Opriți comprimatele de cistită pentru câini și pisici

Opriți medicamentul pentru cistităLa fel ca oamenii, animalele suferă adesea de patologii asociate cu întreruperea tractului genito-urinar. Nu numai animalele de pe stradă sunt susceptibile la astfel de boli, ci și animalele de companie. În scopuri profilactice, precum și pentru tratamentul bolilor cronice și urologice de severitate variabilă, medicii veterinari prescriu adesea un medicament precum Stop Cistita pentru câini și pisici. Pacienții cu patru picioare au apreciat eficacitatea puternică a medicamentului și spectrul său larg de acțiune.

Formular de eliberare a medicamentului, descriere

Medicamentul Stop Cystitis a fost dezvoltat pentru tratamentul bolilor acute cronice ale tractului genito-urinar de natură infecțioasă și inflamatorie. Medicamentul are un efect complex și este potrivit pentru tratamentul animalelor de orice vârstă. De asemenea, medicamentul este prescris pentru a opri posibilitatea dezvoltării unei infecții în timpul diferitelor proceduri urologice și sexuale, inclusiv operații. Medicamentul este recomandat pentru utilizare în timpul perioadei de recuperare după operațiile pe vezică, rinichi, precum și pentru a preveni reapariția pietrelor în vezică după îndepărtarea lor.

Un medicament pentru câini este produs sub formă de suspensie, precum și în tablete. Ambele opțiuni necesită administrare orală. Suspensia constă dintr-un lichid verde închis și de culoare maro deschis și are o aromă destul de plăcută, dar foarte specifică.

Un sediment se poate forma în partea de jos a sticlei cu lichid, precum și stratificarea soluției - acesta este un semn al depozitării pe termen lung a medicamentului. Pentru a egaliza masa înainte de a o lua, trebuie să o agitați bine.

Suspensia este ambalată în flacoane din plastic cu o doză de 30, 50, 100 și 150 ml și echipată cu capace cu șurub. Medicamentul este ambalat în cutii mici de carton, completate cu o ceașcă de măsurare sau dozator, precum și instrucțiuni de utilizare. Pentru a controla originalitatea medicamentului, trebuie să acordați atenție informațiilor tipărite pe flacoane. Acesta trebuie să conțină numele medicamentului, numărul lotului, substanțele active, data de expirare și volumul medicamentului vândut.

De asemenea, Opriți cistita poate fi achiziționat sub formă de tabletă mică. Pentru câini, puteți cumpăra 20 de comprimate într-un borcan de plastic; pentru pisici, este disponibilă o doză de 15 comprimate. Produce medicamente Rusia.

Compoziția suspensiei Stop-cistită pentru câini:

 • Compoziție de suspendareclorhidrat de drotaverină 15 mg;
 • nitroxolină 12,5 mg (este principalul ingredient activ);
 • extract de frunze de mesteacăn;
 • extract de pasăre din plantă;
 • extract de frunze de urzică;
 • extract de fructe de ienupăr;
 • extract de afine comune;
 • extract din rădăcini de lemn dulce;
 • extract de frunze de afine;
 • extract de sicomor clubbaceu;
 • extract din rădăcini de lemn dulce;
 • Excipienți.

Plantele medicinale incluse în medicament conțin o cantitate mare de uleiuri esențiale, flavonoide, taninuri, saponine, acizi organici, alcaloizi, minerale și vitamine, care furnizeazăEfect benefic asupra organismului în general, dar mai ales asupra funcționării sistemului genito-urinar și urinar.

Medicamentul are o bază puțin toxică și sigură - ingredientul activ este nitroxolina. Componenta este utilizată atât în ​​medicina veterinară, cât și în medicina clasică. Nitroxolina este excretată prin rinichi prin procesul natural de urinare. Alte componente ale medicamentului sunt absorbite cu succes din tractul gastro-intestinal..

Se recomandă păstrarea medicamentului într-un loc uscat și răcoros, protejat de lumina directă a soarelui și de radiațiile ultraviolete. Temperatura recomandată este de la 0 la 25 de grade Celsius. Ambalajul trebuie să fie bine închis în timpul depozitării.

Indicații de utilizare

Specialiștii veterinari prescriu individual Cistita Stop fiecărui pacient cu blană individual, după o examinare și identificarea următoarelor boli ale sistemului urinar:

 • cistita;
 • uretrita;
 • urolitiaza sau ICD;
 • nefrită de severitate și etiologie variabilă;
 • pielonefrita acută cronică.

Cum să oferiți cistitei de stop pisicilorNitroxolina, care este principalul ingredient activ al medicamentului, aparține derivaților 8-hidroxichinolinei. Este eficient pentru seria principală de bacterii gram-pozitive și gram-negative, precum și pentru multe tipuri de ciuperci patogene care provoacă procese de inflamație și provoacă infecții în organele sistemului genito-urinar la animalele cu sânge cald. Nitroxolina are un efect dăunător asupra stafilococilor, streptococilor, E. coli, ureaplasmei și salmonelei.

