Kinkalow

Kinkalow este o nouă rasă experimentală de pisici din America care a câștigat rapid popularitate datorită personalității sale atractive și aspectului său neobișnuit. Kinkalow are picioare scurte, ca un munchkin, și urechile îndoite înapoi ca o buclă. Rasa se află în stadiul de formare, iar faptul că caracteristicile distinctive nu sunt întotdeauna moștenite complică reproducerea. Două kinkalows pot avea pisoii cu un aspect complet normal.

rasa de pisici kinkalow

Rasa și-a primit probabil numele din două cuvinte în limba engleză kink - „break” și low - „low”.

În prezent, kinkalow este poziționat ca o rasă combinată experimentală. Încă în stadiul de formare și stabilizare a caracteristicilor.

Video despre rasa de pisici Kinkalow:

Cum arată kinkalows

Kinkalows se remarcă prin aspectul lor original, datorită căruia este dificil să le confundeți cu orice altă rasă. Au picioare scurte și urechi curbate. Atât pisicile, cât și pisicile sunt în miniatură, în plus, foarte scurte. Înălțimea la greabăn aproximativ 20 cm. Greutatea - aproximativ 3 kg.

Capul și corpul unei pisici rotunjite spre exterior ar trebui să rămână flexibile, cu mușchi bine dezvoltați, dar nu proeminenți, să nu pară voluminoși sau incomode. Picioarele pline sunt distanțate uniform. Cele din față sunt de obicei puțin mai scurte decât cele din spate. Cozile sunt adesea mai lungi decât corpul. Pisoii Kinkalow se nasc cu urechile drepte. Acestea încep să se îndoaie în prima săptămână de viață și în cele din urmă sunt formate de 5 luni. O parte a auriculei este îndoită la un unghi de 90-180 de grade.

Stratul este moale, dens, cu un strat bine dezvoltat. Poate fi scurt sau lung. Culorile pot fi foarte diverse.

negru kinkalow

Caracter și comportament

Kinkalows sunt atractive nu numai pentru aspectul lor original, ci și pentru caracterul lor. Acestea sunt creaturi drăguțe, prietenoase, care păstrează jucăușul și naivitatea pisoiului până la bătrânețe. Sunt foarte contactați și orientați spre persoane, în timp ce rareori sunt prea excesivi dacă văd că proprietarul nu are chef și sunt întotdeauna gata să susțină compania atunci când sunt observați. Iubesc afecțiunea și încearcă întotdeauna să fie în centrul evenimentelor.

Natura blândă a lui Kinkalow îi face prieteni minunați pentru oameni de toate vârstele, iubitori de pisici experimentați și novici..

Statura redusă nu îi împiedică să ducă o viață deplină. Kinkalows nu este mai puțin activ decât omologii lor cu picioare lungi și deseori preferă să observe totul la înălțime, pe o masă, pe un dulap sau pe un frigider. Sunt foarte curioși, cu siguranță vor ajunge la lucrul care îi interesa. Găsiți cu ușurință un limbaj comun cu alte animale de companie. Înțelegeți-vă cu copii de diferite vârste. Ele nu se caracterizează prin manifestarea agresivității. În situații de conflict, vor prefera să se retragă. În ceea ce privește vocea, kinkalow-urile nu sunt foarte „vorbărețe”, nu miaunează tare decât atunci când cer mâncare sau au nevoie de altceva..

Caracteristicile conținutului

Kinkalows se adaptează cu ușurință la orice condiții de viață, în general, sunt pisici cu drepturi depline, în ciuda staturii lor mici și a urechilor îndoite. Dar este important să ne amintim că ele nu diferă de acea independență felină, care este inerentă majorității reprezentanților „tribului” lor. Kinkalows sunt foarte comunicative, au nevoie de atenție și de jocuri regulate comune. Ei apreciază confortul și confortul, de aceea iubesc adesea diverse case și canapele..

Având în vedere că kinkalow-urile sunt pisici foarte energice și jucăușe, trebuie să aibă jucării și un complex de joacă acasă..

