Naturile sunt cele mai bune pentru pisici

Natures Best Cat Food este o hrană pentru pisici super premium realizată de compania de renume mondial Hills, care produce hrană pentru animale de companie de peste cincizeci de ani. Include diete pentru animale de companie de diferite grupe de vârstă, luând în considerare nevoile corpului lor. Producătorul folosește doar ingrediente naturale de înaltă calitate care satisfac pe deplin nevoile corpului felin pentru proteine, grăsimi, vitamine și alți nutrienți. Nu există ingrediente dăunătoare care pot provoca alergii (cum ar fi soia, aromele și culorile artificiale). Mâncarea are un gust și miros îmbunătățit, este bine absorbită de organism și este consumată minim, reducând semnificativ risipa. Linia Natures Best este reprezentată doar de alimente uscate.

Sigla Natures Best

Pisoi cu pui si legume. Făcut pentru a satisface nevoile unui corp în creștere de până la 12 luni. De asemenea, este recomandat pisicilor adulte în timpul sarcinii și alăptării. Conține cel puțin 30% pui, cel puțin 45% pui și curcan. Vitamina E și rozmarinul sunt folosite ca conservanți naturali, datorită cărora produsul își păstrează prospețimea mult timp. Complexul antioxidant ajută la întărirea sistemului imunitar și conține un echilibru optim de nutrienți.

Adult cu pui si legume. Conceput pentru a satisface nevoile nutriționale ale animalelor de companie adulte de la vârsta de un an. Ajută la menținerea sănătății și a imunității puternice. Are un efect ușor asupra sistemului digestiv și oferă un aspect excelent al stratului datorită conținutului său de acizi grași. Mâncarea este bogată în proteine ​​și conține o cantitate optimă de grăsimi. Include 32% pui, 42% pui și curcan. Conținutul total de proteine ​​este de 32,6%, grăsimea este de 20,8%.

Adult cu ton si legume. Conține minimum 7% ton, curcan, ton și făină de pui. Recomandat animalelor cu un sistem digestiv sensibil și predispus la alergii. Oferă animalelor de companie un echilibru optim de substanțe și le permite să rămână sănătoși și activi.

Senior cu pui si legume. Conceput pentru pisici mai mari de peste 7 ani. Conține 26% carne de pui și 40% carne de pasăre. Toate ingredientele sunt ușor de digerat și ajută la menținerea corpului îmbătrânit în formă maximă. Furajele conțin o cantitate crescută de proteine ​​(32%) și grăsimi (20%). Produsul are echilibrul corect de minerale, care afectează în mod favorabil funcționarea tuturor organelor vitale.

Compoziția Natures Best food pentru pisici

Să luăm în considerare compoziția hranei pentru pisici Natur Best folosind exemplul produsului pentru adulți cu pui. Primul loc în listă este puiul - 26% și carnea de pasăre - 40%. Acest fapt în sine este un plus, deoarece în hrana pentru pisici de calitate este sursa de proteine, nu de carbohidrați, care ar trebui să fie în primul rând. Urmează făina de pasăre, urmată de cereale sub formă de porumb măcinat. Compoziția conține, de asemenea, un număr mare de ingrediente utile:

 • Animal gras,
 • Orez macinat,
 • Hidrolizat de proteine,
 • Crupe de ovăz,
 • Orz măcinat,
 • Legume uscate: mazăre, morcovi, pulpă de sfeclă, spanac;
 • Pulpa de citrice.
 • Tescovină de roșii și struguri;
 • Vitamine și oligoelemente;
 • Grăsime de pește;
 • Taurina;
 • Fibră de ovăz;
 • Sare;
 • Conservanți naturali - extract de rozmarin și acid citric;

Nu există deloc arome artificiale, culori sau conservanți. Conservanții naturali nu numai că păstrează produsul proaspăt pentru o lungă perioadă de timp, dar îi oferă și un miros plăcut. Această compoziție este destul de diversă și este capabilă să satisfacă pe deplin nevoile corpului pisicilor în componentele nutriționale. Furajul conține 32,6% proteine, 20,8% grăsimi, 34% carbohidrați.

Compoziția Natures Best Food pentru pisici

Cele mai bune avantaje și dezavantaje ale naturii

Există multe beneficii pentru acest feed. Principalii factori includ următorii factori:

 • Procentul de carne este destul de mare, producătorul a folosit un pui ușor digerabil;
 • Pentru fabricarea furajelor nu se folosesc grăsimi vegetale, ci animale;
 • Compoziția include o listă destul de largă de legume care conțin vitamine și antioxidanți. De asemenea, acționează ca o sursă de fibre, care are un efect benefic asupra proceselor de digestie și ajută la îndepărtarea lânii din stomac;
 • Pulpa de citrice are un efect benefic asupra imunității animalelor, întărind-o;
 • Absența aditivilor artificiali face produsul complet sigur pentru sănătate;
 • Produsul conține taurină, care este necesară pentru ca pisicile să asimileze grăsimea și să mențină funcționarea sistemului cardiovascular;
 • O cantitate controlată de minerale menține sănătatea sistemului genito-urinar, previne urolitiaza și normalizează aciditatea urinei;
 • În segmentul său, produsele se caracterizează printr-un cost destul de acceptabil.

Există și dezavantaje. Compoziția conține sare, care este dăunătoare pentru corpul pisicilor, prin urmare adăugarea sa este nedorită. Pentru unii, dezavantajul va fi un mic sortiment de bunuri și lipsa unei serii de tratament. Produsele sunt produse doar în ambalaje mici de până la 4 kg. Nu o poți întâlni în toate magazinele din grădina zoologică, deci este mai bine să comanzi acest aliment în magazinele online specializate..

