Vitamine pentru câinii iubiți

Există multe vitamine pentru articulații, păr, imunitate, dinți și oase. Cu ajutorul unora, va fi posibilă creșterea bioritmului. Cu ajutorul altora, puteți opri procesul de cădere a părului. Avitaminoza este tratată cu doze mici.

Este necesar să se descrie semnele prin care este posibil să se determine că a apărut deficitul de vitamine:

  1. Animalul de companie mănâncă mucuri de țigări, pământ, încearcă să roască cărămizi etc. Acest lucru indică lipsa de calciu, vitaminele P sau B. Merită să cumpărați medicamentul „Canina”.
  2. S-a conturat procesul de cădere a părului. Ochii încep să se udă. Aceste simptome indică necesitatea tratamentului, deoarece a apărut deficitul de vitamine. Picăturile „Polydex” vă vor ajuta.
  3. Tratamentul cu vitamine poate fi necesar dacă oasele antebrațului și ale membrelor posterioare încep să se îndoaie. În această situație, este necesar calciu..
  4. Avitaminoza se manifestă în letargie, oboseală și scăderea apetitului.
  5. Fisurile și petele de vârstă au apărut pe suprafața pielii, membrana mucoasă a gurii s-a inflamat. Ar trebui să cumpărați Polydex sau Doctor Zoo.
  6. Vederea s-a deteriorat, era o teamă de lumină. Picăturile „Polydex” vă vor ajuta.
  7. Stratul și suprafața pielii au devenit plictisitoare.

Componente esențiale pentru sănătate

Numai un medic poate spune că sunt necesare vitamine pentru câini („Canvit”, „Canina”, „Biorhythm” sau „Beafar”). Cele mai eficiente grupuri vor fi discutate mai jos. Sunt doar 10.

Vitamine A

În primul rând, în 10 este vitamina A. Pentru a obține creșterea părului, pentru a îmbunătăți vederea, starea dinților și pielea - va ajuta în toate acestea. De asemenea, ajută la realizarea dezvoltării articulațiilor și oaselor..

Vitaminele pentru câini se găsesc la peștii marini. Pe lângă orice altceva, conține substanța Omega. Merită să adăugați ulei de pește în dieta animalului dvs. de companie, care conține și Omega. Vitamina A se găsește în cantități mari în preparatul „Canina”, „Doctor Zoo”. Pentru ochi, merită să cumpărați picături „Polydex”.

Grup mare

Vitaminele B pentru câini sunt cele mai numeroase. Și sunt printre cele mai eficiente 10 ingrediente. Ele ajută la activarea procesului de creștere a lânii, la întărirea sistemului imunitar.

În cantități mari, după cum se spune în recenzii, vitaminele din acest grup se găsesc în carnea crudă. De asemenea, dieta ar trebui să includă Brevers (drojdie de bere).

Vitamina anti-neurică

Tiamina este o vitamină anti-neurică din grupa B, care ar trebui menționată în acest 10. Datorită lipsei sale, animalul de companie va avea o scădere a poftei de mâncare, constipație și edem cu convulsii periodice. Creșterea lânii nu poate fi realizată. Se va contura procesul pierderii sale.

În această situație, deficitul de vitamine poate fi vindecat cu cereale, culturi de rădăcini, fructe și legume. Picăturile „Polydex” și medicamentul „Doctor Zoo” vă vor ajuta.

Este necesar ribovlafin

Ribovlafina este o componentă destul de importantă a grupului B, care activează metabolismul. Simptomele care indică necesitatea tratamentului sunt următoarele: apare slăbiciunea, corneea ochiului devine tulbure și apar fisuri cu inflamație pe membranele mucoase.

Avitaminoza poate fi vindecată cu ajutorul produselor lactate și din carne, care conțin vitaminele Omega 3 și 6. Picăturile de Polydex vă vor ajuta.

Vitamina C

Este posibil să se obțină o creștere a imunității cu ajutorul vitaminei C. Dacă nu este suficient, pot apărea următoarele simptome: câinele va deveni letargic, apatic și își va pierde pofta de mâncare.