La o vârstă fragedă, kinkalows sunt obișnuiți să meargă cu lesa, deși merită remarcat faptul că multe pisici trăiesc fericite și nu părăsesc niciodată apartamentul. Într-o casă privată, ei sunt fericiți să iasă afară să se lase la soare și să vâneze insecte. Pot fi interesați de animalele mici, dar rareori au un instinct pronunțat de vânătoare și capacitatea de a prinde rozătoare. Pisicile preferă să nu părăsească curtea, iar pisicile, ca cele mai frecvente, pot face căutări în dragoste. Dacă pisica nu reprezintă valoare de reproducere, este mai bine să o castrăm. În astfel de spree, cei cu picioare scurte se confruntă cu o mare de pericole. Le va fi greu să reziste pisicilor obișnuite în lupte, să evite cu pricepere să întâlnească un câine sau să se ferească de o mașină. În plus, există riscul de a prinde ceva de la alte pisici sau de a fi furat..

pepinieră kinkalow

Îngrijire

Kinkalows nu sunt absolut exigenți în ceea ce privește îngrijirea. Este suficient să le spălați și să le scăldați ocazional, după cum este necesar. De obicei de 2-3 ori pe an. Apropo, pisoii se obișnuiesc foarte ușor cu apă la o vârstă fragedă. De asemenea, trebuie să acordați atenție periodic urechilor. Examinați auricul și curățați-l de ceara acumulată. Dacă pisica nu iese, puteți tăia ghearele la fiecare 3-4 săptămâni. De obicei, ochii nu au nevoie de îngrijiri suplimentare. Dinții sunt, de asemenea, sănătoși. Cu toate acestea, unii proprietari le curăță cu o pastă specială o dată pe săptămână în scop preventiv..

Hrănire

Nu există restricții alimentare speciale pentru kinkalow. Nu sunt predispuși la legendă și au nevoie de o dietă completă regulată. Poate fi vorba de produse naturale, carne și pate de casă sau alimente gata preparate, uscate și umede. Este important ca mâncarea aleasă să fie adecvată vârstei, activității și stării fiziologice a pisicii. În perioada de năpârlire sezonieră, se recomandă administrarea de vitamine pentru înveliș. Restul timpului, complexele de vitamine și minerale sunt prezentate în cursuri trimestriale pentru pisicile care mănâncă „natural”.

Sănătate și longevitate

Datorită faptului că activitatea de reproducere a fost începută în mod competent, astăzi Kinkalow este una dintre cele mai sănătoase rase. Sunt foarte duri și absolut nepretențioși. Desigur, acest lucru nu înseamnă că poți experimenta cu o pisică, să o lași pe stradă, să o hrănești cu orice sau să uiți de măsurile preventive de bază veterinare (vaccinarea în timp util, tratamentul împotriva paraziților externi și interni). Kinkalows poate avea oricare dintre bolile feline, pur și simplu nu au anumite anomalii genetice și predispoziție la boli specifice. Este demn de remarcat faptul că rasa este pe cale să devină și, probabil, unele probleme vor fi identificate în viitor. Speranța de viață a unui kinkalow este de obicei de 12-14 ani, adesea ficatul lung se găsește la pisicile din această rasă.

cum arată kinkalow

Selecție pisică și preț

Achiziționarea unui pisoi în afara statelor va fi foarte problematică. Foarte puțini crescători din restul lumii sunt implicați în rasă, deoarece este în prezent experimentală. Deși există amatori atât în ​​Rusia, cât și în țările vecine. Unele cresc kinkalows pe cont propriu și au un stoc de reproducere, altele sunt angajate în revânzare, livrare de pisoi din Europa și America. Pisoii de la puțini puiet au de obicei o coadă lungă.

Viitorii proprietari ar trebui să ia în considerare faptul că pisoii de mai multe tipuri se nasc în aceeași așternut kinkalow: standard (cu picioare scurte și urechi ondulate) și așa-numitele non-standard (pisoii pot avea doar urechi ondulate sau doar picioare scurte, sau urechi obișnuite și picioare lungi). Bineînțeles, prețul pentru ei este semnificativ diferit..

Preț

Kinkalow-urile standard costă cel puțin 1.000 USD, în timp ce cele non-standard încep de la 250 USD. Singura dovadă că pisoii aparțin rasei este genealogia.

Fotografii

Galeria conține fotografii luminoase ale pisoiilor și kinkalow-urilor standard pentru adulți cu picioare scurte și urechi îndoite în spate.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată