Advantix pentru câini instrucțiuni de utilizare: picături

Pregătiri pentru câiniFiecare câine trebuie tratat cu medicamente anti-căpușe și zbura o dată pe lună. Acest lucru este deosebit de important în sezonul estival. Plimbările constante în natură, în iarbă, cresc riscul de a prinde căpușe sau purici. Și, în unele cazuri, câinele poate fi atacat de țânțari. Există diferite medicamente pentru respingere, precum și pentru a scăpa de insectele parazite la câini. Acest articol va vorbi despre instrumentul eficient Advantiks.

Instrucțiuni de utilizare Advantix pentru câini

Proprietarului câinelui i se pune adesea întrebarea cum să-l protejăm pe câine de insectele parazite. Există o cale de ieșire și aceasta este picăturile Advantix pentru câini. A fost dezvoltat un medicament special pentru a speria și a scăpa animalele de căpușe ixodide, muște, purici și țânțari.

Drops Advantix pentru câini vă poate proteja animalul de companie pentru o lungă perioadă de timp parazit insecte. Chiar dacă câinele nu a fost atacat de insecte, ca măsură preventivă, Advantix este ceea ce are nevoie animalul tău..

Remediul MedifoxAdvantix este capabil să protejeze animalul pentru o perioadă lungă de timp după aplicare. Acest lucru reduce riscul de a contracta o varietate de boli purtate de paraziți și insecte. În acest caz, veți proteja câinele de mușcăturile de căpușe. Căpușele sunt insecte periculoase și, dacă sunt mușcate, poate fi necesar un tratament pentru piroplasmoză. La urma urmei, acarienii îl provoacă apariția.

Picături de avantaj cad pe pielea animalului și, din primul minut, distrug insectele. Substanța activă a medicamentului ajută la scăderea efectelor negative ale paraziților în decurs de douăsprezece ore. Advantix este capabil să scape animalul de purici sută la sută. Este necesar să aplicați picături împotriva insectelor o dată pe lună. Exact cât de mult acționează medicamentul asupra câinelui.

LA distinctiv caracteristicile avantajului de la mulți alți analogi ai preparatului de insecte este distrugerea instantanee a tuturor paraziților. Și, de asemenea, are un efect dăunător asupra larvei insectelor, care poate parazita în orice loc. De regulă, atunci când un parazit ajunge pe pielea unui câine, acesta poate trăi și se poate reproduce în aceasta microflora. Astfel, depunându-și larvele, pot migra către așternutul animalului de companie și alte habitate ale animalului. Este important să înțelegem că reproducerea insectelor, precum și ciclul lor de viață, sunt periculoase nu numai pentru câine, ci și pentru oameni..

Picăturile eficiente sunt eficiente împotriva păduchilor și puricilor. Ele sunt, de asemenea, un țânțar excelent și repulsiv. Astfel, ele nu reprezintă oportunitatea de a intepa un animal și de a-l răni. Astfel, utilizarea picăturilor Advantix vă permite să protejați animalul de dobândirea unor boli periculoase, cum ar fi dirofilariodul sau leishmanioza..

Eficacitatea Advantix pentru un animal

Puricii la câiniLa fel ca multe alte medicamente, Advantix funcționează pe baza uneia sau mai multor substanțe active. Medicamentul german se bazează pe o componentă insecticidă modernă, care, odată ce ajunge pe pielea câinelui, începe să acționeze imediat. În plus, substanța conține imidacloprid și permetrină. Acestea permit agentului să aibă un efect de contact și respingere asupra căpușelor de diferite origini și ectoparaziți.

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor Advantix pentru câini

Instrucțiunile pentru picăturile de avantaj sunt prezentate în pachet - ca o foaie separată. Dar în cazul în care l-ați pierdut din orice motiv, nu va fi de prisos să știți cum să aplicați picături și cum funcționează.

 1. Picăturile Advantix sunt o formă convenabilă și ușoară a medicamentului.
 2. Principalele substanțe ale Advantix sunt permetrina și imidaclopridul. Au efecte sinergice și insecticide asupra tuturor tipurilor de insecte parazite care pot dăuna animalului..
 3. Toxicitate medicamentul este clasificat ca agent anti-purici moderat periculos.
 4. Aplicarea picăturilorConform rezultatelor cercetării, Advantix este bine tolerat de câini. Picăturile pot fi utilizate la o doză terapeutică. Dar, în cazuri speciale, depășiți cantitatea aplicată de medicament de cinci ori.
 5. Picăturile se aplică treptat pe pielea animalului.
 6. Pentru un efect eficient, medicamentul este aplicat pe haina câinelui la greabăn. Pentru a face acest lucru, lâna se îndepărtează și medicamentul se aplică în picături.
 7. Se recomandă aplicarea medicamentului numai în locurile în care câinele nu va avea acces la ele. Când lingi drogul, este posibil negativ efectele asupra corpului câinelui și ineficiența tratamentului și prevenirii.
 8. Picăturile sunt într-o formă convenabilă - un tub de pipetă. În timpul deschiderii sticlei, este necesar să se îndepărteze protecția sub formă de capac și să se pună în zona pipetei. După aceea, o singură doză de medicament poate fi aplicată pe pielea animalului.
 9. Pentru un animal de talie mare, se recomandă aplicarea imediată a medicamentului în mai multe locuri. Pentru aceasta, o linie dreaptă este menținută de-a lungul spatelui animalului. Direcția aplicării în picături a medicamentului de la omoplați la sacrum.

