Coterwin - un remediu pentru animalele de companie cu probleme urinare

Adesea pisicile sunt predispuse la boli ale organelor genito-urinare, și anume urolitiaza și chiar sindromul urologic. Cu toate acestea, există situații în care un singur medicament poate ajuta. Cat Erwin este un medicament care vă va ajuta să scăpați de bolile neplăcute și vă va ajuta animalul să se simtă mai sănătos. Descrierea medicamentului, indicațiile de utilizare, instrucțiunile, dozele, contraindicațiile, efectele secundare și multe altele vă așteaptă în articol.

Cat Erwin este un lichid galben cu nuanțe maro, are o ușoară aromă de plante. Depozitarea pe termen lung poate provoca formarea de sedimente. Disponibil în sticle de sticlă de câte 10 ml fiecare. Compoziția conține doar plante medicinale condimentate.

Are o acțiune farmacologică precum saluretică. Aceasta înseamnă că, datorită lichidului medicinal, sarea și pietrele sunt ușor îndepărtate din rinichi și dizolvate. De asemenea, are un efect diuretic, motiv pentru care animalul de companie poate avea urinări mai frecvente, ceea ce nu reprezintă o încălcare atunci când se utilizează acest medicament. În acest caz, urinarea frecventă este absolut normală. Nu în ultimul rând, acțiune antiinflamatoare.

Indicații de utilizare

Desigur, acesta este tratamentul și chiar prevenirea bolilor sistemului genito-urinar, și anume urolitiaza și sindromul urologic. Dacă animalul de companie are pietre la rinichi sau nisip, sare, atunci medicamentul va ajuta cu ușurință la dizolvarea și eliminarea acestor probleme. De asemenea, medicamentul are efect diuretic. Datorită ierburilor din compoziție, acesta poate fi utilizat pentru prevenirea bolilor sistemului genito-urinar și a urolitiazei la pisici. La urma urmei, acest medicament previne procesele inflamatorii și încetinește dezvoltarea acestora..

Instrucțiuni

Datorită faptului că nu există conservanți în compoziție, unele nuanțe trebuie luate în considerare în timpul utilizării. Picăturile sunt administrate intern, cu toate acestea, există două opțiuni: pe cale orală (în gură) și direct în vezica în sine. În timpul utilizării orale a produsului, trebuie să deschideți sticla și să puneți un capac special cu o pipetă, după care medicamentul este injectat direct în cavitatea bucală. De asemenea, puteți turna picături într-o linguriță sau chiar adăuga în apă, lapte.

Păstrați medicamentul conform instrucțiunilor la frigider, mai ales după deschiderea flaconului. După deschidere, medicamentul poate fi utilizat numai timp de o săptămână, după care nu se recomandă utilizarea. Acesta trebuie păstrat închis, fără a scoate capacul cu o pipetă.

Datorită formării sedimentului, medicamentul trebuie agitat înainte de fiecare utilizare și, de asemenea, încălzit la temperatura camerei.

Dozare

Dacă medicamentul este utilizat pentru a preveni formarea de boli ale sistemului genito-urinar la pisici, atunci medicamentul este administrat intern, oral. În acest caz, doza este de 2 până la 4 ml, o dată pe zi. Cursul de prevenire este de 5 până la 7 zile. Se recomandă repetarea cursului de profilaxie la fiecare 3-4 luni..

Dacă o pisică sau o pisică are sindrom urologic sau stadiile inițiale ale urolitiazei, atunci medicamentul este, de asemenea, dozat de la 2 la 4 ml intern, oral, dar de două ori pe zi. De asemenea, merită să utilizați medicamentul timp de 5 până la 7 zile. În timpul tratamentului unor astfel de boli, Cat Erwin trebuie combinat cu agenți simptomatici.

Dacă animalul de companie nu are urinare spontană, atunci este prescrisă o injecție suplimentară a agentului direct în vezică. În acest caz, doza va fi de la 10 la 16 ml, o dată la două zile. Este necesar să eliminați urina reziduală în prealabil și să introduceți lichid folosind un cateter.

  1. În timpul injectării soluției în vezică, este necesar să se ia cantitatea necesară de lichid din flacon folosind o seringă, de preferință un ac steril..
  2. După acțiunea efectuată, acul trebuie înlocuit cu un cateter steril.
  3. Apoi, trebuie să introduceți fluidul în vezică cu un cateter..

Contraindicații

Datorită compoziției naturale, care conține în principal unele plante medicinale, medicamentul poate provoca alergii.

În acest caz, nu puteți utiliza medicamentul cu sensibilitate crescută la agent. Până în prezent, nu există alte contraindicații în afară de hipersensibilitate.

Efecte secundare

Instrucțiunile indică faptul că, cu o utilizare adecvată, acest medicament nu are efecte secundare. Cu toate acestea, conform recenziilor unor proprietari de pisici care au folosit Cat Erwin la animalele lor de companie, medicamentul are efecte secundare minore. Hipersensibilitatea poate provoca o reacție alergică. De asemenea, merită luat în considerare faptul că, în timpul utilizării produsului, este necesar să respectați regulile de igienă pentru a nu aduce un fel de infecție animalului de companie. Într-adevăr, datorită utilizării necorespunzătoare se observă cel mai adesea complicații și reacții adverse..

Videoclip „Reacția pisicii la Cat Erwin”

În acest videoclip, veți vedea reacția pisicii la Cat Erwin după administrare orală.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Coterwin - un remediu pentru animalele de companie cu probleme urinare