Principalele caracteristici ale vitaminelor "bioritm" pentru pisici

BioritmulDieta pisicilor domestice, ca orice alt animal, trebuie să fie echilibrată, deoarece, din cauza lipsei de nutrienți și vitamine, animalele se îmbolnăvesc adesea. Pentru creșterea imunității în medicina veterinară, se utilizează compuși complecși, dintre care unul este medicamentul „Biorhythm”, dezvoltat de „Veda”.

Citiți mai jos despre caracteristicile acestui instrument și regulile de utilizare a acestuia..

Compoziția chimică și forma eliberării

Medicamentul este dezvoltat ținând seama de nevoile de vitamine și minerale ale animalelor de dimineață și de seară. Este produs sub formă de tablete, ambalate în blistere de 6 buc., Cu gust de iepure, pui și fructe de mare. Pachetul conține doar 8 blistere - 4 pentru aportul de dimineață, 4 pentru seara.

Știați? Pisicile rămân fără sudoare prin tampoanele labelor, deoarece nu au glande sudoripare în tot corpul.

„Bioritmul” pentru pisoi și pisici adulte este același în compoziție și conținut caloric. Singura diferență constă în cantitatea de minerale și vitamine.Bioritm pentru pisiciÎn ceea ce privește compoziția chimică și conținutul de calorii, comprimatele destinate consumului de dimineață și de seară diferă..

Compoziția de vitamine și minerale a complexului de dimineață Compoziția de vitamine și minerale a complexului de seară
D3-A-
H-E-
ÎN 2-ÎN 1-
AT 4-ÎN 3-
LA 5-LA 6-
LA 9-L-carnitină-
LA 12-magneziu-
L-carnitină-fier-
calciu-zinc-

efect farmacologic

Datorită combinației echilibrate de vitamine și compuși minerali, medicamentul îmbunătățește răspunsurile imune ale organismului, îmbunătățește capacitatea regenerativă. Vitaminele din grupele B, D3, A și E stimulează creșterea părului, îmbunătățesc starea pielii.

afla, ce vitamine sunt necesare pentru un pisoi și cum să le alegi.

Participați la procesul de hematopoieză și la producerea de enzime. Mineralele ajută la îmbunătățirea stării sistemului musculo-scheletic și sunt implicate activ în reglarea reacțiilor redox.

Taurina stimulează metabolismul energetic și plastic. Promovează eliminarea toxinelor din organism. Normalizează și reglează performanța organului vizual.

În ceea ce privește efectul asupra corpului animalului, medicamentul este clasificat ca o substanță cu risc redus. Sub rezerva instrucțiunilor și dozelor, nu afectează embrionii la pisicile gravide. În plus, nu contribuie la sensibilizare și teratogenitate..Bioritm pentru pisici

Indicații pentru utilizarea medicamentului

„Bioritmul” este prezentat ca un supliment biologic pentru adulți și pisoi pentru a completa lipsa de vitamine, a stimula creșterea și a îmbunătăți starea pielii și a părului.

Pisicile sterilizate sunt administrate ca un mijloc de prevenire a creșterii în greutate și de a contribui la recuperarea corpului după operație.

Important! Nu sunt necesare precauții speciale atunci când lucrați cu medicamentul.

Eficient pentru prevenirea deficitului de vitamine la pisicile gravide și care alăptează. Prezentat persoanelor ținute în pepiniere în scopul obținerii descendenților de reproducție.Pisoi și medicamente

Instrucțiuni de utilizare și dozare

Pisicilor li se poate administra medicamentul de la vârsta de 2 luni. În această perioadă, bebelușii încep să încerce mâncarea pentru adulți..

Acest lucru duce adesea la deficit de vitamine ca urmare a tulburărilor gastro-intestinale (diaree, vărsături) din cauza schimbării dietei.

Dați 1 comprimat de pe bandă cu marcaj portocaliu dimineața și 1 comprimat de pe bandă cu marcaj negru seara timp de 24 de zile.

Pisica care bea lapteCel mai bine este să măcinați preparatul și să îl adăugați la o porție de lapte sau alimente umede. Principalul lucru este să vă asigurați că animalul a mâncat toate alimentele. De asemenea, puteți zdrobi o tabletă, o puteți dilua în apă și o puteți vărsa în golul dintre dinți cu o seringă.

La 8 luni, pisicilor li se poate administra un medicament destinat adulților. Ar trebui introdus în dietă în același mod: dimineața 1 comprimat dintr-un pachet portocaliu, seara - 1 din unul negru.

De asemenea, pisicilor adulte li se poate administra medicamentul sub formă zdrobită, împreună cu apă, printr-o seringă, sau îl pot pune în întregime pe rădăcina limbii. Cursul este de 24 de zile.

După curs, îl puteți relua după 7-10 zile. Se recomandă reintrarea în suplimentul alimentar numai pentru persoanele slăbite. În alte cazuri, este suficient un curs pe an.

Efecte secundare și contraindicații

Dacă se respectă toate dozele, atunci nu există efecte secundare la animale. Medicamentul este contraindicat în caz de intoleranță la una dintre componentele sale.

Important! Dacă animalul are o reacție negativă la vitaminele B, care a fost însoțită de mâncărime și căderea părului, înainte de a lua medicamentul, trebuie să faceți pisica un test într-o clinică veterinară pentru compoziția sa.

Condiții de depozitare și termen de valabilitate

Păstrați medicamentul într-un loc uscat, la îndemâna copiilor.

Condiții de bază:

  • lipsa luminii;
  • temperatura 0 ... + 25 ° С;
  • umiditate nu mai mare de 60%.

Sub rezerva recomandărilor de mai sus, suplimentul alimentar este păstrat timp de 18 luni de la data eliberării indicată pe ambalaj.Bioritm pentru pisici

Analogi și preț

Costul medicamentului este de 110-130 ruble.

Analogii multivitaminelor luate în considerare sunt:

  • Doctorul ZOO;
  • Canina CAT-VITAMIN Tabs;
  • "Beaphar KITTY`S CHEESE".

Multivitaminele "Biorhythm" sunt create luând în considerare toate caracteristicile de dezvoltare și nevoile pisicilor dimineața și seara. Indicat pentru prevenirea deficitului de vitamine, precum și pentru stabilizarea corpului animalului cu sarcini frecvente sau intervenții chirurgicale.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Principalele caracteristici ale vitaminelor "bioritm" pentru pisici