Instrucțiuni mastometrin pentru utilizare și administrarea medicamentului pentru câini

Tratamentul animaluluiEste un remediu homeopat

, conține ingrediente active active în concentrații adecvate. În medicina veterinară, este utilizat în tratamentul mastitei, endometritei, în procesele inflamatorii, precum și a tulburărilor organelor de reproducere și a glandelor mamare la animalele de companie și este, de asemenea, utilizat pentru tratarea acestor boli care au devenit cronice, toate acestea sunt descrise în instrucțiunile de utilizare în medicina veterinară.

Scurtă utilizare a mastometrinului

Acest medicament poate fi utilizat atât împreună cu alte medicamente, cât și individual, și poate fi utilizat în scopuri profilactice. În medicina veterinară este utilizat pentru tratarea bolilor enumerate la vaci, porci, precum și la câini și pisici. În medicina veterinară, este utilizat cu succes și are rezultate pozitive..

Mastometrin, Acesta este un produs medicinal rusesc, care este utilizat în medicina veterinară, prin aspectul său, este un lichid transparent incolor, care este ambalat în flacoane de sticlă cu un dop de cauciuc înfășurat cu capace de aluminiu. Flacoanele sunt ambalate în cutii separate și fiecare dintre ele are, fără greș, instrucțiuni de utilizare.

Păstrați acest medicament separat de alimente și furaje, evitând lumina directă a soarelui, la o temperatură care nu depășește 25-30 de grade. Termenul de valabilitate al medicamentului este scris pe ambalaj și este de trei ani de la data eliberării acestuia. După deschiderea flaconului, utilizați conform instrucțiunilor, medicamentul expirat nu poate fi utilizat și trebuie eliminat. Acest medicament trebuie păstrat la îndemâna copiilor și la îndemâna lor..

Indicații de utilizare a mastometrinei

Cu mastităDeoarece acest medicament, este un medicament hemeopatic combinat, apoi în medicina veterinară este utilizat pentru tratarea animalelor și ca agent profilactic. Este capabil să reducă procesul inflamator, să mărească tonul miometrului și capacitatea sa contracțională, să restabilească imunitatea țesutului, structura și funcțiile pozitive ale endometrului. Utilizarea acestuia este prescrisă animalelor de companie pentru tratamentul anumitor boli, precum și pentru prevenirea complicațiilor în perioada postpartum..

Mastometrina se administrează intramuscular sau subcutanat, dar acest lucru nu contează cu adevărat. În medicina veterinară există indicații pentru utilizarea sa la câini și pisici și la alte animale.

  1. Pentru animalele utilizate în agricultură, în medicina veterinară, medicamentul este utilizat în tratamentul endometritei.
  2. Cu mastită, în diferite grade de complicații.
  3. Blochează procesele inflamatorii în organele de reproducere și glandele mamare.
  4. Restabilește funcția ovariană, ajută la contracția uterină și la separarea rapidă a placentei, așa cum se știe din rapoartele veterinare.
  5. Potrivit medicilor veterinari, după utilizarea sa, activitatea organelor genitale este restabilită, normalizată și reglementată..
  6. Utilizat pentru mastita acută și cronică și endometrita.

Toate programările cu acest medicament trebuie făcute de un medic veterinar, el determină și durata tratamentului. Nu puteți face treceri pentru introducerea următoarei injecții, deoarece acest lucru îi poate afecta eficacitatea și reduce proprietățile sale terapeutice.

Ce este mastita

  1. Câini și puiNu fiecare proprietar poate observa apariția bolii la animalele sale, astfel încât medicii veterinari recomandă examinarea burții animalelor care alăptează cât mai des posibil, deoarece tratamentul va fi mai eficient în etapele inițiale ale bolii animalului. În medicina veterinară, mastita este definită ca o inflamație a glandelor mamare și, având în vedere semne ale bolii, este necesar să se înceapă imediat procedurile medicale. În instrucțiunile prezentate, utilizarea acestui medicament, doza și frecvența de utilizare sunt descrise în detaliu..
  2. Când utilizați mastometrin pentru câini și pisici, trebuie să respectați regulile de igienă personală, precum și măsurile de siguranță. După manipularea oricărui medicament, mâinile trebuie spălate bine cu apă și săpun. Persoanele cu hipersensibilitate a pielii trebuie să lucreze cu mastometrin în mănuși de cauciuc, astfel încât să nu existe contact direct cu medicamentul.
  3. După cum arată studiile în medicina veterinară, acest medicament nu provoacă efecte negative asupra corpului animalului, deoarece conține componente de origine vegetală și organică. Mastometrina, are un efect benefic asupra sistemului nervos al animalului, ajută la contractarea mușchiului uterin după naștere, normalizează procesele hormonale, dezvoltarea și secreția acestora etc..

Efecte secundare

Deși acest medicament este clasificat ca inofensiv pentru viața câinilor și pisicilor, trebuie avut în vedere faptul că este creat sintetic, iar efectele secundare nu pot fi excluse. Principala este considerată a fi o intoleranță individuală la acest medicament, deoarece aceasta poate provoca o reacție alergică și poate agrava situația unui animal bolnav. Prin urmare, este necesar să utilizați acest medicament numai conform instrucțiunilor unui medic veterinar, după examinarea animalului. În medicina veterinară, este prescris în principal animalelor de blană, câinilor și pisicilor după naștere în scopuri preventive..

Mastometrina s-a dovedit a fi doar pe partea pozitivă. Mulți proprietari de câini și pisici scriu recenzii bune după utilizarea acestui medicament și îl recomandă pentru utilizare în tratament și prevenire. În medicina veterinară, mastometrina este considerată un medicament foarte eficient..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni mastometrin pentru utilizare și administrarea medicamentului pentru câini