dar există și furaje din clasa economică care fac mult mai mult rău animalelor..

Mihail, experiență de 10 ani

Cel mai bine este să vă hrăniți pisicile cu alimente naturale. Brânza de vaci, puiul, peștele, cerealele - vor ajuta la echilibrarea nutriției animalelor tale. Dacă, totuși, doriți să folosiți alimente cumpărate, atunci dați-le animalelor dvs. de companie nu tot timpul. Puteți utiliza, de asemenea, Perfect Fit, dar verificați informațiile despre alte fluxuri, de preferință premium.

Svetlana, experiență de 7 ani

Înainte de a cumpăra mâncare Perfect Fit pentru animalul dvs. de companie, citiți toate recenziile despre aceasta, dar nu pe site-ul oficial. De asemenea, asigurați-vă că consultați medicul veterinar. Consultați informațiile despre alte alimente pentru pisici de pe piață. Ar trebui să aveți o alternativă pentru a achiziționa alte produse dacă animalului dvs. de companie nu îi place Perfect Fit.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Recenzii ale medicilor veterinari despre popularele mâncăruri perfecte pentru pisici