Descrierea rasei de pisici kobe

Cel mai recent, o pisică pe nume Kobe a făcut o stropire pe Internet. Utilizatorii diferitelor rețele de socializare încă nu încetează să discute despre animal cu ochi albaștri. Există într-adevăr o rasă de pisică Kobe sau este fictivă? Mulți așteaptă cu nerăbdare răspunsul la această întrebare..

Kobe aparține rasei de pisici numite British Shorthair cu o culoare de vârf de chinchilla negru-argintiu. De obicei, aceste animale se disting printr-o culoare gri-albastră de blană și ochi căprui, dar uneori natura face excepții. Această dragă de milioane a devenit o excentricitate atât de neobișnuit de frumoasă..

Descrierea pisicii lui Kobe nu seamănă în niciun fel cu British Shorthair. Are o haină albă ca zăpada și ochi albaștri de o adâncime incredibilă. Potrivit poveștilor Rebecca, proprietarul pisicii, contul cu fotografiile animalului ei de companie a fost creat pentru distracție, iar o astfel de atenție excesivă asupra animalului a fost destul de neașteptată. Printre abonații ei, vedeta de pe internet poartă titlul neoficial „Cea mai frumoasă pisică din lume”.

Natura pisicii lui Kobe nu este diferită de alte animale de companie care ronțăesc. Ea iubește:

  • absorbiți chiuveta sau baia;
  • conserve de pește, în special ton;
  • înotați și jucați-vă cu o rață de cauciuc;
  • stai sau dormi în brațele gazdei.

Imaginea lui Kobe: adevăr sau ficțiune?

Mulți utilizatori de social media cred că imaginea lui Kobe nu este altceva decât o cascadorie publicitară. Această presupunere se datorează faptului că proprietarul pisicii este de profesie ilustrator. Scepticii consideră fotografiile ca fiind ficțiune pentru a atrage atenția asupra persoanei lor creative..

Postând pe internet fotografii cu animalul ei de companie, Rebecca a devenit foarte populară în domeniul ei. Dar se acordă atenție și lui Kobe. Ea primește în mod regulat oferte de muncă ca model în reclame pentru îmbrăcăminte pentru animale, furaje, magazine pentru animale de companie etc..

Descrierea rasei

Chinchilele britanice de culoare argintie, cu păr scurt, nu trebuie să fie albe conform tuturor reglementărilor. Dimpotrivă, adevărata lor culoare este negru. Caracteristica lor notabilă este jantele de cărbune ale ochilor și nasului. Tampoanele de pe picior și vârfurile firelor de protecție diferă în aceeași nuanță..

Conform standardului rasei, ochii unei pisici ar trebui să fie verzi. Unde are un animal de companie pe internet astfel de ochi? Faptul este că culoarea trăsăturilor distinctive ale lui Kobe este o combinație de chinchilla și culori ascuțite. Primul a fost deja descris mai sus. Iar al doilea era anterior inerent doar pisicilor siameze..

Culoarea punctului se remarcă prin faptul că vine la lumină ca urmare a acromelanismului. Se caracterizează prin colorarea numai a zonelor pielii cu temperaturi scăzute (labe, coadă, urechi și bot). În glumă, aspectul unei pisici de această culoare poate fi descris ca „alb în mijloc”, care devine colorat „la margini”.

O astfel de rară pisică britanică Kobe costă aproximativ 35 de mii de ruble. Astfel de pisoi se nasc rar, dar probabilitatea este încă acolo. Deci, putem spune cu ușurință că Kobe nu este singur..

Kobe ca rasă de pisici

Datorită atenției generale acordate persoanei cu ochi albaștri, escrocii și-au crescut propria rasă de pisici, pe care au numit-o Kobe și vând pisoi pentru bani nebuni..

De fapt, Cobby (în porecla fără un „b”) este doar constituția unui animal. Este tipic pentru următoarele pisici:

  • Britanic;
  • Scoţian;
  • persană.

Cu acest tip de constituție, animalele de companie au sternul larg, statura scurtă, membrele scurte și coada. Dacă urmați informațiile despre caracteristicile raselor, atunci Kobe este cel mai asemănător cu pisica britanică sau scoțiană. Dar pentru ambele aceste soiuri, această culoare a ochilor este complet necaracteristică. Poate fi nuanțe de miere, gălbui, maro sau albastru pal, dar nu albastru, ca o stea de pe Internet

Oamenii cu cunoștințe presupun că Kobe nu este un British Shorthair de rasă pură. Din păcate, nu există informații fiabile despre pedigree-ul acestei pisici..

Dar există o presupunere că cineva din familia sa avea o genă albinismului, care a fost atât de frumos reflectată în rasă. Această teorie este confirmată de vârfurile urechilor și ale cozii animalului de companie, pe care rămășițele blănii cenușii sunt abia vizibile. Cu o combinație de gene, albinismul este o caracteristică dominantă, prin urmare poate fi transmis cu ușurință de la generație la generație.

De obicei, gena albinismului este însoțită de surditate, dar acest atac a ocolit frumusețea cu ochi albaștri..

În loc de o concluzie

O astfel de pisică există, dar culoarea ei este rezultatul modificărilor genetice și nu o caracteristică a rasei. Astfel de ochi și blană sunt posibile în versiuni repetate, dar foarte rar. Prin urmare, dacă cineva susține că îl cunoaște pe crescătorul acestei rase, atunci putem spune cu siguranță că aceasta este o minciună..

Kobe este o pisică britanică, asupra căreia natura nu a jucat niciun truc. Prin urmare, cu gena albinismului, pare un animal de rasă pură și de spectacol. Dar dacă acest animal de companie ar decide să ia parte la competiții reale între rasa britanică de pisici, atunci conform standardelor, acesta ar fi în mod clar inferior reprezentanților de rasă pură

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Descrierea rasei de pisici kobe