Avantajele picăturilor Advantix

LA avantaje acest medicament trebuie atribuit

 • Disponibilitate și eficiență.
 • Dar nu uitați că medicamentul este practic de utilizat. Și, de asemenea, vă permite să protejați permanent câinele de insectele parazite.
 • Este absolut sigur pentru rasele decorative, deoarece are un grad scăzut de alergenicitate. Se recomandă efectuarea tratamentului cu picături pentru manifestări alergice sub formă de dermatită.
 • Picăturile de avantaj pot fi combinate cu orice medicament și formă..

Producătorul s-a asigurat că eliberează medicamentul în ambalajul necesar. Astfel, pentru rasele mari, nu este necesar să luați mai multe sticle. Până în prezent, este posibil să calculați doza datorită unei linii speciale de picături de la producător. Sunt următoarele ambalare.

 1. Rase de câini miciPreparate pentru câinii de rase decorative, cu o greutate de până la patru kilograme.
 2. Preparate cu greutatea de la patru la zece kilograme.
 3. Picături pentru animale cu greutatea de la zece la douăzeci și cinci de kilograme.
 4. Advantix pentru rasele mari cu o greutate mai mare de douăzeci și cinci de kilograme.

Contraindicațiile avantajului

Ca orice alt medicament, Advantix are o serie de contraindicații. Recomandat înainte folosind medicamentul pentru a se familiariza cu ei.

 • Dacă animalul dumneavoastră are o boală infecțioasă, atunci nu este recomandat să aplicați Advantix.
 • De asemenea, câinii emaciați nu trebuie să utilizeze medicamente..
 • Câinii afectați de viermi nu pot fi tratați cu Advantix.
 • Advantix nu este recomandat pentru cățelele însărcinate sau care alăptează fără prescripția medicului veterinar..
 • Medicamentul este contraindicat pentru puii cu vârsta sub șapte săptămâni..
 • Nu utilizați medicamentul cu alte medicamente cu efect similar..
 • Picăturile nu trebuie utilizate mai des decât o dată pe lună..

Efectele secundare ale picăturilor de căpușă Advantix

Conform cercetărilor de laborator, Advantix aparține acelor medicamente care nu au efecte secundare. Singura excepție poate fi prezența reacțiilor alergice la principal componentă. Există unul din o sută de astfel de cazuri, dar au un loc unde să fie. Prin urmare, înainte de a aplica medicamentul pe pielea câinelui, verificați dacă există o reacție alergică. Dacă este prezent, este mai bine să nu utilizați medicamentul. De obicei, rasele decorative care sunt predispuse genetic la manifestări alergice pot avea reacții alergice.

Instrucțiuni speciale de utilizare

 1. Medicamentul nu trebuie aplicat pe pielea unui animal dacă are tăieturi, răni sau roșeață elementară..
 2. Nu este recomandată scăldarea câinelui înainte de tratamentul cu medicamentul.
 3. Nu este recomandat să lăsați câinele lângă copii timp de două ore. De îndată ce preparatul este uscat, supus regulilor de igienă de bază, câinele poate fi mângâiat.

Analogi și prețul picăturilor Advantiks

Remediul MedifoxPrețul pentru Advantix variază de la forma de lansare. Pentru mici pietre câini - poate fi de trei sute de ruble. Pentru câinii mari, cum ar fi un păstor sau un husky, prețul poate ajunge la cinci sute de ruble. Dar totul va depinde de furnizor și, desigur, de regiunea în care se vând picăturile..

Sunt eliberate fonduri similare. Deoarece producătorul Advantix este o țară din Germania, există adesea întreruperi în furnizarea de medicamente. Proprietarii de animale de companie nu se pot aștepta la „vreme de la mare”. Prin urmare, puteți cumpăra picături cu o compoziție similară împotriva căpușelor de la un producător intern. Acestea includ - Advocate, Medifox, Para Plus.

În cazul în care medicul veterinar v-a prescris Advantix, nu trebuie să îl înlocuiți cu un analog mai ieftin. Sarcina principală a proprietarului câinelui este să nu rănească animalul. Prin urmare, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră despre schimbarea medicamentului..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Advantix pentru câini instrucțiuni de utilizare: picături