Opriți stresul pentru pisici: cum să utilizați picături și tablete

Opriți stresul pentru pisiciAdesea, proprietarii de animale de companie pufoase se plâng că pisicile lor pașnice, care nu cu mult timp în urmă purtau liniștitor pe ture, s-au transformat aproape în monștri. Dintr-o dată, pisica a început să se comporte extrem de agresiv, este supărată de orice mișcare din casă. În acest caz, indiferent dacă doriți sau nu, trebuie să solicitați ajutor veterinar.

Unul dintre principalele medicamente care vă vor ajuta animalul de companie și, în același timp, dvs., pentru a recâștiga pacea, este un sedativ pentru pisica „Stop Stress”, cu particularitățile compoziției și utilizării pe care vă vom familiariza în articolul nostru.

Compoziție, formă de eliberare, ambalare

Mulți oameni, după ce au auzit despre depresie și stres în psihicul unei pisici, încep să fie ironici cu privire la acest subiect. Dar, în realitate, tulburările de comportament psihogen la pisici reprezintă o problemă gravă și este responsabilitatea crescătorului de pisici responsabil să îi ajute pe elevul lor să facă față acestei probleme. La urma urmei, o pisică nu este o persoană, nu are cu cine împărtăși problemele, temerile și tulburările sale, nu poate merge la o ședință de psihoterapie.Opriți stresul pentru pisiciEl doar suferă și se chinuie, revărsându-și deseori problemele feline în agresiune sau apatie. Pentru a scăpa de astfel de simptome nedorite în comportamentul unui animal de companie va ajuta medicamentul considerat „Stop-stress” pentru pisici în tablete sau în picături, instrucțiunile de administrare care vor fi luate în considerare mai detaliat..

Știați? O distracție preferată a multor elevi cu blană este de a rupe mobilierul cu gheare. În acest caz, iubitorii de pisici experimentați recomandă stropirea mobilierului cu orice preparat care miroase a citrice. Pisicile urăsc acest miros.

Farmaciștii veterinari au dezvoltat Stop-Stress sub formă de picături și tablete. Acest medicament se face pe baza unei substanțe nootrope numită Phenibut, care s-a arătat în medicina veterinară ca un excelent tranchilizant, antioxidant și psihostimulant..

În plus față de fenibut, picăturile și tabletele conțin extracte de plante medicinale (bujor, pălărie de baikal, hamei, sunătoare), care au proprietăți liniștitoare. Comprimatele pentru ameliorarea stresului sunt ambalate în blistere sau non-blistere.Opriți stresul pentru pisiciDe asemenea, pot fi produse în borcane de sticlă sau polimer, care sunt închise cu capace cu șurub. Atât pachetele, cât și borcanele sunt plasate într-o cutie de carton. În ceea ce privește picăturile, acestea sunt conținute în sticle cu picurătoare, 10 ml pentru pisici și 15 ml pentru câini. Flacoanele sunt, de asemenea, ambalate într-o cutie de carton.

Proprietăți farmacologice

Combinația de substanțe nutritive care fac parte din medicina veterinară vă va ajuta animalul să scape de agresivitate, să depășească insomnia, să îmbunătățească starea funcțională a creierului animalului și a circulației sângelui în vasele sale, să reducă anxietatea, anxietatea și hiperactivitatea. A lua medicamente va ajuta pisica să se adapteze noilor condiții de viață, să călătorească fără probleme și să doarmă dulce.

Știați? Pisicile dorm aproape 2/3 zile. Dacă comparăm acest timp cu speranța de viață a animalului dvs. de companie, atunci în cazul când avea 12 ani, 8 dintre ei a dormit.

Indicații de utilizare

Este necesar să începeți tratarea unei pisici cu Stop Stress numai după consultarea unui medic veterinar. Cel mai adesea, medicamentul este recomandat să fie administrat pisicilor care suferă de atacuri nejustificate de agresivitate, excitare excesivă, tulburări psihogene în comportament, excitare sexuală crescută, care se manifestă prin faptul că pisica începe să-și marcheze teritoriul la fiecare pas. Tulburarea somnului este un alt simptom în care medicul prescrie acest remediu pentru pisică..PisicăAdesea, proprietarii apelează la medicul veterinar cu o cerere de a-i ajuta să aleagă un medicament care îi va ajuta să călătorească cu animalul lor de companie. La urma urmei, se întâmplă adesea ca în timpul călătoriilor lungi, pisica să se îmbolnăvească de mare, să înceapă să intre în panică, frica și anxietatea îl prind. În acest caz, „Opriți stresul” va fi foarte potrivit - vă va ajuta animalul să suporte calm călătoria, fără a întrerupe activitatea sa preferată - somnul..

Știați? Dacă vorbim despre dezavantajele efectului medicamentului asupra corpului animalului, atunci acesta aparține riscului redus: nu provoacă tulburări mutagene, cancerigene și sensibilizante.

Mod de administrare și dozare

Este necesar să utilizați medicamentul, respectând cu strictețe dozele recomandate de medicul veterinar sau indicate în instrucțiuni.

