Instrucțiuni pentru utilizarea canefronului pentru pisici

Instrucțiunile pentru utilizarea Canephron pentru pisici sunt de interes pentru proprietarii de animale de companie cu patru picioare care suferă de probleme cu rinichii. De asemenea, puteți trata un câine. Medicamentul are o natură vegetală și acționează asupra corpului animalului cât mai blând posibil și în același timp foarte eficient. Deși este utilizat pentru a trata oamenii, medicamentul a funcționat bine și în practica veterinară. A fost apreciat de medicii veterinari și a început să fie prescris împreună cu mijloace speciale pentru a restabili starea bună a pisicilor..

Indicații pentru utilizarea Kanefron în medicina veterinară

Medicii veterinari prescriu adesea medicamente atunci când pisicile sunt diagnosticate cu următoarele condiții:

  • cistita - inflamația vezicii urinare datorată unei infecții bacteriene, virale sau fungice;
  • pielonefrita - o inflamație infecțioasă a rinichilor, care apare adesea ca o complicație a cistitei avansate;
  • glomerulonefrita - inflamația rinichilor, care are un curs cronic și o natură neinfecțioasă. Apare adesea după leziuni la rinichi și hipotermie severă a animalului;
  • boala urolitiaza.

Veterinarii prescriu Canephron ca medicament primar sau ca adjuvant. Cel mai adesea, tratamentul principal pentru medicament este la începutul dezvoltării urolitiazei și când este necesară prevenirea acestuia. În alte cazuri, Canephron pentru pisici este prescris în terapia complexă în combinație cu formulări veterinare.

Contraindicațiile Kanephron pentru pisici

În practica veterinară, contraindicațiile privind utilizarea medicamentului sunt similare cu cele care există în tratamentul oamenilor. Nu este permisă utilizarea medicamentului atunci când sunt observate animale:

  • ulcer la stomac;
  • ulcer duodenal;
  • intoleranță la componentele din compoziția Kanefron.

De asemenea, nu utilizați medicamentul la pisicile însărcinate și la pisicile care alăptează. Cu precauție extremă, medicamentul este prescris pisicilor care au insuficiență hepatică. Medicamentul poate provoca o deteriorare gravă a stării lor..

Cum să dați Canephron pisicilor

Medicamentul trebuie administrat pisicilor strict conform recomandărilor medicului veterinar. Abaterile de la acestea pot provoca o deteriorare gravă a bunăstării animalului.. În funcție de starea pisicii, medicamentul este prescris de 5-10 picături de 1 sau 2 ori pe zi. Afectează doza și greutatea pisicii. După eliminarea tuturor simptomelor acute ale patologiei, doza poate fi ajustată în jos. Întreaga perioadă de tratament durează 1 lună. Doza de Canephron pentru pisici trebuie respectată cu strictețe.

Este necesar să administrați pisicii un medicament dizolvând picături de Canephron într-o cantitate mică de apă. După aceea, medicamentul este injectat cu atenție în gură la rădăcina limbii, astfel încât pisica să nu se sufoce. Dacă proprietarului îi este frică să facă acest lucru, atunci puteți da picături cu o cantitate mică de alimente, pe care animalul o iubește în special. Este optim să aflați exact cum să dați Canephron unei pisici de la un medic veterinar, dacă agentul va fi perfuzat cu o seringă. Este important să înțelegeți exact cum să turnați medicamentul în gura animalului..

După prima dăruire a lui Kanefron, pisica trebuie să-și monitorizeze bunăstarea. Dacă nu este satisfăcător, va fi necesară o vizită urgentă la medicul veterinar.

Utilizarea Canephron pentru o pisică, cu patologii ale sistemului urinar, nu este încă foarte răspândită, deoarece este un medicament pentru oameni. Cu toate acestea, sa stabilit deja ca un remediu excelent pentru tratamentul animalelor. Ajută la vindecarea principalelor patologii ale sistemului urinar și nu are efecte secundare neplăcute. Proprietarii care au dat pisicii să bea împreună cu Canefron vorbesc despre drog în cel mai pozitiv mod.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea canefronului pentru pisici