Cel mai bun aliment pentru pisici Natures

Cel mai bun cost pentru hrana pentru pisici Natures

Prețul mâncării Natures Best pentru pisici depinde de lot și de dimensiunile ambalajului. În medie, începe de la:

 • 300 g - 200 ruble.,
 • 2 kg - 1200 ruble.

Costul poate varia în funcție de magazin.

Cele mai bune recenzii despre hrana pentru pisici Natures

Recenziile despre Natures Best food pentru pisici sunt destul de diverse. Cineva este complet mulțumit de acest produs, alți proprietari de animale de companie sunt destul de categorici. Iată ce scrie proprietarul pisicii Scottish Fold despre el:

„Ne hrănim pisica cu mâncare Naturile Cel mai bun de trei ani acum. Am venit la el prin încercări și erori, deoarece scoțienii sunt adesea alergici, iar această soartă nu a trecut de a noastră. Am încercat Royal Canin, Dear Orien și Hills Wet Foods, dar frustrările s-au întâmplat periodic. Un medic veterinar ne-a sfătuit să folosim produsele Natures Best și a recomandat să le hrănim exclusiv (anterior am încercat să diversificăm dieta). Nicio plangere. Pisica a fost într-o formă excelentă în toți acești ani, nu subțire și nu grasă. Problemele digestive s-au oprit și ele. Mănâncă cu plăcere, este activ, haina strălucește. Animalul de companie este constant în bună dispoziție. Nu există manifestări alergice sub formă de mâncărime în urechi și ochi apoși. În general, recomand acest produs tuturor și îl voi cumpăra în continuare. Produsele nu sunt cele mai ieftine, dar un pachet de două kilograme este suficient pentru mai mult de o lună, așa că vă puteți permite o astfel de achiziție, având în vedere calitatea înaltă a produsului."

De asemenea, proprietarul pisicii siameze a lăsat o recenzie pozitivă despre Natures Best food:

„Când au luat pisoiul, au început să-l hrănească cu produse Sheba și, în curând, a început diareea severă cu vărsături. Când animalul de companie a fost prezentat medicului veterinar și s-au făcut testele necesare, sa dovedit că era intolerant la lactoză și a fost necesar să alegeți o altă opțiune. Ni s-au prescris medicamente speciale și li s-a recomandat să încercăm Naturile Cel mai bun. Am întrebat și alți medici veterinari, toți au spus fără echivoc că produsul este bun și merită încercat. Compoziția ne-a plăcut imediat: în primul rând este carne și nu măruntaie, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ. Animalul de companie s-a obișnuit repede cu noua mâncare, o mănâncă cu plăcere. Toate problemele digestive sunt în trecut, a început să se îngrașe bine, haina a devenit mai strălucitoare și mai frumoasă. Recomand acest produs tuturor proprietarilor de pisici, în special celor cu probleme digestive. "

Proprietarul unui pisoi mic, pe care l-a luat de pe stradă, nu a fost prea mulțumit de mâncare:

„De îndată ce am deschis pachetul cu mâncare pentru pisoi, nu mi-au plăcut granulele colorate. Din câte știu, acest lucru este folosit doar în hrana ieftină. Dar nu voi găsi vina în acest sens, deoarece compoziția indică faptul că nu au fost folosite culori și arome artificiale. Nu mi-a plăcut că granulele sunt suficient de mari și a fost destul de dificil pentru un pisoi să le strivească la vârsta de aproximativ trei luni. Compoziția este relativ bună, dar pentru aceiași bani puteți cumpăra alimente mult mai bune (de exemplu, Royal Canin de producție franceză). Până când va trebui să trecem la un alt aliment, îl vom lăsa până când pisoiul va crește și va învăța să-l mănânce. "

Recenziile medicilor veterinari despre hrana pentru pisici sunt pozitive. Un specialist cu douăzeci de ani de experiență scrie următoarele despre el:

"A hrani Naturile Best se caracterizează printr-un raport optim de proteine ​​și grăsimi și conține, de asemenea, o cantitate mare de vitamine și minerale necesare funcționării normale a animalelor. Avantajul este utilizarea cărnii naturale și nu a produselor secundare de origine necunoscută. Puiul este bine absorbit de pisici și este o sursă excelentă de proteine. Proprietarii pot opta și pentru opțiunea de ton, care este o alternativă excelentă și este hipoalergenică. Mâncarea este bogată în antioxidanți și acizi grași, inclusiv taurină importantă pentru sănătate. Avantajul este și prezența fibrelor conținute în legume, ceea ce normalizează digestia. Este complet lipsit de coloranți și arome dăunătoare care pot provoca alergii. În general, alimentele respectă pe deplin clasa super-premium și pot fi recomandate pentru consum. "

Concluzii despre hrana pentru pisici Natures Best

În general, putem concluziona că produsele Natures Best Cat sunt de înaltă calitate și potrivite pentru nutriția zilnică. Poate fi recomandat animalelor cu un sistem digestiv sensibil și predispus la alergii. Ingredientele naturale de înaltă calitate asigură o nutriție excelentă și satură organismul cu toți nutrienții necesari. Fiecare dietă este concepută pentru a satisface nevoile pisicilor la o anumită vârstă. Mâncarea din această linie are un gust și un miros excelent care îi plac majorității animalelor, așa că nu va fi dificil să ne obișnuim cu ea. Costul produselor este destul de acceptabil pentru o gamă largă de cumpărători și corespunde unei compoziții bogate și de înaltă calitate..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Naturile sunt cele mai bune pentru pisici