Vitamine pentru pisici castrate

După castrare sau castrare, procesele metabolice din corpul pisicilor și pisicilor castrate și castrate se schimbă. În consecință, dieta acestor animale de companie ar trebui, de asemenea, să se schimbe. Vitaminele pentru pisicile castrate și pisicile castrate ar trebui să devină componenta sa obligatorie, ceea ce va face ca meniul lor să fie mai complet și echilibrat..

Din păcate, nu toți proprietarii sunt familiarizați cu toate complexitățile întocmirii unui meniu complet pentru pisicile castrate și pisicile castrate și, prin urmare, cea mai ușoară cale este de a le hrăni cu complexe speciale de vitamine, care pot fi achiziționate de la farmaciile veterinare sau la magazinele de animale de companie. Dacă animalul mănâncă alimente naturale, atunci vitaminele pentru pisica dvs. ar trebui să fie adăugate și la mâncarea sa, deoarece proprietarii nu reușesc întotdeauna să compună meniul astfel încât animalul de companie să aibă toți nutrienții necesari.

Vitaminele trebuie administrate și castrate pentru prevenirea urolitiazei, care se dezvoltă foarte des pe baza perturbării hormonale, care este o consecință a castrării.

Lipsa vitaminelor esențiale în dieta pisicilor castrate și a pisicilor sterilizate duce, de asemenea, la diverse abateri în activitatea corpului lor:

 • scăderea apărării imune;
 • încetinirea digestiei;
 • boala de inima;
 • nave;
 • oase;
 • plămâni;
 • nervi;
 • Pierderea parului.

Acei proprietari care decid să sterilizeze o pisică ar trebui să fie conștienți de faptul că sterilizarea face posibilă evitarea nu numai a sarcinii nedorite, ci și a unei boli atât de grave precum o tumoare a uterului, dar că această operație are și consecințe negative, de exemplu, o schimbare persistentă a nivelurilor hormonale și a urolitiazei..

Ce vitamine trebuie administrate

Pentru a vă proteja animalele de companie de astfel de probleme, ar trebui să includeți suplimente vitaminice esențiale în dieta lor, de exemplu:

 • Fitomin care conține fitocomplex urologic. Acest medicament este utilizat pentru a corecta nutriția și pentru a umple alimentele obișnuite ale pisicilor sterilizate cu componentele minerale și vegetale necesare. Conține extracte din plante medicinale și mai mulți acizi din fructe, care ajută la eliminarea sărurilor și la dizolvarea pietrelor în tractul urinar al pisicilor sterilizate. Complexul vitaminic normalizează echilibrul urinar cristal-coloidal și secreția unui hormon specific care reglează diureza, previne apariția sindromului urologic la pisicile castrate.
 • Fitomin care conține un fitocomplex, destinat pisicilor castrate. Este folosit ca agent de promovare a sănătății și de îmbunătățire a vieții pentru pisicile castrate. De asemenea, servește pentru a preveni funcționarea defectuoasă a proceselor metabolice din organism, obezitatea și depunerea pietrelor în rinichi și tractul urinar al pisicilor castrate, stabilizează tractul digestiv. Uleiul de camelină, care face parte din acest complex, normalizează producția de hormoni în corpul pisicilor castrate și pisicilor castrate și, de asemenea, reduce probabilitatea unor anomalii care apar în acest context.
 • Preparat pentru vitamine TM Vitomax, special conceput pentru pisici sterilizate și pisici castrate. Este un complex energetic bine echilibrat, cu un conținut ridicat de proteine, vitamine și săruri, normalizând treptat metabolismul perturbat în corpul animalelor. De asemenea, îmbunătățește rapid starea stratului și a pielii, întărește perfect sistemul imunitar, stabilizează perfect producția de hormoni perturbați ca urmare a operației și normalizează toate procesele din rinichii pisicilor castrate și ale pisicilor castrate, precum și a tuturor organelor tractului gastro-intestinal..
 • Vitamine pentru pisici sterilizate: Cemax, care, pe lângă faptul că oferă corpului pisicilor sterilizate toate sărurile minerale și vitaminele necesare, îl curăță și de toxine, previne formarea de pietre și nisip în vezica lor și susține funcționarea ficatului - MultiMin - un preparat care conține calciu, drojdie de bere precum și lactoza. De asemenea, puteți oferi pisicilor sterilizate SEVA - un complex care, pe lângă vitamine, include și celuloză, metionină, taurină, drojdie, lactoză și calciu și Radostin, care conține taurină și un set de săruri minerale și vitamine.

Suplimentele și vitaminele pentru o pisică castrată și o pisică castrată trebuie administrate pe tot parcursul anului și în funcție de doza afișată pe ambalajul fiecărui medicament.

Nu puteți supraalimenta animalele de companie cu vitamine, dar nu puteți sări peste următoarea hrănire. Numai în acest caz, animalelor li se va furniza toate substanțele nutritive necesare pentru o viață deplină..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Vitamine pentru pisici castrate