Al doilea ingredient activ - Drotaverina - are un efect antispastic, miotic, elimină spasmele musculaturii netede ale căilor, are un efect vasodilatator, ameliorează tenesmul vezicii urinare și sindromul durerii la fiecare urinare a animalului.

Extractele de plante medicinale care alcătuiesc medicamentul au un efect benefic asupra funcționării tractului genito-urinar, crescând rata de excreție a calculilor (pietre în vezică) și uretra..

Ingrediente naturale au efect antiseptic, uroseptic și antispastic activ. De asemenea, substanțele ajută la menținerea și refacerea sistemului reproductiv și excretor al animalului de companie, reducând durerea în timpul urinării, ceea ce îmbunătățește semnificativ starea unui prieten bolnav cu patru picioare.

Medicamentul este utilizat în mod activ în medicina veterinară, atât pentru tratamentul, cât și pentru prevenirea bolilor de mai sus.

Stop Cistita pentru câini: instrucțiuni de utilizare

În ciuda faptului că medicamentul este absolut netoxic și are un minim de contraindicații și efecte secundare, medicul veterinar ar trebui să prescrie medicamentul în sine, precum și doza și programul de administrare..

Opriți pastilele pentru cistită pentru câini, de regulă, cu hrană sau pus pe rădăcina limbii animalului, după ce și-a deschis anterior gura largă. Suspensia este injectată folosind un distribuitor de seringă de obraz. De asemenea, puteți zdrobi tableta într-o pulbere și puteți amesteca într-un cadou preferat pentru câine sau pisică..

De regulă, atunci când tratează boli urologice, medicul prescrie Stop Cistita de două ori pe zi, în timp ce pentru prevenire, este suficient să se administreze medicamentul animalului o dată pe săptămână..

Instrucțiunile de utilizare descriu următoarele doze recomandate de medicament:

 • Reguli pentru utilizarea cistitei stopProprietarilor de greutate corporală de până la 10 kg, rase decorative și miniaturale li se prescriu 2 ml de medicament de 2 ori pe zi. Doza maximă este de 4 ml pe zi..
 • Se recomandă câinilor care cântăresc între 10 și 20 kg să dea 2,5-3 ml de medicament.
 • Pentru rasele mari cu greutatea de 21-30 kg, medicii veterinari prescriu 3-4 ml de medicamente.
 • De la 31 kg și mai mult - 5-6 ml.
 • Dacă greutatea animalului de companie depășește 50 kg, o singură doză trebuie să fie de cel puțin 6 ml, dar nu mai mult de 8 ml pe zi.

Înainte de a utiliza medicamentul, sticla trebuie agitată pentru a asigura uniformitatea medicamentului, precum și pentru a scăpa de sedimentele formate în timpul depozitării.

Când se tratează cu comprimate Stop Cystitis, se recomandă următoarele doze:

 • până la 10 kg - 0,5-1 comprimat;
 • 11–20 kg greutate corporală - 1,5–2 comprimate;
 • 31-41 kg greutate - până la 3 comprimate;
 • Dacă greutatea depășește 45-50 kg, se recomandă administrarea a până la 4 comprimate.

Înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile pentru medicamentul veterinar și să vă asigurați că respectați doza prescrisă de medic. Astfel de precauții vor evita efectele secundare și complicațiile în timpul tratamentului.. Pentru a preveni revenirea bolii, dacă este necesar, opriți cistita poate fi prescrisă de către medicul curant din nou după o lună.

Efectele secundare ale medicamentului

Cum se aplică oprirea cistiteiRespectând doza prescrisă, atunci când se tratează pisici și câini cu Stop Cystitis, manifestările negative apar extrem de rar. Uleiurile esențiale, extractele de plante și componentele active ale medicamentului interacționează perfect între ele și au cel mai bun efect pozitiv asupra organismului în ansamblu.

Medicamentul merge bine cu diferite tipuri de furaje, alte medicamente farmacologice, suplimente de vitamine și minerale, precum și preparate din plante naturale.

Dacă există salivație abundentă, o reacție alergică, letargie, apetit scăzut și activitate fizică a animalului de companie, ar trebui să vă contactați medicul veterinar și ajustați doza sau înlocuiți medicamentul cu un analog, deoarece animalul a prezentat hipersensibilitate la medicament.

Contraindicațiile includ următoarele condiții pentru câini și pisici:

 • insuficiență cardiacă acută;
 • patologie cronică a ficatului;
 • perioada de lactatie;
 • sarcina.

În aceste cazuri, tratamentul Stop Cystitis se efectuează strict într-o clinică veterinară sub supravegherea vigilentă a specialiștilor..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Opriți comprimatele de cistită pentru câini și pisici