Picături

Instrucțiunile de utilizare a picăturilor Stop-Stress pentru pisici indică faptul că trebuie utilizată o picătură de substanță la 1 kg de greutate corporală a animalului. Cursul de tratament este de 15-20 de zile în condiții normale, dar dacă simptomele nu au dispărut, tratamentul poate fi prelungit până la 4 săptămâni. Animalul dvs. de companie trebuie să ia picături de două ori pe zi..PicăturiDesigur, animalul dvs. de companie nu va fi încântat de medicamente, deci va trebui să fie constrâns să ia medicamentul. Picăturile ar trebui să cadă pe rădăcina limbii animalului sau în punga obrazului. Puteți recurge la un fel de înșelăciune și puteți picura remediul pe delicatețea preferată a secției.

Important! Schimbarea condițiilor de viață, deplasarea, călătoria pot provoca stres chiar și în psihicul uman, ca să nu mai vorbim de animale. Pisicile sunt foarte atașate de casa lor, așa că le este prea greu să se adapteze la noile condiții de mediu. Nu le place să călătorească. Prin urmare, dacă intenționați să călătoriți cu animalul dvs. de companie, atunci pentru a atenua stresul cu care acesta se va confrunta, este recomandat să recurgeți la utilizarea picăturilor Stop Stress cu 4-5 zile înainte de călătorie, în timpul călătoriei și încă 4-5 zile după călătorie..

Pastile

Este necesar să respectați cu strictețe dozele de comprimate Stop-Stress pentru pisici, care se calculează pe baza greutății corporale a animalului. Deci, dacă animalul dvs. de companie sau animalul de companie cântărește până la 5 kg, trebuie să adăugați la hrană sau să forțați să înghițiți 4 comprimate, de 2 ori pe zi. Pentru un ronțăit, care cântărește de la 5 la 10 kg, doza zilnică este de o jumătate de comprimat de 2 ori pe zi..PastileȘi numai atunci când animalul cântărește mai mult de 10 kg, i se poate administra o pastilă întreagă, de asemenea, de 2 ori pe zi. Durata tratamentului este de 2-4 săptămâni. Pe tot parcursul cursului, trebuie să monitorizați comportamentul animalului dvs. de companie și starea sănătății acestuia.

Precauții și instrucțiuni speciale

Ca și în cazul oricărui medicament, lucrul cu instrumentul Stop-Stress trebuie efectuat în conformitate cu toate punctele specificate în instrucțiuni. Dacă trebuie să-ți forțezi animalul să consume medicamente, atunci ar trebui să ai grijă de propria igienă pentru a nu dăuna animalului și a nu-l infecta. De asemenea, trebuie să vă amintiți despre propria siguranță, deoarece o pisică afectuoasă poate manifesta agresivitate în timpul tratamentului obligatoriu..

Important! Este strict interzisă utilizarea recipientelor pentru medicamente în viața de zi cu zi. Trebuie reciclat.

În ceea ce privește procesul de tratament în sine, este imposibil să ajustați în mod independent doza și să le creșteți, deoarece un supradozaj cu tablete Stop-Stress sau picături pentru pisici poate dăuna grav animalului. Dacă medicamentul a intrat într-un fel în corpul dumneavoastră, ar trebui să solicitați imediat asistență medicală, luând cu dumneavoastră instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului veterinar.

Contraindicații și efecte secundare

Dacă pisica dvs. este în poziție sau își hrănește puii, atunci recurgerea la tratament cu acest sedativ este strict contraindicată. De asemenea, administrarea medicamentului este interzisă în cazul în care pisica are hipersensibilitate la componentele care sunt componentele sale..PisicileDe asemenea, este interzisă tratarea pisoilor cu vârsta de până la un an cu acest remediu și a animalelor care suferă de boli ale sistemului genito-urinar, diabet zaharat sau au tumori. Unul dintre efectele secundare care pot fi observate la o pisică în timp ce iau medicamentul este iritabilitatea și agresivitatea crescută. De asemenea, sub influența substanței, o pisică poate prezenta reacții alergice, vărsături, somnolență excesivă, excitabilitate crescută..

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare

Dacă sunt îndeplinite toate condițiile de păstrare, termenul de valabilitate al acestei substanțe medicamentoase este de 2 ani de la data eliberării. În ceea ce privește condițiile de depozitare, medicamentul trebuie păstrat într-un pachet bine închis. Temperatura camerei poate varia de la 0 la +25 ° С. „Depozitarea” ar trebui să fie bine protejată de lumină și umiditate și, de asemenea, să nu fie accesibilă copiilor curioși sau animalelor omniprezente. Nu este permisă păstrarea medicamentului printre produsele alimentare sau furajele uscate..

Verifică caracteristici ale alegerii și utilizării sedativelor pentru pisici.

După cum puteți vedea, pentru ca pisicuța dvs. să fie fericită și veselă, nu este nevoie de mult: doar atenția voastră. La urma urmei, un proprietar atent va observa că ceva nu este în regulă cu animalul său de companie și se va grăbi să-l ajute să-și echilibreze starea mentală folosind pastile Stop Stress sau picături pentru pisici. Acest remediu nu numai că vă va întoarce ronțărea pașnică, dar îl va ajuta și să găsească liniștea sufletească pierdută, somnul dulce, starea de echilibru și, de asemenea, să-i alunge toate temerile..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Opriți stresul pentru pisici: cum să utilizați picături și tablete