Vitamine similare pentru câini se găsesc în ficat (conține și Omega), fructe, legume, ierburi. Avitaminoza poate fi tratată cu medicamente speciale. De exemplu, „Canina”, „Kanvit”, „Beafar”, „Biorhythm”, „Doctor Zoo”.

Lipsa vitaminei D

Formarea imunității depinde și de prezența vitaminei D în corpul animalului de companie. Puii fără ea primesc rahitism. Adulți - osteoporoză. Această problemă poate fi găsită și la animalele de companie în vârstă..

Cel mai bun remediu este Brevers și uleiul de pește, care conține Omega. Puteți cumpăra medicamentul „Canina” sau „Doctor Zoo”. Pentru ochi și urechi merită să cumpărați „Polydex”.

Vitamina E

Vitamina E ajută la dezvoltarea articulațiilor, mușchilor, dinților și oaselor. Dacă nu este suficient, poate apărea infertilitatea.

O cantitate suficientă din această vitamină se găsește în cereale, ulei vegetal, gălbenușuri și produse din carne, care conțin și Omega. În plus, câinele poate avea nevoie de calciu..

Grupa K

Vitamine puțin cunoscute din grupa K, și anume K1. Stabilizează procesul de coagulare a sângelui. Dacă vitamina K1 nu este suficientă, probabilitatea apariției bolilor intestinale și hepatice crește într-o mare varietate de rase. Puii pot avea, de asemenea, o lipsă de K1. Avitaminoza se va manifesta sub formă de hemoragii.

În plus, vitamina K1 economisește dacă câinele a fost otrăvit otravă de șobolani. Există o cantitate mare de K1 în spanac și varză. Puteți achiziționa medicamentul Vikasol. De asemenea, conține vitamina K1.

Probleme de piele

Dacă animalul de companie are probleme în blană (există posibilitatea pierderii sale) și pe suprafața pielii, merită să adăugați vitamina PP în dietă. Poate fi utilizat pentru tratarea dermatitei, fisurilor la nivelul pielii, tulburărilor sistemului nervos, diaree.

În cantități mari, această vitamină conține Omega, care la rândul său se găsește în pește. De asemenea, vitamina poate fi găsită în carne, biscuiți, brânză. Fotografia arată un remediu popular.

Vitamine puțin cunoscute, dar importante

Nu numai K1 este puțin cunoscut, ci și F și H. Vitaminele pentru pui și câini au un efect benefic asupra stării hainei și a pielii. Primul se găsește în uleiul de in. Vitamina H se găsește în alimente precum ficatul și melasa. Puteți cumpăra medicamentul "Doctor Zoo".

Alegerea unui complex pentru animalul dvs. de companie

Videoclipul va vorbi despre de ce sunt necesare o varietate de elemente (A, B, C, K1 etc.) și complexe (de exemplu, Canina, Canvit, Volmar).

Îmbunătățirea pielii și a stratului

Starea stratului și a pielii nu este întotdeauna la un nivel suficient de ridicat. Medicamentele „Volmar” sau „Doctor Zoo" vă vor ajuta. Starea stratului poate spune că există deficit de vitamine. Se va contura procesul pierderii sale. Și acest lucru se întâmplă într-o mare varietate de rase. Pentru restaurarea structurii sale sunt necesare „Volmar” și „Doctor Zoo”.

Luând „Volmar” și „Doctor Zoo”, rezultatele pot fi văzute în câteva zile. Acest lucru va afecta stratul și suprafața pielii. Va ajuta „Canina”, „Kanvit”, „Biorhythm”. Cu ajutorul acestora, deficitul de vitamine va fi vindecat..

Produse populare

Vitaminele pentru pui sunt vândute în complexe. Și cea mai faimoasă este linia 8in1. Cu ajutorul complexului "8in1" va fi posibil să se realizeze o întărire a sistemului imunitar.

„Excel” va ajuta la corectarea stării fizice, la refacerea corpului etc. „Excel” este produs sub formă de paste, diverse tablete și aditivi. Poate fi folosit pentru animalele de companie mai mari și tinere. Fotografia arată un remediu binecunoscut.

