Brooksfield - mâncare pentru pisici

Brooksfield este o hrană uscată super premium pentru pisici. Producția este situată în Italia, de unde vine pe piața rusă deja ambalată în pachete de diferite dimensiuni. Potrivit producătorului, numai carnea proaspătă este utilizată pentru producerea rațiilor fără adăugarea de cereale alergenice (grâu, porumb), soia, antioxidanți artificiali și componente OMG. O analiză mai detaliată a gamei și compoziției produselor va ajuta la înțelegerea avantajelor și dezavantajelor mărcii..

hrana pentru pisici brooksfield

 • Pisică adultă două arome (carne de vită sau de pui) - adult.
 • Pisoi cu pui - pentru pisici 1-12 luni, pisici însărcinate și care alăptează cu un conținut ridicat de nutrienți, vitamine și minerale necesare pentru perioada de creștere activă, sarcină și alăptare.
 • Ușor / Sterilizat cu pui - pentru animalele de companie care sunt supraponderale sau sterilizate.
 • Interior cu curcan - pentru pisici adulte și pisici care locuiesc în interior.
 • Hairball Control cu ​​carne de vită - pentru a preveni acumularea de păr în stomac.

Ca aditiv pentru cereale în fiecare produs, se utilizează orezul (indicat în denumirea de pe ambalaj) și orz (indicat în compoziție). Produsele sunt produse în pachete moi de 400 g, 2 kg și 7,5 kg. Blocarea cu fermoar pentru toate tipurile de ambalaje previne scurgerea furajelor și răspândirea mirosului acestuia în zonele de depozitare. O atenție deosebită este atrasă de designul alimentelor - diferite imagini ale fetelor în stilul pin-up, întotdeauna lângă pisică, care ar trebui să amintească în continuare de consumatorul principal al acestor alimente.

Gama de hrană pentru pisici Brooksfield Gama de hrană pentru pisici Brooksfield

Analiza compoziției

Pentru a evalua compoziția Brooksfield, luați în considerare dieta ușoară / sterilizată cu pui și orez..

 • Proteine: pui deshidratat și proaspăt (29%, respectiv 20%). Aceste componente sunt indicate în primele locuri ale compoziției, ceea ce înseamnă că formează baza furajului, ceea ce reprezintă un avantaj fără îndoială. De asemenea, face posibil să se calculeze că cea mai mare parte a conținutului indicat pe ambalaj la nivelul de 28% este de origine animală. Dar trebuie avut în vedere faptul că carnea de pui este unul dintre cei mai frecvenți alergeni..
 • Grăsimi: grăsime de pui și ulei de somon. Prima componentă va fi o sursă de acizi grași esențiali omega-3, în special linoleici, a doua - o sursă de acizi omega-3, precum și un conservant natural.
 • Carbohidrați. Sursele lor sunt două boabe: orez și orz. Primul conține o cantitate mică de gluten, prin urmare este potrivit pentru animalele cu digestie sensibilă și cu tendință la alergii. Orzul este considerat unul dintre cele mai bune suplimente de cereale din furajele industriale datorită indicelui său glicemic scăzut și a conținutului ridicat de calorii..
 • Suplimente. Pe locul 3 al compoziției este indicată tapioca - un produs amidon din rădăcinile maniocului, care este folosit ca umplutură și îngroșător și conține, de asemenea, o cantitate mică de proteine ​​vegetale, grăsimi și fibre.

Alimentele sunt, de asemenea, îmbogățite cu surse de fibre (sub formă de morcovi deshidratați, mere, lucernă, roșii, afine), prebiotice naturale pentru funcționarea normală a tractului digestiv al animalelor (sub formă de mannanoligozaharide, inulină din cicoare), antioxidanți naturali, vitamine și minerale, inclusiv taurină, care este deosebit de important pentru sănătatea pisicii, dar nu este sintetizat în organism.

Metilsulfonilmetanul și glucozamina contribuie la menținerea sănătății sistemului musculo-scheletic și extract de yucca shidigera - pentru a reduce mirosul neplăcut al excrementelor.

Pisica mănâncă dintr-un castron

Avantaje și dezavantaje

Printre beneficiile hranei pentru pisici Brooksfield se numără:

 • o proporție mare de componente din carne în compoziție;
 • utilizarea conservanților și a antioxidanților naturali;
 • lipsa boabelor alergenice;
 • compoziție echilibrată de vitamine și minerale.

În ceea ce privește neajunsurile, pot fi luate în considerare principalele - lipsa de informații despre proporțiile celor mai multe componente din compoziție și prevalența scăzută a mărcii în magazine. De asemenea, pentru unii, un dezavantaj poate fi producția de Brooksfield special pentru piața rusă..

Preț

Puteți cumpăra alimente Brooksfield în principal în magazinele de animale de companie online sau în punctele de vânzare cu amănuntul staționare individuale (în mare parte mari). Prețuri aproximative pentru furaje de diferite volume de ambalare:

 • 400 g - de la 299 ruble.
 • 2 kg - de la 1112 ruble.
 • 7,5 kg - de la 3185 ruble.

Pisică britanică lângă un castron cu mâncare uscată

Recenzii ale medicilor veterinari

Kirill, medic veterinar cu 7 ani de experiență:

„Hrana pentru pisici Brooksfield este un produs relativ nou pentru piața rusă. Sunt mulțumit de compoziția pe bază de carne naturală și de absența componentelor sintetice. La prima vedere, este un reprezentant demn al clasei sale, cu un preț optim. Printre proprietarii care au trecut la hrănirea pisicilor la Brooksfield, nu au existat plângeri cu privire la problemele de sănătate ale animalelor "..

Ivan, medic veterinar al clinicii de stat:

„Principalele avantaje ale alimentelor Brooksfield sunt o cantitate mare de proteine ​​animale, absența celor mai alergice cereale și o compoziție echilibrată de vitamine și minerale pentru a menține sănătatea pisicilor. Vă recomand să nu uitați că puiul este și un potențial alergen, deși în practică nu am observat nicio reacție alergică la hrănirea acestor alimente. Producătorul însuși poziționează produsele ca diete standard pentru animalele non-alergice. ".

Recenzii proprietarului

Natalia, proprietara Maine Coon

„Am cumpărat mai întâi alimente Brooksfield la recomandarea unui consultant de la un magazin de animale de companie. Am început cu pachete mici de 400 g, acum luăm 2 kg de Pisică adultă, alternând aromele de carne de vită și pui. Luați periodic dieta Hairball Control. Scaunul s-a normalizat vizibil (anterior era lichid) și starea stratului s-a îmbunătățit, a încetat să urce. Aș dori, de asemenea, ca mâncarea umedă de la acest producător să strice animalul de companie din când în când "..

Elena, proprietara unei pisici domestice:

„Aceasta este singura mâncare pe care marchizul meu hotărât o mănâncă cu poftă. Sunt deosebit de mulțumit de gama bună la un preț excelent. În ceea ce privește rata de hrănire, mă ghid după recomandările de pe ambalaj în funcție de greutate. Pisica mănâncă întotdeauna cu pofta de mâncare, dar nu a cerut niciodată suplimente, ceea ce este un indicator al unei nutriții suficiente pentru mine. În același timp, nu au existat probleme cu digestia, haina este moale și strălucitoare, activitatea este, de asemenea, normală. Singura problemă este că este imposibil să cumpărați la cel mai apropiat magazin, așa că trebuie să comandați câteva pachete pe internet pentru a economisi la livrare ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Brooksfield - mâncare pentru pisici