Pisicile care au ochi mari

Animalele de companie cu dungi de mustață au câștigat mult timp dragostea omului cu grația, afecțiunea și devotamentul lor. Și dacă animalul tău de companie este o pisică cu ochi mari, ochi înțelegători, atunci inima ta nu va rezista privirii lui. Datorită dezvoltării rețelelor de socializare, fotografiile cu pisici cu ochi mari au început să apară din ce în ce mai des. Sunt populari și au mii de fani. Să-i cunoaștem mai bine.

Matilda are ochii neobișnuit de mari. Ochii ei sunt similari cu ochii extratereștri, deoarece sunt reprezentați de pământeni în desene și filme. Din păcate, dimensiunea ochilor ei uriași este rezultatul unei boli. Matilda a început să vadă prost și va avea o operație de restabilire a vederii.

Frumusețea albă Kobe cu ochi albaștri uriași este o excepție în rasa ei. Chinchilele britanice cu păr scurt au o culoare gri albăstrui și ochi căprui conform standardului rasei. Dar natura l-a înzestrat pe Kobe cu ochi mari și albaștri, fotogenitate și devotament față de amantă, ceea ce i-a adus aproximativ 350 de mii de fani pe web.

Snoopy, o pisică japoneză cu botul plat și un aspect inocent cu ochi uriași, are propriul blog, pagini personale pe Instagram, Facebook și milioane de fani. Aparține rasei de exotici cu părul scurt.

Unele „stele” au ochi uriași care sunt rezultatul unor boli sau anomalii de dezvoltare. Dar multe rase de pisici sunt binecuvântate cu ochi mari, care este standardul rasei..

Pisica rase cu ochi mari

Există aproximativ o duzină de rase de pisici cu ochi mari expresivi în lume. Printre acestea se numără animale pufoase și cu părul scurt, mari și mici. Iubitorii de pisici cu ochi mari vor putea alege un animal de companie pentru ei înșiși, ținând cont de aspect și caracter.

  • pisica persana. Această rasă de pisici cu ochi mari a fost multă vreme populară pentru iubitorii de pisici. Botul ei cu ochi rotunzi mari, nasul plat și părul pufos evocă gânduri de dispoziție calmă. Iubește o atmosferă calmă, nu este predispusă la agitație și la alergări excesive. Ea poate fi comparată cu o persoană regală, așezată sedat pe un tron.
  • Rasa britanică. Pisicile britanice cu păr scurt se disting prin ochi mari și rotunzi, a căror culoare depinde de culoarea hainei. Acesta variază de la cupru galben la albastru sau verde. Privirea britanicilor este în concordanță cu temperamentul lor - calm, echilibrat. Animalele din această rasă sunt adesea numite pisici de domn. Sunt mândri și liniștiți singuri toată ziua.
  • Scoțian cu urechi. Ca aspect și caracter, rasa pisicilor Scottish Fold sau Scottish Fold este apropiată de britanici. Proprietarii de blană groasă de pluș și ochi mari și rotunzi se disting prin urechi apăsate pe cap. Combinația dintre haina întunecată și ochii mari portocalii și urechile spate le oferă pisicilor o expresie de curiozitate. Un animal inteligent se obișnuiește cu ușurință cu un mediu nou, în timp ce trăiește cu proprietari iubitori înțelege comenzile.
  • Exotic cu părul scurt. Pisica Snoppy a glorificat această rasă cu fotografiile sale, câștigând dragoste și popularitate printre vizitatorii rețelelor de socializare. Toți reprezentanții acestei rase au ochi rotunzi mari, care, în combinație cu nasul ridicat și obraji densi coborâți, le oferă o expresie dulce. Lâna scurtă groasă a exoticelor seamănă cu un pluș. El se distinge prin atașamentul față de oameni, veselie, dar nu-i place să rămână singur mult timp..
  • Rasa japoneză de pisici, numit Bobtail japonez, se referă și la rasa cu ochi mari. Diferența sa este o coadă în miniatură, asemănătoare cu un iepure. Culoarea bobtailului seamănă cu pisicile albe obișnuite cu pete negre sau roșii.
  • Pisicile Ragdoll se disting prin frumoși ochi mari de culoare albastră, verde sau galbenă. Privirea lor calmă se potrivește cu dispoziția lor. Numele acestei rase este tradus prin „păpușă de cârpă”. Pisicile se disting prin capacitatea de a se relaxa în mâinile unei persoane, lăsându-se ca o cârpă, fără a rezista. Prin urmare, sunt ideale pentru familiile cu copii mici. Pisica ragdoll nu se va scoate și nu se va zgâria atunci când copilul o strânge.
  • Următoarea rasă de pisici cu ochi mari se numește Devon Rex.. Botul triunghiular cu urechi mari și ochi bombați rotunzi oferă pisicilor expresia unui prădător de vânătoare. Devon Rexes are paltoane scurte, cret, ușor de întreținut. Se disting prin devotamentul față de proprietari, capacitatea de a executa comenzi.

Concluzie

Când vorbim despre pisici cu ochi mari și frumoși, nu putem menționa rase care diferă de pisicile pufoase și cu părul scurt cu care suntem obișnuiți. Acestea sunt sfinxurile și levkoy-ul ucrainean, care este un sfinx cu urechile ondulate. Corpul fără păr este acoperit cu mici pliuri. Pe bot, există ochi uriași în formă de migdale de culoare albastră sau verde. Aceste rase se caracterizează prin dragoste pentru proprietarii lor, calm.

Dimensiunea ochilor este un concept oarecum subiectiv și am remarcat cele mai unice rase cu ochi mari și frumoși. Mulți proprietari de Maine Coons, pisici siameze, Abbisini, Singapore și alte rase pot fi jigniți că animalele lor de companie nu au fost incluse pe lista pisicilor cu ochi mari. Dar am vorbit despre rase care au ochi mari pronunțați..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisicile care au ochi mari