Consolidarea imunității

În afară de Excel, medicamentul Beafar a devenit, de asemenea, foarte popular. Ar trebui înțeles ca aditivi alimentari. Spre deosebire de Excel, „Beafar” este produs în principal sub formă de pulbere. Cu ajutorul său, puteți obține consolidarea imunității, sprijini corpul în timpul creșterii. Acest lucru este facilitat de adăugarea K1. „Beafar” promovează, de asemenea, o recuperare mai rapidă după stres și operație.

Dezvoltarea oaselor și articulațiilor

În afară de Excel, un complex popular este medicamentul Top 10. Marca Beafar. Astfel de vitamine pentru pui și câini contribuie la creșterea imunității și a vitalității. Datorită prezenței L-carnitinei și a K1 în aceasta, are loc dezvoltarea corectă a articulațiilor, oaselor, dinților la pui.

Mijloace pentru toate animalele de companie

„Kanvit” este un complex vitaminic. Acest supliment poate fi utilizat atunci când este nevoie de tratament. „Kanvit” poate fi inclus în dietă în scopuri preventive. O varietate de medicamente ale acestui brand au reușit să câștige recunoaștere. Canvit va fi util pentru rasele mici, mari și medii de câini. Este potrivit atât pentru femeile însărcinate, cât și pentru persoanele în vârstă. Fotografia arată instrumentul.

Pentru pui și rase mici

Vitaminele „Excel”, „Kanvit” și „Beafar” îmbunătățesc imunitatea. Cu ajutorul lor, puteți obține o creștere și o dezvoltare completă. De asemenea, aceste vitamine pentru catelus ajuta la intarirea oaselor, dintilor si articulatiilor. Vitaminele ajută suprafața stratului și a pielii să arate sănătos și frumos.

Potrivit pentru câinii însărcinați și animalele de companie care hrănesc pui. Cu ajutorul medicamentului, va fi posibil să suplinim deficiența tuturor substanțelor necesare, pentru a realiza creșterea și dezvoltarea tinerei generații..

Există un număr imens de aceste mărci de droguri. Atunci când alegeți, fiți ghidați de o anumită problemă. De exemplu, pentru animalele de companie în vârstă este potrivit un complex al mărcii „Canina”, iar pentru femeile însărcinate - unul complet diferit..

Necesită calciu și vitamine

Pe măsură ce cățelușul crește, oasele, articulațiile și dinții acestuia se dezvoltă, ar trebui să i se ofere calciu și vitamine. Nu este recomandată supraalimentarea. Vitaminele („Excel”, „Canvit”, „Beafar”, „Volmar” sau Brevers) trebuie furnizate animalului de companie în combinație cu efortul fizic și activitatea. Pentru ochi și urechi, puteți achiziționa „Polydex”.

Comprimate de bioritm

Cea mai bună opțiune pentru pui este Biorhythm. Este un supliment vândut sub formă de pilule. „Bioritmului” trebuie adăugat 1 comprimat pe zi dimineața sau seara.

Dimineața trebuie să dați comprimate Biorhythm care conțin toate oligoelementele necesare. Pastila de seară „Biorhythm” contribuie la îmbogățirea sângelui cu oxigen. În consecință, alimentele vor fi digerate corect.

Suplimente pentru diferite animale de companie

Pentru rasele mici și mijlocii de câini, ar trebui să achiziționați preparate care conțin vitaminele A, D și E. De exemplu, „Canina” sau „Canvit”. De asemenea, sunt necesare vitamine din grupa B. Fără ele, sistemul nervos nu se va forma. Componente precum Omega și calciu sunt, de asemenea, necesare pentru sănătatea corpului. Omega se găsește în pește și în multe preparate ("Canina" sau "Polydex").

În procesul de creștere, dezvoltare a oaselor, dinților și articulațiilor, este necesar să achiziționați preparate care conțin calciu și vitamine B. Sunt potrivite pentru rasele mari de câini. Omega și acidul ascorbic sunt foarte importante. Pentru ochi și urechi, merită să cumpărați „Polydex”.

Se recomandă doze mai mari pentru câinii însărcinați. Dimpotrivă, pentru persoanele în vârstă, doza trebuie redusă ușor..

Video „Despre beneficiile mineralelor și nutrienților”

Videoclipul vă va spune mai multe despre cum să vă mențineți animalul sănătos..Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Vitamine pentru câinii iubiți